اتابک: برق بخش تولید نباید قطع شود
|
عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
|
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
|
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
پنج شنبه 6 آذر 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
آیا «غذاهای ارگانیک» فواید سلامتی بهتری دارند؟
تاريخ:ششم آذر 1404 ساعت 10:16
|
کد : 404565
|
مشاهده: 12
غذای ارگانیک با روشهای متفاوتی از محصولات غذایی تولید شده به شیوههای معمولی، کشت و تولید میشود و به نظر می رسد که افزودنیها و آلایندههای کمتری دارند.
به گزارش ایسنا و به نقل از دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، مصرفکنندگان موادغذایی، روزبهروز بیشتر نگران اثرات آفتکشها، کودها و هورمونهای محرک رشد موجود در موادغذایی میشوند.
غذای ارگانیک با روشهای متفاوتی از محصولات غذایی تولید شده به شیوههای معمولی، کشت و تولید میشود و به نظر می رسد که افزودنیها و آلایندههای کمتری دارند.
ویژگیهای اصلی که کشاورزی ارگانیک را از کشاورزی سنتی متمایز میکنند شامل کنترل علفهای هرز، بیماریها و آفات از طریق تناوب کشت و کوددهی ارگانیک حداقلی بر پایه مداخلات بیولوژیکی و شیمیایی است.
تفاوتهای تغذیهای میان محصولات غذایی ارگانیک و سنتی و همچنین سلامتی بیشتر محصولات ارگانیک، قویترین انگیزه مصرفکنندگان برای خرید محصولات ارگانیک است. نتایج برخی مطالعات نشان میدهند که میزان نیترات محصولات ارگانیک نسبت به سایر محصولات غذایی کمتر است. با توجه به اینکه نیتراتها با افزایش خطر ابتلا به سرطان دستگاه گوارش و متهموگلوبینمی در کودکان مرتبط هستند، چرایی جذابیت مصرف نیترات کمتر برای مصرفکنندگان مشخص است.
ویتامین C، مسئول محافظت از سلولها و حفظ سلامتی آنها است و همچنین به بهبود زخمها، حفظ سلامت پوست و مو، حفظ سلامت استخوانها، غضروف و رگهای خونی کمک میکند. سطوح بالاتر ویتامین C در میوههای ارگانیک و سبزیجات برگدار مانند اسفناج و کاهو گزارش شده است.
کاروتنوئیدها
سطوح بالاتری از کاروتنوئیدها در فلفلهای شیرین ارگانیک، آلو زرد، گوجهفرنگی و هویج گزارش شده اما با این حال، مطالعات در این زمینه نتایج متفاوتی ارائه کردهاند، که احتمالاً به تفاوتهای نوع خاک و کودها و آفتکشهای مورد بررسی بازمیگردد که تصور میشود بر سطح کاروتنوئیدها تأثیر میگذارند.
کاروتنوئیدها بهعنوان نوعی آنتیاکسیدان عمل میکنند که میتواند از بیماری جلوگیری کرده و به سیستم ایمنی کمک کند. برخی از کاروتنوئیدها نیز میتوانند به ویتامین A تبدیل شوند که برای رشد، عملکرد سیستم ایمنی و سلامت کلی چشم ضروری است.
سطح ترکیبات فنولی در غذای ارگانیک بالاتر است. ترکیبات فنولی دارای خواص آنتیاکسیدانی، ضد جهشزا، ضد التهاب و ضد سرطان هستند. مصرف پلیفنولها از طریق میوهها و سبزیجات با کاهش شیوع بیماریهای قلبی عروقی مرتبط است و استرس اکسیداتیو را کاهش میدهد.
اثرات محافظتی پلیفنولها در برابر برخی از سرطانها مانند سرطان دهان، روده بزرگ، دوازدهه، کبد، ریه، پستان و پوست شناسایی شدهاند.
خطرات سلامتی آفتکشها در مواد غذایی سنتی
باقیماندههای آفتکشها، آلایندههایی هستند که اثرات ژن توکسیک، سرطانزا، آسیبرسان به سیستم عصبی، اختلال در سیستم غدد درونریز و آلرژیک دارند.
به طور معمول، سطح باقیمانده آفتکشها در موادغذایی تولید شده به روش سنتی بالاتر است. شواهد نشان میدهند که قرار گرفتن در معرض ارگانوفسفاتها، که حدود ۵۰ درصد عامل فعال در اکثر آفتکشهای تجاری را تشکیل میدهند، در رژیمهای غذایی شامل محصولات ارگانیک کمتر است.
http://sanatnews.ir/News/1/404565
برچسب ها :
تغدیه
,
سلامت
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
یک هیئت اوکراینی امروز وارد دمشق میشود
گفتوگوی وزیر صمت با پوتین در حاشیه اجلاس اوراسیا
سرپرست معاونت صنایع ماشینآلات و تجهیزات وزارت صمت منصوب شد
مذاکره وزیر نفت با مقامهای روسی در بخش انرژی
تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
ساروی مقتدرترین فرنگی کار سال جهان شد
وزیر صمت: حضور پرشور مردم، متضمن حرکت به سوی اهداف نظام اسلامی است
۱۲ بهمن آغاز مجدد پروازها به اروپا
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
آخرين اخبار
اعطای وام ۳۰ میلیونی به دانشجویان علوم پزشکی
«آلفاها» فناوری را نفس میکشند
ناصر مسعودی درگذشت
ونزوئلا تهدید خود را عملی کرد
ویروس آنفلوآنزا در میان اطفال تهاجمیتر است
محور رایزنی دیپلماتهای ایران و جمهوری آذربایجان
سدی که بسیجیان مقابل منافقین ساختند
اطلس جامع آب شهر تهران آماده شد
توصیه ترامپ به ژاپن: چین را تحریک نکن!
درگیری میان نیروهای الجولانی و قسد
جوانان راهحل مشکلات کشورند
«خرید نکنی، باختی!»
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز