اتابک: برق بخش تولید نباید قطع شود
|
عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
|
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
|
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
يک شنبه 2 آذر 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
زبان مصنوعی تندی غذا را می سنجد
تاريخ:دوم آذر 1404 ساعت 13:59
|
کد : 404450
|
مشاهده: 25
به گزارش صنعت نیوز، محققان زبان مصنوعی ابداع کرده اند که میزان تندی غذا را با استفاده از یک پروتئین خاص در شیر اندازه می گیرد.
به گزارش صنعت نیوز، محققان زبان مصنوعی ابداع کرده اند که میزان تندی غذا را با استفاده از یک پروتئین خاص در شیر اندازه می گیرد.
افراد پس از خوردن غذای تند معمولاً برای خنک کردن دهان خود به سراغ آب میروند، در حالیکه نوشیدن شیر انتخاب مؤثرتری است. این موضوع به دلیل وجود پروتئین «کازئین» در شیر است که با «کپسایسین» ماده شیمیایی عامل تندی فلفل پیوند تشکیل میدهد و آن را خنثی میکند.
محققان با الهام از همین واکنش طبیعی، یک «زبان مصنوعی» ابداع کردهاند که میتواند میزان تندی غذاها را بر اساس عملکرد کازئین بسنجند. این پژوهش توسط تیمی به سرپرستی ویجون دِنگ در انستیتوی فناوری شانگهای انجام شده و میتواند برای افرادی با معده حساس یا کسانی که حس چشایی ندارند، بسیار کاربردی باشد.
این زبان مصنوعی در حقیقت یک ژل انعطافپذیر مستطیلشکل است که از اسید آکریلیک، کلراید کولین و پودر شیر بدون چربی ساخته شده و با نور فرابنفش فرآوری شده است. ژل قابلیت هدایت جریان برق دارد و وقتی مادهای حاوی کپسایسین روی آن قرار میگیرد، کازئین ظرف ۱۰ ثانیه با آن پیوند شیمیایی برقرار میکند. این واکنش باعث کاهش جریان الکتریکی ژل میشود و هرچه مقدار کپسایسین بیشتر باشد، افت جریان نیز شدیدتر خواهد بود.
نتایج اولیه نشان داد این دستگاه قادر است غلظتهای بسیار کم تا بسیار بالای کپسایسین حتی فراتر از آستانه درد انسان را شناسایی کند. در آزمایشهای بعدی که روی هشت نوع فلفل و هشت نمونه غذای تند انجام شد، میزان تندی تشخیصدادهشده توسط دستگاه با ارزیابی تسترهای انسانی مطابقت داشت.
آزمایشها همچنین ثابت کرد این زبان مصنوعی میتواند ترکیبات تند غیر از کپسایسین، مانند مواد تند موجود در زنجبیل، فلفل سیاه، سیر و پیاز را نیز شناسایی کند.
http://sanatnews.ir/News//404450
برچسب ها :
زبان مصنوعی
,
سنجش تندی غذا
,
اخبار صنعت نیوز
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
یک هیئت اوکراینی امروز وارد دمشق میشود
گفتوگوی وزیر صمت با پوتین در حاشیه اجلاس اوراسیا
سرپرست معاونت صنایع ماشینآلات و تجهیزات وزارت صمت منصوب شد
مذاکره وزیر نفت با مقامهای روسی در بخش انرژی
تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
ساروی مقتدرترین فرنگی کار سال جهان شد
وزیر صمت: حضور پرشور مردم، متضمن حرکت به سوی اهداف نظام اسلامی است
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
۱۲ بهمن آغاز مجدد پروازها به اروپا
آخرين اخبار
جزئیات مسابقات وزنهبرداری جام فجر
تحول حقوقی بازار سرمایه؛ از قانون ۱۳۸۴ تا چالشهای امروز
مالیات ۳۰ درصدی بر خانههای خالی، عامل ثبات بازار مسکن
زبان مصنوعی تندی غذا را می سنجد
اراضی قابل واگذاری استانها در طرح جوانی جمعیت طی یک هفته اعلام شود
دنیامالی: وظیفه اهالی ورزش امیدآفرینی در جامعه است
بازار سرمایه با استقلال نهاد ناظر و صلاحیت داوری سامان میگیرد
زبان مصنوعی تندی غذا را می سنجد
آلمان میخواهد قویترین ارتش اروپا را بسازد
جنجال دیدار محرمانه در میامی
«صباخوانی غزلهای حافظ» در رادیو تمدید شد
آتشسوزی جنگلی در سوریه
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز