شنبه 3 آبان 1404

هاشمیان پرسپولیس را تمرین داد؛ غایب بازیکن شاکی

هاشمیان پرسپولیس را تمرین داد؛ غایب بازیکن شاکی
  تاريخ:سوم آبان 1404 ساعت 14:21   |     کد : 402744   |     مشاهده: 16
به گزارش صنعت نیوز، تمرین امروز پرسپولیس در حالی برگزار شد که وحید هاشمیان همچنان سرخپوشان را تمرین داد.
به گزارش صنعت نیوز، تمرین امروز پرسپولیس در حالی برگزار شد که وحید هاشمیان همچنان سرخپوشان را تمرین داد.

تیم فوتبال پرسپولیس تمرین ریکاوری خود را پس از پیروزی ۲ بر صفر مقابل ذوب‌آهن اصفهان از ساعت ۱۱ امروز در ورزشگاه شهید کاظمی برگزار کرد.

* وحید هاشمیان سرمربی پرسپولیس از ابتدای تمرین در زمین حضور داشت و روی کار بازیکنان تیم نظارت داشت. او در حالی تمرین پرسپولیس را زیر نظر داشت که باشگاه با اوسمار ویه‌را به توافق رسیده است تا او جای هاشمیان را بگیرد.

* اوستون ارونوف بازیکن ازبکستانی پرسپولیس که دیروز به دلیل تعویض ناراحت بود در تمرین امروز غایب بود همچنین امید عالیشاه نیز در اواخر تمرین امروز در کنار زمین حاضر شد تا مورد تشویق تماشاگران قرار بگیرد.

* حدود ۲۰۰ نفر تمرین امروز این تیم را تماشا کردند.

* بازیکنان اصلی پرسپولیس در دیدار روز گذشته، پس از تمرین در سالن وزنه برای نرم دوی در کنار زمین مشغول تمرین شدند.

http://sanatnews.ir/News/1/402744
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است