عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
|
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
|
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
شنبه 3 آبان 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
آیا ماست میتواند خطر سکته را کاهش دهد؟
تاريخ:سوم آبان 1404 ساعت 12:32
|
کد : 402714
|
مشاهده: 8
سکته مغزی یکی از علل اصلی مرگ و ناتوانی در جهان است و فشار خون بالا در بروز حدود ۵۷ درصد از موارد سکته مغزی نقش دارد.
به گزارش ایسنا، این در حالی است که گفته میشود مصرف ماست میتواند فشار خون را کاهش دهد و عملکرد عروقی را بهویژه در افرادی که فشار خون بالا دارند، بهبود بخشد.
چرا ماست میتواند خطر سکته را کاهش دهد؟
ماست سرشار از باکتریهای مفید برای سلامت روده است: یکی از دلایل احتمالی تاثیر ماست در کاهش خطر سکته، وجود پروبیوتیکها است. این باکتریهای مفید به تعادل میکروبیوم روده کمک میکنند و تحقیقات نشان میدهد که سلامت روده با عواملی مانند فشار خون و التهاب بدن ارتباط مستقیم دارد.
روده سالم باعث تولید ترکیبات مفیدی مانند اسیدهای چرب زنجیرهکوتاه میشود که سلامت قلب را تقویت میکنند. در مقابل، فقدان تعادل بین باکتریهای «خوب» و «بد» میتواند فشار خون را افزایش دهد و خطر سکته را بالا ببرد. از آنجا که ماست حاوی باکتریهای مفید است، مصرف آن میتواند تعداد پروبیوتیکها را افزایش دهد، محیط روده را بهبود بخشد و مجموعهای از آثار مثبت در بدن ایجاد کند و در نتیجه احتمال سکته را کاهش دهد.
ماست غنی از مواد مغذی مفید برای قلب است: ماست مواد معدنی مهمی مانند کلسیم و پتاسیم دارد که در تنظیم فشار خون نقش دارند. پژوهشها پیوسته ارتباط این مواد را با کاهش خطر پرفشاری خون و سکته مغزی نشان دادهاند.
به گزارش ایندیپندنت، برای تقویت بیشتر سلامت قلب، ماست را با میوههای غنی از پتاسیم مانند موز، انار، کیوی یا آلبالو ترکیب کنید.
منبع عالی پروتئین است: یک فنجان ماست ساده و بدون چربی حدود ۱۴ گرم پروتئین دارد، در حالی که ماست یونانی در هر فنجان تا ۲۵ گرم پروتئین دارد. رژیمهای پرپروتئین با کمک به حفظ ترکیب بدنی سالم بهطور غیرمستقیم خطر سکته را کاهش می دهند. پروتئین باعث میشود در وعدههای غذایی احساس سیری بیشتری داشته باشید، پرخوری نکنید و وزن متعادل داشته باشید که همه این عوامل در کاهش خطر سکته موثرند.
http://sanatnews.ir/News/1/402714
برچسب ها :
ماست
,
سکته مغزی
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
احتمالاً تعرفه واردات آیفون ۳۰ درصد باشد
آمادگی ایران برای انتقال تجربههای دولت الکترونیک و هوش مصنوعی به ونزوئلا
به خاطر مشکلات اقتصادی شرایط صنعت بیمه مطلوب نیست
افتتاح یک یاور شهر و سه همراه سرا در تهران تا پایان سال
برگزاری نشست تخصصی معرفی اتاق تمیز میکرو نانوفب و اختتامیه رویداد ملی طراحی تراشه
رگبار باران از فردا بعداز ظهر در تهران
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
یک هیئت اوکراینی امروز وارد دمشق میشود
سکوت در برابر کودکان قربانی در غزه جایز نیست
آخرين اخبار
دلار مسافرتی ۱۰۱ هزار تومان شد
صداوسیما اینجا هم قافیه را باخت
نسخه شریعتمداری برای مهار نرخ دلار
سرنوشت کارمندان بانک آینده
وام ویژه ۱۵۰ میلیونی برای این افراد
ضرورت راهاندازی انجمن صنفی مالکیت فکری در کشور
مخازن نیروگاهها پر شد، اما به صرفهجویی مردم نیاز است
معرفی بابل به عنوان نخستین «شهر تمام 5G» ایران
آغاز ثبتنام ترم زمستان ۱۴۰۴ مرکز هنر جهاد دانشگاهی تهران
علی کریمی یکشبه ثروتمند میشود
طراحی ابزارهای بومی برای توانبخشی کودکان مبتلا به اتیسم
رنگ مدال ایلیا واحدی از طلا به نقره تغییر یافت
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز