نمیتوانیم خود را منفک از زنجیره ارزش جهانی بدانیم
|
انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده
|
آمادگی وزارت صمت برای افتتاح طرحهای فناورانه در کرمانشاه
|
ممنوعیت واردات کالاهای خارجی مشابه ساخت داخل ادامه دارد
|
امضای چهار سند همکاری مشترک با عراق در حوزه نفت وگاز
|
وزیر صنعت، معدن و تجارت: کارگر رکن تولید و تولید اساس پیشرفت کشور است
|
وزیر صنعت: جهش ۱۰ میلیارد دلاری مبادلات ایران و آفریقا در راه است
|
لزوم رفع موانع ساختاری و تسریع در اجرای توافقهای ایران و روسیه
|
دیدار رئیس اتاق بازرگانی ازبکستان و هیات تجاری با وزیر صمت در تهران
|
زمین بدون زیرساخت تحویل نمیدهیم؛ حتی اگر از ما انتقاد شود
|
بهره برداری از نخستین طرح تولید «مونازیت» در ایران و غرب آسیا
|
پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد
|
رشد ۱۸.۳ درصدی مسافران نوروزی
|
سه شنبه 30 ارديبهشت 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
غذاهایی که با پختن، بی ارزش می شوند!
تاريخ:بيست و چهارم آبان 1402 ساعت 10:14
|
کد : 285045
|
مشاهده: 348
برخی از غذاهای محبوب ما در روند پخته شدن ارزش غذایی خود را از دست میدهند و بهتر است آنها را به صورت خام مصرف کنیم تا ویتامینها و منافع آن برای سلامت به طور کامل به بدن برسد.
پختن غذا همواره مناسبترین گزینه برای خوردن مواد خوراکی نیست، برخی از مواد غذایی هستند که در صورت طبخ ارزش غذایی خود را از دست میدهند و منافعشان برای سلامت کلی بدن از بین میرود.
به گزارش همشهری آنلاین، در این مطلب به ۹ ماده خوراکی میپردازیم که در زمان حرارت دیدن ارزش غذایی آنها تغییر میکند.
اسفناج
اسفناج سرشار از آهن است اما زمانی که در معرض حرارت قرار میگیرد، از ارزش غذایی آن کاسته میشود.
در روند طبخ، اسید اگزالیک موجود در اسفناج با کلسیم ترکیب میشود و تبدیل به کریستالهایی میشود که باعث کاهش جذب آهن به بدن میشوند. برای حفظ مواد مغذی موجود در اسفناج باید این سبزی را به صورت خام در سالاد یا اسموتیها مصرف کنیم.
گوجه فرنگی
گوجه فرنگی پس از طبخ بخشی از ویتامین C خود را از دست میدهد. این ویتامین حساس به حرارت در واقع در دمای بالا میشکند و بخش مهمی از ارزش غذایی خود را از دست میدهد.
برای حفظ فواید گوجه فرنگی این سبزی را به صورت خام مصرف کنید یا در حرارت کم و به طور ملایم بپزید.
کلم بروکلی
در حالی که کلم بروکلی یک منبع غنی از مواد مغذی است. بیش ازحد پخته شدن این سبزی میتواند به از دست رفتن بخش مهمی از مواد مغذی آن به ویژه ویتامین C شود.
با بخار پز کردن یا تفت دادن کوتاه مدت میتوان ترکیبات مغذی کلم بروکلی را حفظ کرد.
سیر
سیر را بیشتر به خاطر ویژگیاش در ارتقای سیستم ایمنی بدن میشناسند. سیر خام بیشتر مواد مغذی سیر را در خود حفظ کرده است. آلیسین از ترکیبات اصلی سیر که در سلامت کلی موثر است، ترکیبی حساس به حرارت است.
برای حفظ ارزش غذایی این گیاه، سیر را به صورت خام و خورد شده به غذاهای خود اضافه کنید.
کشک
ترکیبات پروبیوتیک موجود در کشک که در حفظ سلامت روده موثر هستند، در صورت حرارت دیدن اثر و ارزش غذایی خود را از دست خواهند داد.
برای حفظ ارزش غذایی بهتر است کشک را به صورت خام و نپخته مصرف کنید، در غیر این صورت پس از آنکه حرارت غذای شما کاهش یافت کشک را به آن اضافه کنید تا خواص پروپیوتیکی آن حفظ شود.
بادام
چربیهای سالم در بادام در صورت قرار گرفتن در معرض حرارت زیاد فاسد میشوند و ارزش غذایی خود را از دست خواهند داد. از منافع این آجیل به صورت خام و نپخته استفاده کنید.
بادام خام را به صورت خرد شده در سالاد بریزید یا به عنوان یک میان وعده از آن لذت ببرید.
چای سبز
ترکیبات غنی از آنتی اکسیدان در چای سبز در برابر حرارت زیاد حساس هستند. جوشاندن جای سبز در حرارت بالا میتواند به از دست رفتن آنتی اکسیدانهای ارزشمند آن شود.
چای سبز خود را در حرارت پائین تر بجوشانید تا از حفظ منافع آن برای سلامت اطمینان پیدا کنید.
روغن زیتون
در حالی که روغن زیتون جز اصلی هر آشپزخانهای است. گرمای زیاد میتواند باعث از بین رفتن چربیهای سالم و آنتی اکسیدانهای آن شود.
برای حفظ حداکثر ارزش غذایی روغن زیتون، آن را در سالاد مصرف کیند یا در لحظه آخر به بشقاب غذاهای خود اضافه کنید.
عسل
عسل خام یک منبع غنی از مواد مغذی و سرشار آنزیمها، آنتی اکسیدانها و خواص ضد باکتریایی است. متاسفانه حرارت دادن عسل باعث از بین رفتن این ترکیبات ارزشمند میشود.
برای حفظ خواص این ماده غذایی، عسل را به صورت خام استفاده کنید. آن را روی کشک یا نان تست بریزید.
http://sanatnews.ir/News//285045
برچسب ها :
رژیم غذایی
,
تغذیه
,
سلامت
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
آخرين اخبار
ساماندهی ۱۷۸ معتاد متجاهر طی ۲۴ ساعت گذشته
دیدار دبیرکل کنفرانس سیکا با عراقچی
تفسیر اشتباه وزارت کشور از حریم پایتخت
سیزدهمین نشان سلامت اجتماعی اهداء شد
رسانههای عبری: مذاکرات دوحه به بنبست رسیده است
تماشای این مستندها را از دست ندهید
تجارت ۳ میلیارد دلاری ایران و ترکمنستان تا ۲۰۲۸
نیاز صنعت برق به گاز، تعمیرات اساسی را در فصل گرم دشوار کرده است
پزشکیان هفته آینده به عمان میرود
بدون دادههای دقیق، سیاستگذاریها در ایران به نتیجه نمیرسند
دیدار دبیرکل کنفرانس سیکا با عراقچی
بازیکن استقلال به نفت رسید
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز