جزئیات حادثه تصادف خودروی حامل وزیر صنعت
|
وزیر نفت: هزینه بنزین سوپر متناسب با هزینه واردات خواهد بود
|
وزیر نفت خبر داد: مدیریت سوخت منازل و مراکز صنعتی برای زمستان
|
سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی منصوب شد
|
تحویل واحدهای مسکونی به خانوادههای جانباختگان معدن طبس
|
تلاش برای کاهش تفاوت نرخ ارز نیمایی و آزاد
|
وزیر راه: اجرای پروژههای عمرانی باید «اقتصاد پایه» باشد
|
اجلاس وزرای کشورهای عضو «تراسیکا» به میزبانی تهران برگزار میشود
|
ایران و پاکستان برای رفع موانع تجارت توافق کردند
|
در صنعت و اقتصاد، فرصت سعی و خطا نداریم
|
وجیهالله جعفری معاونت معدنی وزارت صمت شد
|
نگران بحرانهایی که دشمنان ایجاد میکنند نیستیم
|
تاکید بر توسعه همکاریهای صنعتی و معدنی بین ایران و ارمنستان
|
پنج شنبه 24 آبان 1403
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
تاثیر شگفتانگیز منیزیم بر سلامت مغز
تاريخ:پانزدهم فروردين 1402 ساعت 13:47
|
کد : 274911
|
مشاهده: 332
سیناپرس نوشت: زوال عقل یک بیماری لاعلاج و ناتوان کننده است که میلیون ها نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می دهد. در حالی که علم همچنان به دنبال پاسخی برای درمان این بیماری است، نتایج مطالعات جدید نشان می دهد که ارتباطی بین مصرف منیزیم و سلامت مغز وجود دارد.
مطالعات قبلی نشان داد: مصرف منیزیم غذایی در فرآیندهای بیولوژیکی مرتبط با پیری مغز نقش دارد و ممکن است به جلوگیری از تخریب عصبی که در نهایت منجر به زوال عقل می شود، کمک کند.
تاثیر شگفتانگیز منیزیم بر سلامت مغز
به گفته محققان، مکانیسمهای دقیق زیربنای اثرات محافظت عصبی منیزیم به وضوح شناسایی نشده اند، بهویژه اینکه در چه زمانی مصرف منیزیم شروع به تأثیر بر سلامت مغز می کند. از آنجایی که سبک زندگی و رژیم غذایی عوامل خطر قابل تغییر برای زوال عقل هستند، مهم است که اطلاعات بیشتری در مورد نقش منیزیم به عنوان یک عامل پیشگیرانه شناخته شود.
یک مطالعه جدید توسط محققان دانشگاه ملی استرالیا به بررسی حجم مغز و ضایعات ماده سفید (WMLs) و ارتباط آنها با منیزیم غذایی پرداخته است. پژوهشگران همچنین ارتباط بین فشار خون و منیزیم و اینکه آیا تفاوت هایی در این ارتباط بین مردان و زنان وجود دارد را بررسی کردند.
حجم مغز فاکتور مهمی است که باید در نظر گرفته شود، زیرا کوچک شدن مغز (آتروفی) در افرادی که مبتلا به بیماری آلزایمر تشخیص داده شده اند، قبل از ظهور علائم بالینی است. آتروفی در هیپوکامپ، ساختار پیچیده مغز که در یادگیری و حافظه نقش دارد، یکی از مشخصه های اولیه بیماری آلزایمر است.
ماده سفید در سراسر سیستم عصبی مرکزی یافت می شود اما تا حد زیادی در داخل مغز وجود دارد. از دستههایی از میلیونها رشته عصبی تشکیل شده است که به ماده خاکستری مغز متصل میشوند. ضایعات ماده سفیدها ناهنجاری هایی هستند که به صورت نقاط روشن در اسکن ام آر آی مغز نشان داده می شوند. آنها می توانند پیری طبیعی را منعکس کنند و هیچ اهمیت بالینی ندارند. تصور می شود که ضایعات ماده سفید ها نشانه اولیه بیماری های عصبی مانند بیماری آلزایمر و سکته مغزی هستند.
در مطالعه حاضر از شرکت کنندگان خواسته شد تا یک پرسشنامه آنلاین را پنج بار در طول ۱۶ ماه تکمیل کنند و از پاسخ های آنها برای محاسبه میزان مصرف روزانه منیزیم بر اساس ۲۰۰ غذا با اندازه های مختلف استفاده شد.
محققان برای اولین بار دریافتند: منیزیم غذایی با حجم مغز بزرگتر و ضایعات کمتر به ویژه در ماده خاکستری و سفید مرتبط است. دانشمندان دریافتند که اثر محافظت عصبی منیزیم قابل توجه اما در مناطق مختلف مغز متفاوت است.
مقایسه افرادی که روزانه حدود ۳۵۰ میلیگرم منیزیم مصرف می کنند، با کسانی که روزانه بیش از ۵۵۰ میلیگرم منیزیم مصرف می کنند، نشان داد که مغز گروه دوم بعد از سن ۵۵ سال تقریباً یک سال جوان تر از سن بدنشان است.
خاوله علاتیق (Khawlah Alateeq) محقق ارشد این مطالعه، گفت: مطالعه ما نشان می دهد که افزایش ۴۱ درصدی در مصرف منیزیم می تواند منجر به کوچک شدن مغز کمتر مرتبط با افزایش سن شود که با عملکرد شناختی بهتر و خطر کمتر یا تاخیر در شروع زوال عقل در زندگی بعدی مرتبط است.
در حالی که داده ها ارتباط قوی بین منیزیم رژیم غذایی و حجم مغز و ضایعات ماده سفید در مردان و زنان را نشان می دهد، اثرات محافظت عصبی احتمالی منیزیم بیشتر در زنان اهمیت دارد. این اثر در زنان یائسه قوی تر از سایر زنان بود، اما محققان خاطرنشان کردند که این امر ممکن است به دلیل خواص ضد التهابی منیزیم باشد.
علاتیق در پایان گفت: این مطالعه نشان می دهد که مصرف بیشتر منیزیم در رژیم غذایی ممکن است به محافظت عصبی در مراحل اولیه پیری کمک کند و اثرات پیشگیرانه ممکن است در ۴۰ سالگی یا حتی زودتر شروع شود. این یافته ها بدان معناست که افراد در هر سنی باید توجه بیشتری به مصرف منیزیم خود داشته باشند. شرح کامل این مطالعه در مجله اروپایی Nutrition منتشر شده است.
http://sanatnews.ir/News//274911
برچسب ها :
سلامت مغز
,
منیزیم
,
اخبار صنعت نیوز
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
بذرپاش: حدود یک میلیون و ۹۰۰ هزار واحد مسکونی در حال ساخت است
تجارت ۳۴ میلیارد دلاری تهران و ابوظبی
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
بذرپاش: سامانه رایگان خودنویس برای تنظیم قرارداد موجر و مستاجر راهاندازی شد
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
آخرین جزئیات گواهیهای اسقاط خودروهای سنگین از سامانه راهداری
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
آخرين اخبار
رابطه استرس و دیابت؛ از افسانه تا واقعیت
پیشفروش بلیت بخشی از قطارهای حومهای از اول آذرماه
انتصاب سرپرست صندوق ملی مسکن قانونی است
دلیل کاهش سرعت اینترنت مشخص شد
اطلاعیه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره حادثه معدن کلات آزادشهر
جزئیات حادثه تصادف خودروی حامل وزیر صنعت
نقشه شوم چند مسافرنما
حکاکی کمتر از ۵ میکرومتر با دستگاه لیزر حکاکی فرابنفش ایرانساخت
رونمایی از قرآن دستنوشته در کاخ گلستان
با کلیات جداسازی صنایعدستی از وزارت میراث و گردشگری موافقت شده است
عزم جدی ایروان برای سرمایهگذاری در بندر چابهار
فرایند مسابقه معماری در جزیره بوموسی آغاز شد
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز