شنبه 3 آذر 1403
به همت یک شرکت دانش‌بنیان؛

دستگاه بلوک‌زنی ایران‌ساخت به کمک صنعت ساختمان آمد

دستگاه بلوک‌زنی ایران‌ساخت به کمک صنعت ساختمان آمد
  تاريخ:سی ام فروردين 1401 ساعت 12:13   |     کد : 246584   |     مشاهده: 1275
به گزارش صنعت نیوز، یک شرکت دانش‌بنیان موفق به ساخت دستگاه بلوک زنی شده که می‌تواند مصالح ساختمانی را با سرعت و کیفیت بالاتری تولید کند.
به گزارش صنعت نیوز، یک شرکت دانش‌بنیان موفق به ساخت دستگاه بلوک زنی شده که می‌تواند مصالح ساختمانی را با سرعت و کیفیت بالاتری تولید کند.
 
اسماعیل طباطبایی مقدم عضو هیئت مدیره شرکت صنعتی توز ایران با اشاره به این که دستگاه بلوک زنی را در مجموعه صنعتی توز به کمک دانش داخلی ساخته شده است، گفت: بلوک‌زنی به فرآیند ساخت بلوک سیمانی گفته می‌شود. دستگاه‌هایی که برای این منظور استفاده می‌شوند، دستگاه بلوک‌زنی نام دارند. با استفاده از دستگاه بلوک‌زنی قادر خواهیم بود بلوک دیواری و سقفی ایجاد کنید. دستگاه بلوک زنی شامل سه بخش اصلی قالب، بدنه و سمباده است.

دستگاه بلوک زنی، کاملا استاندارد و با کیفیت است که کارایی آن ۱۵ درصد بالاتر از ماشین‌های مشابه اروپایی است.

کنترل تراکم مواد با دستگاه بلوک زنی
 
کنترل ارتفاع بلوک، حرکت به جلو بعد از هر کورس کاری، کنترل تراکم مواد و شمارشگر تعداد تولید از جمله مزایای ماشین بلوک زنی تولید شده در شرکت توز است. همچنین دستگاه بلوک زنی قابلیت این را دارد تا ۱۰۰۰ عدد بلوک دیواری را در هر ساعت تولید کند.

سیستم‌های کاری دستگاه بلوک زنی هیدرولیک و مکانیک با سیستیم پیشرفته و توان دور زدن توسط چرخ پنجم در انتهای خط گردش درجا تا ۳۶۰ درجه را دارد.
 
تعداد الکترو موتور در دستگاه بلوک زنی ۶ عدد شامل یک عدد موتور حرکت ۴ کیلووات، یک موتور هیدرولیک ۵ کیلووات با دور ۹۰۰ در هر دقیقه و موتور لرزاننده هر کدام ۱.۱ کیلووات با دور ۲۸۰۰ در هر دقیقه است و برق مورد نیاز برای راه اندازی آن ۳ فاز ۲۵ آمپر است. همچنین سیستم هیدرولیک دستگاه بلوک زنی متشکل از پمپ پیستونی ۱۵ لیتری ۵۰۰ بار فشار ساخت توز ایران است.

فشار کاری هیدرولیک دستگاه حداکثر ۲۸۰ بار است و خریداران داخلی می‌توانند از گارانتی ۶ ماهه و خدمات پس از فروش ۱۰ ساله استفاده کنند.
 
در دستگاه بلوک زنی ابتدا مصالح ساختمانی از جمله سیمان، ماسه و پوکه مخلوط شده با یکدیگر مخلوط می‌شوند. سپس ترکیب ایجاد شده به درون یک سینی ریخته می‌شوند. بعد از آن مواد مخلوط شده را با استفاده از شن‌کش درون قالب ریخته تا فضا‌های خالی پر شود.

مرحله بعدی ویبره کردن مواد در دستگاه بلوک زنی است. در این مرحله ویبره دستگاه روشن شده و فضای خالی میان مواد ایجاد می‌شود. مجددا باید این فضا‌های خالی ایجاد شده پر شوند.

اقدام بعدی که دستگاه بلوک زنی انجام می‌دهد این است که سمبه دستگاه را پایین آورده می‌شود تا مواد متراکم شوند. در آخرین مرحله نیز قالب از دستگاه خارج می‌شود.

یک دهم قیمت نمونه خارجی
 
این مدیر حوزه دانش بنیان با اشاره به این که دستگاه بلوک زنی ایرانی یک دهم نمونه خارجی قیمت دارد، توضیح داد: در شرکت توز حدود ۲۰ فرصت شغلی ایجاد شده است و پیش بینی می‌شود اگر صنعت ساختمان سازی در کشور رونق پیدا کند تا ۲ میلیون دلار صرفه جویی ارزی با استفاده از دستگاه بلوک‌زنی توز رقم خورد.

http://sanatnews.ir/News//246584
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است