دو شنبه 31 شهريور 1404

فرار از فشار یا تصمیم احساسی

  تاريخ:سی و يکم شهريور 1404 ساعت 13:35   |     کد : 400431   |     مشاهده: 13
در شرایطی که مدافع پراشتباه استقلال ادعا کرده که به خاطر اشتباهاتش از جمع آبی‌پوشان جدا می‌شود، این سوال مهم پیش می‌آید که در صورت عملی شدن این ادعا، او در ازای دریافت چه میزان از قرارداد هنگفتش راضی به فسخ قرارداد می‌شود.

به گزارش ایسنا، عارف آقاسی در ادامه نمایش‌های ناامیدکننده‌اش برای استقلال، با یک عملکرد دفاعی ضعیف و یک اشتباه محرز منجر به گل، پایه‌ساز تساوی آبی‌پوشان مقابل پیکان ۱۰ نفره شد. نمایش فاجعه‌بار آقاسی در این دیدار به حدی بود که پس از اشتباه او روی گل دوم پیکان، کادر فنی استقلال بلافاصله آقاسی را از زمین بازی بیرون کشید.

البته روز بسیار بد آقاسی با این تعویض به پایان نرسید، حتی با اعتراض و شعارهای هواداران استقلال هم به پایان نرسید، بلکه کار تا جایی بیخ پیدا کرد که نونو مورایس دستیار ساپینتو در نشست خبری پس از بازی با بیان این که به آقاسی فرصت زیادی داده شده، گفت: «او روی بیشتر گل‌هایی که خورده‌ایم نقش داشته و دیگر اعتمادمان از او سلب شده است.»

نمایش‌های بسیار بد، فشار هواداران و اعضای تیم در نهایت باعث شد که عارف آقاسی در اقدامی عجیب از استقلال خداحافظی کند و بگوید: "وقتش است که کنار بکشم!" (لینک مصاحبه)

با وجود این که فرصت نیاز است تا مشخص شود صحبت‌های آقاسی راهی برای فرار از فشار هواداران بوده یا تصمیمی احساسی، موضوع اصلی این است که در صورتی که این تصمیم عملی شود، آقاسی با چه شرایطی می‌خواهد جدا شود؟

عارف آقاسی پس از نمایش خوب فصل گذشته‌اش با پیراهن تراکتور، با قراردادی هنگفت و احتمالا گرانترین قرارداد این فصل فوتبال ایران به استقلال پیوست. موضوع مهم درباره جدایی احتمالی آقاسی از استقلال، میزان دریافتی او از آبی‌پوشان است. سوال مهم اینجاست؛ آقاسی که از هواداران استقلال عذرخواهی کرده و به خاطر اشتباهاتش تصمیم به جدایی گرفته، چه میزان از قراردادش را می‌خواهد و آیا در ازای دریافت بخشی از کل قرارداد فصل جاری می‌خواهد از استقلال جدا شود؟

البته استقلال برای نخستین بار نیست که با چنین شرایطی مواجه می‌شود. مدیران استقلال در فصل نقل و انتقالات پس از تصمیم نسنجیده‌شان برای امضای قرارداد با عیسی آل‌کثیر، با هجمه شدید هواداران روبرو شدند تا جایی به اجبار با پرداخت مبلغی حدود ۱۱ میلیارد تومان به عیسی آل‌کثیر، او را راضی به فسخ قراردادش کردند. حالا باید دید مدیریت باشگاه استقلال و در راس آن‌ها علی تاجرنیا باز هم یک تصمیم مدیریتی بحث‌برانگیز می‌گیرند یا بالاخره اتفاق دیگری می‌افتد.

http://sanatnews.ir/News/1/400431
Share

برچسب ها :  استقلال , عارف آقاسی
آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است