چهارشنبه 29 مرداد 1404

فیلم شهرام مکری در بخش رقابتی جشنواره بوسان

  تاريخ:بيست و هشتم مرداد 1404 ساعت 13:14   |     کد : 368195   |     مشاهده: 46
فیلم سینمایی «خرگوش سیاه، خرگوش سفید» به کارگردانی شهرام مکری در نخستین نمایش جهانی خود، در بخش رقابتی «ویژن» جشنواره بین‌المللی فیلم بوسان حضور خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، فیلم سینمایی «خرگوش سیاه، خرگوش سفید» به کارگردانی شهرام مکری و نویسندگی نسیم احمدپور و شهرام مکری، به تهیه‌کنندگی نگار اسکندرفر و به‌عنوان محصول مشترک تاجیکستان و امارات متحده عربی در نخستین نمایش جهانی خود، در بخش رقابتی «ویژن» ۳۰ دوره جشنواره بین‌المللی فیلم بوسان حضور خواهد داشت.

این فیلم که در تاجیکستان فیلمبرداری شده و با حضور بازیگرانی از ایران و تاجیکستان به سه زبان فارسی، تاجیکی و روسی ساخته شده است، در اولین حضور جهانی اش در این جشنواره به نمایش درمی‌آید. بخش رقابتی ویژن، در رویکرد امسال جشنواره، به معرفی آثار کارگردان‌های مهم سینمای آسیا اختصاص یافته است.

جشنواره فیلم بوسان (BIFF) به‌عنوان یکی از مهم‌ترین رویدادهای سینمایی جهان و معتبرترین جشنواره آسیایی، همواره جایگاه ویژه‌ای در معرفی آثار برجسته و جریان‌ساز به سینمای بین‌الملل داشته است.

پخش جهانی این فیلم بر عهده‌ی کمپانی DreamLab در فرانسه به مدیریت نسرین میرشب است.

داستان «خرگوش سیاه، خرگوش سفید» درباره زنی است که پس از یک تصادف، به‌تدریج درمی‌یابد حوادث اطرافش رنگ و بویی غیرمتعارف پیدا کرده و واقعیت‌ها دستخوش تغییر شده‌اند.

جزئیات تکمیلی درباره این فیلم به‌زودی از سوی عوامل آن اعلام خواهد شد.

http://sanatnews.ir/News/1/368195
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است