وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
|
تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بینالملل و تهدید ثبات جهانی است
|
ریلگذاری راهآهن چهارمحال و بختیاری آغاز شد
|
حمله ناو آمریکایی به هواپیمای ایرانایر در سال ۶۷ نمونه بارز تروریسم دولتی است
|
پاکنژاد: صادرات نفت مانند سابق با کیفیت و کمیت قبل ادامه دارد
|
اسکان موقت جنگزدگان توسط شهرداری
|
عملکرد قابل قبول فروشگاههای زنجیرهای در ۱۰ روز اخیر
|
نقش کلیدی فروشگاههای زنجیرهای در تثبیت بازار و پیروزی دیپلماتیک ایران
|
وزیر صمت: تعادل به بازار کالاهای اساسی بازگشته است
|
آمادگی کامل صنایع برای پشتیبانی از مردم و نیروهای مسلح
|
وقفهای در زمینه جابه جایی کالا و مسافر وجود ندارد
|
تسریع در ترخیص کالاها و تأمین ارز واردات با هماهنگی دستگاهها
|
دو شنبه 30 تير 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
ابتکار یک شرکت هواپیمایی در فروش بلیت
تاريخ:سی ام تير 1404 ساعت 09:53
|
کد : 326337
|
مشاهده: 22
شرکت هواپیمایی دلتا، مسیر جدید و جسورانه در قیمتگذاری پروازهای خود ترسیم میکند و از تغییر کرایههای ثابت سنتی به سمت سیستمی خبر میدهد که در آن هوش مصنوعی، قیمت بلیت را متناسب با هر مسافر تنظیم میکند.
به گزارش ایسنا، این اقدام با هدف به حداکثر رساندن درآمد شرکت دلتا از طریق تجزیه و تحلیل حجم وسیعی از دادههای شخصی برای سنجش میزان تمایل هر مسافر به پرداخت، انجام میشود. دلتا این اقدام را به عنوان ستون کلیدی استراتژی بلندمدت خود برای افزایش حاشیه سود در صنعتی توصیف کرد که گرفتار هزینههای سوخت متغیر و رقابت شدید است.
این ابتکار عمل حاصل همکاری با یک پلتفرم مدیریت درآمد مبتنی بر هوش مصنوعی است که دلتا آن را برای شخصیسازی حدود سه درصد از کرایههای خود به صورت آزمایشی اجرا کرده است.
مدیران این شرکت هواپیمایی مستقر در آتلانتا، با ابراز اشتیاق، نتایج اولیه را به طرز شگفتانگیزی مطلوب خواندند و به آیندهای اشاره کردند که در آن قیمتهای تعیین شده منسوخ میشوند. این اقدام فقط مربوط به قیمتگذاری پویا بر اساس تقاضا نیست، بلکه نگاهی عمیقتر به شخصیسازی است که به طور بالقوه سابقه سفر، وضعیت وفاداری و حتی رفتار مشتری را نیز در نظر میگیرد.
فناوری پشت قیمتگذاری شخصیسازی شده
در قلب طرح دلتا، یادگیری ماشینی پیشرفتهای وجود دارد که دادههای بلادرنگ برای ایجاد پیشنهادهای سفارشی را پردازش میکند. این سیستم در نهایت میتواند مدل یکسان برای همه را حذف کند و آن را با الگوریتمهایی جایگزین کند که حساسیت به قیمت فردی را پیشبینی میکنند. برای افراد داخلی صنعت، این اقدام، نشاندهنده تکامل ابزارهای مدیریت درآمد خواهد بود که مدتها است توسط ایرلاینها استفاده میشوند و اکنون با هوش مصنوعی برای مدیریت شخصیسازی جزئی در مقیاس بزرگ تقویت شدهاند.
با این حال، منتقدان نسبت به مشکلات احتمالی هشدار میدهند؛ مدافعان حریم خصوصی، همانطور که در بحثهای مربوط به بخش فناوری پلتفرمهایی مانند «ساب ردیت» برجسته شده است، در این مورد نیز استدلال کردند که چنین سیستمهایی میتوانند منجر به قیمتگذاری تبعیضآمیز شوند؛ جایی که الگوریتمها از دادههای شخصی برای دریافت هزینه بیشتر از افرادی که ثروتمند یا درمانده تلقی شدند، سوءاستفاده میکنند. سازمان دیدهبان مصرفکنندگان نیز با تکرار این نگرانیها، این رویکرد را به «هک کردن مغزهای ما» تشبیه کرد و در مورد افزایش قیمتها در صنعتی که از قبل هم مبهم بوده، هشدار داد.
پیامدها برای ایرلاینها و مصرفکنندگان
اقدام دلتا با روندهای گستردهتر در صنعت هواپیمایی همسو است. شرکتهای هواپیمایی مانند «یونایتد» و «امریکن» قیمتگذاری مبتنی بر داده را آزمایش کردهاند، اما هیچکدام تا آنجا پیش نرفتهاند که یک مدل کاملا تعیین شده هوش مصنوعی را پیشبینی کنند.
سایت «ویو فروم د وینگ» اعلام کرد که این امر میتواند با جذب ارزش بیشتر از مسیرهای پرتقاضا، سود خالص دلتا و به طور بالقوه حاشیه سود را در طول زمان چندین درصد افزایش دهد. با این حال، برای مسافران، این اقدام به معنای پایان قیمتگذاری شفاف است؛ دو نفر که یک پرواز را رزرو میکنند، ممکن است بر اساس تمایل استنباطی به پرداخت، مبالغ بسیار متفاوتی بپردازند.
طبق گزارش فورچون، با این طرح، بررسیهای نظارتی میتواند تشدید شود، به خصوص که وزارت حمل و نقل آمریکا، قبلا شیوههای قیمتگذاری ایرلاینها را بررسی کرده است. دلتا با احتیاط پیش میرود و با طرح آزمایشی کوچک برای آزمایش امکانسنجی و واکنش مصرفکننده شروع میکند. تحلیلگران صنعت پیشبینی کردند که موفقیت در آزمایش میتواند رقبا را به پیروی از این طرح ترغیب کند و پذیرش هوش مصنوعی را در بخشهای مسافرتی تسریع بخشد.
چالشها و چشمانداز آینده
یکی از موانع اصلی، حریم خصوصی دادهها است؛ دلتا با وجود مقرراتی مانند «مقررات حفاظت از اطلاعات عمومی» در اروپا و قوانین نوظهور آمریکا، باید برای جلوگیری از واکنشهای منفی، از یک میدان مین عبور کند. اگرچه این طرح آزمایشی نویدبخش بوده، اما رسیدن به قیمتگذاری ۱۰۰ درصدی شخصیسازی شده، نیازمند زیرساختهای قوی و اعتماد مصرفکننده است؛ عناصری که ایجاد آنها میتواند سالها طول بکشد.
در نهایت، این اقدام دلتا، نشاندهنده آینده پرریسک روی فناوری برای تعریف مجدد سودآوری است. با بازگشت صنعت هواپیمایی از اختلالات ناشی از همهگیری کرونا، این رویکرد مبتنی بر هوش مصنوعی میتواند بر اساس اجرا، جریانهای درآمدی را متحول کند یا باعث اعتراض مصرفکننده شود.
http://sanatnews.ir/News/1/326337
برچسب ها :
شرکت هواپیمایی
,
دلتا
,
آتلانتا
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
آخرين اخبار
موبایل قاپهای پایتخت دستگیر شدند
ارزیابی فناوریهای جدید صنعت فضایی
خدمت رسانی بیش از ۴۴ هزار امدادگر
افزایش تلفات سیل و رانش زمین در کره جنوبی
تهران سریال میخواهد
اندونگ به اردوی استقلال اضافه شد
جنگ قیمت در چین به نفع مصرفکننده نشد
واکنش پکن به دیدار ایرانی-اروپایی
لاریجانی با چه عنوانی به روسیه رفت؟
نقدینگی ۲۹ درصد بیشتر شد
محمدمهدی زارع به اخمت گروژنی پیوست
آنروا: پیامهای ناامیدی از غزه درباره قحطی دریافت میکنیم
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز