دو شنبه 28 مهر 1404

یادِ احمد پژمان بعد از کوچش

  تاريخ:بيست و هشتم مهر 1404 ساعت 11:47   |     کد : 402449   |     مشاهده: 9
یاد و خاطره آهنگساز فقید، استاد احمد پژمان، در فرهنگسرای نیاوران گرامی‌ داشته می‌شود.

به گزارش ایسنا، در این مراسم که چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ در سالن خلیج فارس و با حضور هنرمندان و علاقه‌مندان به احمد پژمان همراه خواهد بود، کمال تبریزی، محمدرضا تفضلی، حمیدرضا دیبازر، مهدی قاسمی و کارن کیهانی درباره فعالیت‌های این هنرمند فقید سخنرانی خواهند کرد.

همچنین قطعاتی از ساخته‌های او از جمله «ای یار» و «آینه» توسط گروه کر شهر تهران به رهبری مهدی قاسمی، قطعه «سوران» از مجموعه دیورتیمنتو (کوئینتت زهی به سرپرستی دانیال خلیفه)، قطعه «سیاناو» از مجموعه عیاران توسط ارکستر سازهای ایرانی به سرپرستی دانیال شاه‌محمدی نبی و قطعه سوم از مجموعه «پارساوا» با نوازندگی پیانو محمدجواد بهرامی برای حاضران اجرا می‌شود.

آیین بزرگداشت احمد پژمان به همت دانشکده موسیقی با همکاری معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه هنر ایران، صندوق اعتباری هنر و فرهنگسرای نیاوران و به دبیری بابک خضرایی برگزار می‌شود.

http://sanatnews.ir/News/1/402449
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است