يک شنبه 12 مرداد 1404

سیاه‌نمایی علیه ایران در مجامع جهانی نیازمند پاسخ مستدل است

  تاريخ:يازدهم مرداد 1404 ساعت 15:32   |     کد : 336946   |     مشاهده: 20
مدیرکل امور بین‌الملل معاونت امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور با بیان اینکه فضای سیاه‌نمایی علیه ایران در مجامع جهانی نیازمند پاسخ مستدل است گفت: در اجلاس زنان کارآفرین با حضور ۲۰۰ کشور و سایر نشست‌های بین‌المللی، نمایندگان ایران با مستندات دقیق، دستاوردهای زنان ایرانی را تبیین کردند که برای اثربخشی بیشتر، در حال ایجاد «داشبورد مستندات» هستیم تا آخرین دستاوردهای دستگاه‌ها در حوزه زنان به‌روزرسانی شود.

به گزارش ایسنا، فخر السادات فاطمی در نشستی با معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، جزئیات اقدامات بین‌المللی برای مقابله با تبلیغات ضدایرانی را تشریح کرد.

وی با اشاره به راهبردهای پاسخ به نهادهای بین‌المللی افزود: گزارش جامعی به دبیرکل سازمان ملل ارائه شده، این مکاتبات به تمام نمایندگی‌های ایران در خارج از کشور نیز ارسال و از دیپلمات‌ها خواسته شده در نشست‌های حقوق بشری سازمان‌ملل از جمله شورای حقوق بشر، با استناد به این اسناد، از مواضع ایران دفاع کنند.

وی با بیان اینکه در اجلاس زنان کارآفرین با حضور ۲۰۰ کشور و سایر نشست‌های بین‌المللی، نمایندگان ایران با مستندات دقیق، دستاوردهای زنان ایرانی را تبیین کردند افزود: برای اثربخشی بیشتر، در حال ایجاد «داشبورد مستندات» هستیم تا آخرین دستاوردهای دستگاه‌ها در حوزه زنان به‌روزرسانی شود.

مدیرکل امور بین‌الملل با تأکید بر ضرورت مستندسازی هشدار داد: فضای سیاه‌نمایی علیه ایران در مجامع جهانی نیازمند پاسخ مستدل است. برای رد گزارش‌های جعلی مانند گزارشگر ویژه حقوق بشر، باید با داده‌های دقیق از عملکرد دستگاه‌ها دفاع کنیم. بدون اسناد معتبر، امکان ارائه پاسخ قوی وجود ندارد.

فاطمی خطاب به دستگاه‌ها اعلام کرد: از همه واحدها می‌خواهیم گزارش دستاوردهای حوزه زنان را فوراً به ما ارسال کنند. کیفیت پاسخ‌های بین‌المللی ما مستقیم به مستندات شما وابسته است. این تنها راه تبدیل دستاوردهای داخلی «به سپر دفاعی» در برابر تبلیغات دشمن است.

http://sanatnews.ir/News/1/336946
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است