جمعه 10 مرداد 1404

تکمیل حلقه‌های زنجیره دولت الکترونیک

تکمیل حلقه‌های زنجیره دولت الکترونیک
  تاريخ:نهم مرداد 1404 ساعت 20:41   |     کد : 336898   |     مشاهده: 47
به گزارش صنعت نیوز، راهکارهای نظام‌مند شدن سامانه‌های دولت الکترونیک برای خدمت‌رسانی بهینه به کاربران ذیل رگولاتوری واحد در نشست مشترک وزیر ارتباطات و وزیر صمت طرح و بررسی شد.
به گزارش صنعت نیوز، راهکارهای نظام‌مند شدن سامانه‌های دولت الکترونیک برای خدمت‌رسانی بهینه به کاربران ذیل رگولاتوری واحد در نشست مشترک وزیر ارتباطات و وزیر صمت طرح و بررسی شد.
به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، سیدمحمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت در نشستی با سیدستار هاشمی روند خدمات‌دهی سامانه‌های دولت در حوزه تجارت، صنعت و معدن مورد بررسی قرار دادند.
بر اساس این گزارش، تکمیل زنجیره سخت‌افزاری و نرم‌افزاری دولت الکترونیک برای استفاده بهینه کاربران از اهداف اصلی دولت چهاردهم است که با مسئولیت وزارت ارتباطات و همکاری مجلس شورای اسلامی پیگیری می‌شود.

در این نشست که معاونان و کارشناسان هر دو وزارتخانه حضور داشتند، مسایل مورد نظر در سامانه‌های نظارتی و تجاری بررسی شد.

ارائه ساختار کامل از زنجیره دولت الکترونیک و جداول تطبیقی و مقایسه شرایط موجود کشورمان در منطقه و جهان برای دستیابی به یک مدل بومی از دیگر موارد طرح شده در این نشست بود.

دولت الکترونیک با هدف برچیده‌شدن نظام بوروکراتیک اداری و دسترسی راحت کاربران به خدمات دولتی از دو دهه پیش به صورت فراگیر در کشورمان مورد استفاده قرار گرفته که برای روزآمدی و توسعه خدمات تحت پوشش، نیازمند تکمیل زنجیره در ساختار و فرم است.

http://sanatnews.ir/News/1/336898
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است