تلاش میکنیم بار جادههای جنوبشرق استان تهران به ریل منتقل شود
|
عهد خود را با مردم مظلوم فلسطین تجدید میکنیم
|
وزیر صنعت، معدن و تجارت: جذب سرمایهگذاری و مشارکت عمومی اولویت صنایع باشد
|
راهبرد رونق سرمایه گذاری برای تولید سرلوحه برنامه وزارت صمت قرار گرفت
|
تاکید وزیر راه و مسکن بر رفع چالش ها در سال سرمایه گذاری برای تولید
|
امنیت سفر یک مسئله فردی نیست
|
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
|
تجارت در بخش کشاورزی را تحریمناپذیر و سودآور میکنیم
|
تاکید رئیس جمهور بر استفاده از فناوری درتأمین امنیت
|
تهدید ناترازیها برای شرکتهای دانش بنیان فرصت است
|
وزیر صمت: حضور پرشور مردم، متضمن حرکت به سوی اهداف نظام اسلامی است
|
دیدار وزیر راه و شهرسازی با دبیرکل اتحادیه بینالمللی حملونقل جادهای
|
وزیر صمت: توافقات دوجانبه با همسایگان، اقتصاد ایران را در آستانه جهش قرار داده است
|
پنج شنبه 14 فروردين 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
فعالیت ۱۰۰ هزار نیروی متخصص در زیستبوم دانشبنیان
تاريخ:ششم اسفند 1403 ساعت 13:06
|
کد : 301738
|
مشاهده: 270
به گزارش صنعت نیوز، معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی ریاستجمهوری با اشاره به دستاوردهای ۱۲ ساله قانون حمایت از مؤسسات دانشبنیان، از فعالیت حدود ۱۰۰ هزار نیروی متخصص در این حوزه خبر داد و افزایش همکاری این شرکتها با صنایع بزرگ را به عنوان راهی برای رشد اقتصادی معرفی کرد.
به گزارش صنعت نیوز، معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی ریاستجمهوری با اشاره به دستاوردهای ۱۲ ساله قانون حمایت از مؤسسات دانشبنیان، از فعالیت حدود ۱۰۰ هزار نیروی متخصص در این حوزه خبر داد و افزایش همکاری این شرکتها با صنایع بزرگ را به عنوان راهی برای رشد اقتصادی معرفی کرد.
مهدی الیاسی در سومین همایش پتروتک که از روز گذشته، همزمان با روز مهندس به مدت دو روز با حضور جمعی از مدیران ارشد وزارت نفت و حمایت معاونت مهندسی، پژوهش و فناوری این وزارتخانه در پژوهشگاه صنعت نفت آغاز به کار کرده است، با تأکید بر ضرورت اتخاذ رویکردهای نوین و پذیرش چالشهای اجتماعی و اقتصادی، نقش فناوران و مهندسان را در توسعه صنایع حیاتی کشور کلیدی دانست و افزود: پذیرش این چالشها و ارائه راهکارهای علمی و فناورانه ضرورتی اجتنابناپذیر است.
وی با بیان اینکه نقش شرکتهای دانشبنیان در این مسیر بسیار مهم است، بیان کرد: طی ۱۲ سال گذشته، با اجرای قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان، بستری برای توسعه این شرکتها فراهم شده است. اکنون حدود ۱۰۰ هزار نیروی انسانی توانمند در این حوزه فعالیت دارند. اگرچه سهم این شرکتها از تولید ناخالص داخلی (GDP) کشور تنها ۳.۵ درصد است، اما با افزایش همکاری آنها با صنایع بزرگ، ظرفیت رشد بیشتری برای اقتصاد کشور فراهم میشود.
معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری با اشاره به اینکه پس از تصویب قانون جهش تولید دانشبنیان در سال ۱۴۰۱، ابزارهای جدیدی برای ایجاد همکاری میان شرکتهای دانشبنیان و صنایع بزرگ مانند شرکت ملی نفت ایران، پتروشیمیها و خودروسازان فراهم شده است، تصریح کرد: هدف از این قانون، تعریف بازیهای اقتصادی جدید و افزایش تعاملات بین بازیگران اصلی صنعت کشور است.
الیاسی افزود: با این روند، استفاده از فناوریهای نوین در کشور بیش از پیش گسترش یافته و با همافزایی میان صنایع مختلف میتوان به توسعه پایدار و رشد اقتصادی دست یافت.
توسعه همکاریهای میان بنگاههای بزرگ و شرکتهای دانشبنیان برای مدیریت زنجیره تأمین
معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری با بیان اینکه در راستای تقویت همکاریها میان بنگاههای بزرگ و شرکتهای دانشبنیان، شرکتهای کوچک به دنبال این هستند که به کمک ابزارهای نوین و حمایتهای مالی، زنجیره تأمین را بهطور مؤثری مدیریت کنند، گفت: این همکاریها که در قالب کنسرسیومهای دانشبنیان و صندوقهای سرمایهگذاری خطرپذیر (VC) شکل میگیرد، هدف اصلی آن تکمیل زنجیره تولید و کاهش ریسک در شرکتهای بزرگ است.
الیاسی مطرح کرد: بر اساس این چارچوب جدید، معاونت علمی و فناوری بهطور مستقیم وارد عمل شده و با برنامههای حمایتی، منابع مالی و اعتبار مالیاتی به شرکتهای بزرگ کمک میکند تا با شرکتهای دانشبنیان همکاری کنند. در این مسیر، بهویژه شرکتهای بزرگ میتوانند صندوقهای VC راهاندازی کرده و در پروژههای تحقیق و توسعه شرکتهای کوچک سرمایهگذاری کنند.
وی با اشاره به اینکه از ابزارهای مهم در این زمینه، پکیجهای اعتبار مالیاتی است که شرکتهای بزرگ میتوانند از آن بهرهبرداری کنند، اظهار کرد: بر اساس قانون جهش تولید، شرکتهای دانشبنیان میتوانند از حمایتهای مالی برای تحقیق و توسعه بهرهمند شوند، بهطوری که ۱۰۰درصد هزینههای تحقیق و توسعه، مواد اولیه، تجهیزات اختصاصی و فرآیندهای تولید را تحت پوشش قرار میدهد.
معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری گفت: قوانین جدید بهویژه در سال ۱۴۰۱ به تصویب رسید و با هدف کاهش مشکلات مالیاتی و تسهیل فرآیندهای اجرایی توانستهاند مسیر همکاریهای تجاری و فناورانه را تسهیل کنند. در دو سال گذشته، هیچ گزارشی مبنی بر عدم پذیرش اعتبار مالیاتی از سوی سازمان مالیاتی وجود نداشته است، چراکه قوانین حمایتی و اجرایی بهطور کامل پیادهسازی شده است.
الیاسی با اشاره به اینکه در نهایت این تلاشها هدف دارند تا با استفاده از این ابزارها، ریسکهای سرمایهگذاری در شرکتهای بزرگ کاهش یافته و با همکاریهای راهبردی، به رشد و توسعه اقتصادی کشور کمک کنند، بیان کرد: معاونت علمی و فناوری با همکاری نزدیک با بنگاههای بزرگ، آماده است تا بهطور مستمر و هدفمند، این روند را پیگیری و از تعاملات مثبت و سازنده میان بخشهای مختلف صنعت حمایت کند.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، در این رویداد، ۶ قرارداد در حوزه تولید تجهیزات کلیدی صنعت نفت به امضا رسید و همچنین از ۹ محصول جدید و تولید بار اول رونمایی شد.
http://sanatnews.ir/News//301738
برچسب ها :
دانشبنیان
,
زیست بوم
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
آخرين اخبار
زنان باردار در ماههای آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند
تبدیل امواج مغزی به کلمات با کمک هوش مصنوعی
آنچلوتی: شک نداشتیم به فینال میرسیم
جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال، یک طرفه می شود
کاهش تولید نفت اوپک در آستانه برنامه افزایش عرضه
افزایش شمار جانباختگان تصادفات نوروز به ۷۴۷ نفر
کشاورزی در عصر هوش مصنوعی؛ از پیشبینی آبوهوا تا برداشت هوشمند
قیمت طلای جهانی بالا رفت
بررسی حادثه واژگونی اتوبوس محور کرمان- راور
تلاش میکنیم بار جادههای جنوبشرق استان تهران به ریل منتقل شود
اقدام جدید رئیسجمهور آمریکا در حوزه سرمایهگذاری
ارتش روسیه کنترل شهرک دیگری در دونتسک را به دست گرفت
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز