تلاش برای کاهش تفاوت نرخ ارز نیمایی و آزاد
|
وزیر راه: اجرای پروژههای عمرانی باید «اقتصاد پایه» باشد
|
اجلاس وزرای کشورهای عضو «تراسیکا» به میزبانی تهران برگزار میشود
|
ایران و پاکستان برای رفع موانع تجارت توافق کردند
|
در صنعت و اقتصاد، فرصت سعی و خطا نداریم
|
وجیهالله جعفری معاونت معدنی وزارت صمت شد
|
نگران بحرانهایی که دشمنان ایجاد میکنند نیستیم
|
تاکید بر توسعه همکاریهای صنعتی و معدنی بین ایران و ارمنستان
|
پیام تسلیت وزیر صمت در پی شهادت سیدحسن نصرالله
|
توسعه همکاریهای ایران و پاکستان در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر
|
برگزاری کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی ایران و عربستان در آیندهای نزدیک
|
همکاریهای ایران و تاجیکستان در حوزه برق توسعه مییابد
|
گزارش کامل کارشناسی ابعاد حادثه به مردم ارائه می شود
|
چهارشنبه 9 آبان 1403
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
برنامه روسیه برای صادرات ذغالسنگ به هند از مسیر ایران
تاريخ:نوزدهم خرداد 1403 ساعت 11:56
|
کد : 288984
|
مشاهده: 220
به گزارش صنعت نیوز، بیستوهفتمین مجمع بینالمللی اقتصادی سنپترزبورگ با اعلام مقامات ارشد روس مبنی بر استفاده از ظرفیتهای کریدور شمال – جنوب همراه بود و در این میان، اعلام شد که محموله صادراتی ذغالسنگ روسیه قرار است از این مسیر و با گذر از ایران و از طریق بندرعباس، با کشتی راهی هند شود.
به گزارش صنعت نیوز، بیستوهفتمین مجمع بینالمللی اقتصادی سنپترزبورگ با اعلام مقامات ارشد روس مبنی بر استفاده از ظرفیتهای کریدور شمال – جنوب همراه بود و در این میان، اعلام شد که محموله صادراتی ذغالسنگ روسیه قرار است از این مسیر و با گذر از ایران و از طریق بندرعباس، با کشتی راهی هند شود.
مشاور و نماینده ویژه رئیسجمهوری روسیه در امور همکاریهای بینالمللی در دیدار با کاظم جلالی سفیر کشورمان در حاشیه نخستین نشست وزیران حمل و نقل کشورهای عضو گروه بریکس، این خبر را اعلام کرد.
ایگور لویتین اظهار داشت: نخستین واگن های حامل ذغال سنگ پس از عبور از خاک ایران و بندرعباس، به هند ارسال خواهد شد.
بنا بر این گزارش، در این دیدار، آخرین وضعیت همکاری های دو کشور در این بخش به ویژه، پروژه ساخت راه آهن رشت - آستارا مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
تماس تلفنی بذرپاش با وزیر حمل و نقل روسیه
در پایان اولین نشست وزرای حمل و نقل کشورهای عضو بریکس که جمعه ۱۷ خرداد در سنت پترزبورگ برگزار شد، کاظم جلالی سفیر فوق العاده و تام الاختیار جمهوری اسلامی ایران در گفتگویی با استاروویت وزیر جدید حمل و نقل روسیه، راه های توسعه همکاریهای حمل و نقلی و ترانزیت را مورد بررسی قرار داد.
در ادامه این دیدار، وزیر روسی طی گفتگوی تلفنی با مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی ایران در خصوص همکاری در این عرصه بویژه ساخت راه آهن رشت - آستارا بحث و تبادل نظر و ابراز امیدواری کرد در دیداری حضوری، موضوعات را مورد بررسی قرار دهند.
پیگیری اجرایی شدن تفاهمنامه ساخت راهآهن رشت – آستارا
سفیر ایران در روسیه همچنین در دیدار جداگانه با «الگ بلازاروف» رئیس راه آهن روسیه، راههای گسترش همکاریهای دوجانبه به ویژه اجرایی شدن کریدور بین المللی ریلی شمال-جنوب را مورد بحث و بررسی قرار داد.
بلازاروف در این دیدار ضمن تاکید بر ارتقا سطح همکاری های دو کشور، خواستار توسعه همکاریهای ریلی ایران و روسیه با هدف افزایش حمل و نقل کالا بین دو کشور شد.
جلالی نیز با اشاره به امضا موافقت نامه ساخت راه آهن رشت-آستارا، اجرایی شدن این پروژه را مهم و در راستای منافع ایران، روسیه و کشورهای منطقه ارزیابی کرد.
روسیه در کنار ایران است
لئونید اسلوتسکی رئیس کمیته روابط بین المللی دومای روسیه نیز در ملاقات با سفیر کشورمان در مسکو از شهید آیت الله رییسی رئیسجمهور و همراهان وی، به عنوان شهدای خدمت به وطن یاد کرده و آمادگی کامل روسیه جهت حمایت و همراهی از ایران در تمامی ابعاد را مورد تاکید قرار داد.
اسلوتسکی با اشاره به جنایات اسرائیل اظهار داشت: آیندگان، از آمریکا و رژیم صهیونیستی به عنوان جنایتکاران جنگی در تاریخ یاد خواهند کرد.
وی همچنین بر پیگیری اجرای پروژه های زیرساختی گذرگاه بین المللی کریدور شمال - جنوب تاکید کرد.
سفیر ایران در مسکو نیز در این دیدار با تشکر از ابراز همدردی صورت گرفته اظهار داشت که در این حادثه مقامات از جمله رییس جمهور و مردم روسیه در کنار ما بودند که این امر باعث دلگرمی و بیانگر روابط خوب دو کشور است.
جلالی همچنین مواضع دو کشور در موضوعات منطقه ای و بین المللی از جمله مقابله با یکجانبه گرایی امریکا را بسیار نزدیک ارزیابی کرد.
میزگرد بین المللی کریدور حمل و نقل شمال-جنوب
سفیر ایران در روسیه در سفر به سنپترزبورگ همچنین در میزگرد بین المللی کریدور حمل و نقل شمال-جنوب حضور یافت. در این نشست که با هدف ارائه نقطه نظرات بخش خصوصی برگزار شد، برخی از مقامات دولتی روسیه از جمله استاروویت وزیر حمل و نقل و ایگور لویتین، مشاور و نماینده ویژه رئیس جمهور فدراسیون روسیه برای همکاریهای بین المللی در زمینه حمل و نقل حضور داشتند.
غدیر غیافه نائب رئیس کنفدراسیون صادرات ایران و هوشیاری رئیس هیات مدیره شرکت لجستیک آبادان به عنوان نمایندگان بخش خصوصی در این نشست حضور داشتند و نقطه نظرات خود را در خصوص نقش این گذرگاه بین المللی ارائه کردند.
نمایندگان سازمانها و شرکتهایی از جمله سلطان احمد بن سلیم مدیرعامل گروه جهانی DP و همچنین معاون اول مدیر کل راه آهن روسیه، رئیس انجمن صنایع تمام هند ، رئیس و مدیر عامل شرکت راه آهن اتیوپی، رئیس هیأت مدیره اتحاد ریل، رئیس هیأت مدیره شرکت ملی قزاقستان JSC و معاون پروژه های NERIC (صنایع راه آهن ملی مصر) حضور داشتند.
تاکید بر ایجاد پرواز مستقیم از ایران به شهرهای قفقاز شمالی
در دیدار سفیر ایران در روسیه با حسن تیمیژیف، مدیر اجرایی موسسه قفقاز آر اف دادماه در حاشیه همایش بین المللی سالانه در شهر سنپترزبورگ نیز بر این نکته تاکید شد که به منظور توسعه گردشگری بین دو کشور نیاز است تا پرواز مستقیم از تهران به شهر گروزنی، مرکز جمهوری چچن برقرار شود.
تیمیژیف اشاره کرد که اولین گروه از گردشگران ایرانی که در چارچوب موافقتنامه لغو روادید گروهی توانستند به روسیه سفر کنند، با هماهنگی این موسسه وارد قفقاز شمالی شدند و با توجه به فاصله کم جغرافیایی تهران تا این منطقه، درخواست نمود تا با مساعدت سفارت یک خط مستقیم پروازی ایجاد شود.
جلالی نیز ضمن اشاره بر توسعه گردشگری بین دو کشور به عنوان عامل شناخت متقابل، بر ایجاد این مسیر پروازی تاکید و آمادگی سفارت را برای هرگونه مساعدت در این خصوص اعلام داشت.
بنا بر این گزارش، الکساندر نوواک معاون نخست وزیر روسیه رییس هیات مدیره این موسسه است.
بررسی راهکارهای توسعه دیپلماسی استانی با جمهوری باشقیرستان
سفیر ایران در فدراسیون روسیه در حاشیه همایش بین المللی اقتصادی سنپترزبورگ همچنین با حضور در غرفه جمهوری باشقیرستان در سالن مناطق فدراسیون روسیه با خبیروف رییس جمهوری باشقیرستان دیدار و در خصوص بسترهای توسعه همکاری دوجانبه این جمهوری با شهرهای ایران به ویژه تهران بحث و تبادل نظر کرد.
در ابتدای این نشست، خبیروف ضمن اشاره به سفر جلالی و هیات همراه به این جمهوری، از هماهنگیهای به عمل آمده جهت سفر به تهران قدردانی کرد و افزود که پس از آن شرکتهای زیادی از ایران در بازار این جمهوری حضور یافتند و مایل هستیم این همکاری ها توسعه یابد.
جلالی نیز ضمن تاکید بر این نکته که سفر هیات جمهوری باشقیرستان به تهران به ریاست خبیروف پایه گذار روابط جدید تهران - اوفا بوده است، ابراز امیدواری کرد این مسیر با قدرت پیگیری شود.
لزوم توسعه بندر ماخاچ قلعه
سفیر ایران همچنین با حضور در غرفه جمهوری داغستان در سالن مناطق فدراسیون روسیه با « عبدالمسلم عبدالمسلم اف»، نخست وزیر این جمهوری، دیدار و در خصوص توسعه روابط داغستان با ایران تبادل نظر کرد.
جلالی، توسعه داغستان طی سال های اخیر به ویژه در حوزه لجستیک و ترانزیت را ستوده و آن را بستری جهت تسهیل روابط تجاری دو کشور ارزیابی کرد. وی ابراز امیدواری کرد که بندر ماخاچ قلعه به عنوان تنها بندر خزری در آینده نه چندان دور توسعه یافته تا ظرفیت انتقال دریایی کالا از شاخه مرکزی کریدور شمال - جنوب افزایش یابد.
عبدالمسلم عبدالمسلم اف نیز اعلام کرد: آقای پوتین رییس جمهور فدراسیون روسیه بر توسعه این کریدور در بخش جمهوری داغستان تاکید دارد و دستورات لازم را در این خصوص صادر کرده است. وی علاوه بر توسعه همکاریها در بخشهای اقتصادی، کشاورزی، لجستیک، گردشگری، ورزشی و دانشگاهی خواستار توجه جدی جمهوری اسلامی
بررسی همکاری های علمی و دانشگاهی
بنا بر خبر دیگری، در دیدار سفیر ایران در روسیه با آناتولی تورکانوف، رئیس دانشگاه دولتی روابط بین الملل وزارت خارجه فدراسیون روسیه در سنپترزبورگ، طرفین بر استمرار همکاری های علمی و دانشگاهی تاکید نمودند.
تورکانوف اعلام کرد که در ادامه همکاریهای آموزشی، با دانشگاه تهران در خصوص ایجاد موسسه مشترک آموزشی در حوزه انرژی به توافق دست یافتند.
جلالی نیز ضمن استقبال از همکاری دانشگاه امگیمو با دانشگاه تهران، آمادگی خود را جهت حمایت همه جانبه در راستای توسعه همکاری های دانشگاهی اعلام کرد.
بیست و هفتمین مجمع بینالمللی اقتصادی سنپترزبورگ که شانزدهم خردادماه ۱۴۰۳ آغاز به کار کرده است، تا نوزدهم ماه جاری برپاست و این شهر روسیه در این مدت میزبان مقامات و صاحبنظران مختلف از کشورهای مختلف جهان است. مجمع عمومی این اجلاس شامگاه جمعه هجدهم خردادماه با حضور و سخنرانی ولادیمیر پوتین رئیسجمهوری روسیه و همراهی رؤسای جمهوری بولیوی و زیمبابوه برگزار شد.
در حاشیه این اجلاس، نمایشگاهی از دستاوردهای صنعتی ، کشاورزی، حمل و نقل، بانک و بیمه ، نوآوریهای پزشکی و محصولات دانشبنیان برپا شده و نشستها و مذاکراتی برای توسعه همکاریهای اقتصادی بین کشورهای شرکت کننده نیز در حال برگزاری است.
http://sanatnews.ir/News//288984
برچسب ها :
ذغال سنگ
,
هند
,
روسیه
,
کریدور
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
افزایش تولید و صادرات نفت بهرغم تحریمها و تهدیدها برگ زرینی در کارنامه دو ساله دولت است
بذرپاش: حدود یک میلیون و ۹۰۰ هزار واحد مسکونی در حال ساخت است
تجارت ۳۴ میلیارد دلاری تهران و ابوظبی
روابط ایران و چین بیش از هر زمان دیگری فرصت رشد دارد
وزیر نفت شایعه استعفای خود را تکذیب کرد
رایزنی معاون وزیر نفت با شرکتهای خارجی برای صدور خدمات فنی و مهندسی صنعت گاز
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
تولید مشترک خودرو توسط ایران و چین
بذرپاش: سامانه رایگان خودنویس برای تنظیم قرارداد موجر و مستاجر راهاندازی شد
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
آخرین جزئیات گواهیهای اسقاط خودروهای سنگین از سامانه راهداری
آخرين اخبار
ساخت هرگونه مستحدثات در حریم تخت جمشید ممنوع است
تدارک پژوهشگاه مهندسی ژنتیک به منظور ایجاد اشتغال برای هزار فناور
اتوبوسرانی چگونه بر شرکتهای بخش خصوصی نظارت میکند؟
بورس ایستاد
رمضانعلی حیدری خلیلی در وزارت ارشاد پست گرفت
صدور حکم بازداشت نتانیاهو در دیوان کیفری بینالمللی ۵ ماه به تعویق افتاد
صادرات ۶ میلیارد دلاری آیفون از هند
وزرای ورزش و میراث فرهنگی وارد بوموسی شدند
رفع ایرادات فرمانداری تهران برای شرکت شهرداری در افزایش سرمایه بانک شهر
سهم چشمگیر موتورسیکلتها در انتشار آلایندگیهای گازی در تهران
صالحی امیری به ابوموسی رفت
آخرین وضعیت تردد در جادههای کشور
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز