تلاش میکنیم بار جادههای جنوبشرق استان تهران به ریل منتقل شود
|
عهد خود را با مردم مظلوم فلسطین تجدید میکنیم
|
وزیر صنعت، معدن و تجارت: جذب سرمایهگذاری و مشارکت عمومی اولویت صنایع باشد
|
راهبرد رونق سرمایه گذاری برای تولید سرلوحه برنامه وزارت صمت قرار گرفت
|
تاکید وزیر راه و مسکن بر رفع چالش ها در سال سرمایه گذاری برای تولید
|
امنیت سفر یک مسئله فردی نیست
|
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
|
تجارت در بخش کشاورزی را تحریمناپذیر و سودآور میکنیم
|
تاکید رئیس جمهور بر استفاده از فناوری درتأمین امنیت
|
تهدید ناترازیها برای شرکتهای دانش بنیان فرصت است
|
وزیر صمت: حضور پرشور مردم، متضمن حرکت به سوی اهداف نظام اسلامی است
|
دیدار وزیر راه و شهرسازی با دبیرکل اتحادیه بینالمللی حملونقل جادهای
|
وزیر صمت: توافقات دوجانبه با همسایگان، اقتصاد ایران را در آستانه جهش قرار داده است
|
جمعه 15 فروردين 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
لاوروف: جهان پس از جنگ اوکراین متفاوت خواهد بود
تاريخ:بيست و هفتم خرداد 1402 ساعت 10:39
|
کد : 278583
|
مشاهده: 316
وزیر خارجه روسیه گفت که وقتی جنگ اوکراین تمام شود، کییف حاکمیت روسیه بر مناطقی که از دست داده را به رسمیت خواهد شناخت و جهانیسازی غرب از بین خواهد رفت.
به گزارش ایسنا، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در گفتوگو با خبرگزاری راشاتودی، مناقشه اوکراین را جنگ نیابتی غرب با روسیه دانست که یک «مناقشه ژئوپلیتیک» است و آمریکا سعی دارد از طریق آن رقیب قدرتمند خود (روسیه) را حذف کند تا به هر طریقی شده در موضع سلطه باقی بماند.
وزیر خارجه روسیه با بیان اینکه «این تلاشها بیهوده» هستند، گفت که پیش از حصول آتشبس، اوکراین و حامیانش وادار به پذیرش «واقعیتهای قطعی تازه» خواهند شد.
ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهوری اوکراین خواستار پسگرفتن تمامی مناطقی است که روسیه در این جنگ یا حمله قبلی در سال ۲۰۱۴ ضمیمه خاک خود کرده است. چهار منطقه «زاپوریژیا، دونتسک، لوهانسک و خرسون» که بخشی از خاک اوکراین محسوب میشوند، در اواخر سال ۲۰۲۲ با برگزاری همهپرسی توسط نیروهای روسیه، به خاک این کشور ضمیمه شدند. روسیه در سال ۲۰۱۴ نیز شبهجزیره کریمه را به خاک خود الحاق کرد.
اوکراین که از مدتها پیش در فکر عضویت در ناتو بود، با حمله روسیه و الحاق بخشهایی از جنوب و شرق این کشور به خاک خود، در سپتامبر ۲۰۲۲ بهصورت رسمی درخواست عضویت در این اتحاد نظامی را مطرح کرد.
کرملین اما میگوید صلح زمانی ممکن خواهد بود که اوکراین به کشوری بیطرف بدل شده، قید عضویت در ناتو و اتحادیه اروپا را زده و حاکمیت روسیه بر مناطق تصرفشده را به رسمیت بشناسد.
لاوروف در مصاحبه با راشاتودی گفت که اوکراین در هر توافق صلحی باید ازدستدادن دونتسک، لوهانسک، خرسون و زاپوریژیا را بپذیرد. او همچنین تهدید کرد که با گذر زمان، کار اوکراین برای دستیابی به توافق با روسیه دشوارتر خواهد شد.
او با یادآوری اذعان مقامات اوکراین و غرب به ساختگی بودن توافق مینسک - که درجاتی از خودمختاری را برای مناطق دونتسک و لوهانسک به رسمیت میشناخت - گفت که این اتفاق دیگر تکرار نخواهد شد.
اخیراً پترو پوروشنکو، رئیسجمهوری سابق اوکراین در گفتوگو با روزنامهای ایتالیایی گفت که با توافق مینسک، فرصت پیدا کرد تا برای کشورش ارتشی فراهم کند و ادوات و تسلیحات نظامی خریداری کند.
همچنین آنگلا مرکل و فرانسوا اولاند (رهبران آلمان و فرانسه در ۲۰۱۵) نیز در اوایل سال میلادی جاری اعتراف کردند که معاهده مینسک ۲ تنها یک نمایش بود که به اوکراین فرصت تقویت قوای نظامیاش را داد.
وزیر خارجه روسیه گفت: اجازه نمیدهیم تضمینهای امنیتی بر اساس وعدهها و اسناد غربی بنا شود. ما باید خودمان امنیت ملیمان را تضمین کنیم.
او ادامه داد: ما کاملاً درک میکنیم که فقط میتوانیم به خودمان اتکا کرده و با کشورهایی ارتباط بگیریم که به دنبال یک همکاری مساوی و سودآور هستند. این روزها در غرب چنین تمایلی نمیبینیم.
بااینحال، وزیر خارجه روسیه تصریح کرد که روسیه آماده است تا با آن دسته از کشورهای اروپایی همکاری کند که میدانند همکاری با روسیه برایشان بهتر از «تندادن به بازیهای ایدئولوژیک و ژئوپلیتیک» واشنگتن است.
او همچنین با بیان اینکه حمله روسیه به اوکراین به این دلیل آغاز شد که غرب روسیه را به چالش کشید، گفت: جهان (بعد از جنگ) تغییر خواهد کرد. وضعیت امروز حاصل واکنش غرب به عملیات ویژه نظامی روسیه در اوکراین است.
«به ارسال اف-۱۶ به اوکراین واکنش فنی - نظامی نشان میدهیم»
سرگئی لاوروف در ادامه با پرداختن به مسئله ارسال جنگندههای اف-۱۶ به اوکراین، گفت که روسیه آماده است تا در صورت تحویل این ادوات به کییف، واکنش فنی - نظامی نشان دهد.
او با تکرار اینکه جنگنده آمریکایی اف-۱۶ میتواند سلاح هستهای حمل کند، تهدید کرد که در صورت پرواز این جنگندههای در آسمان اوکراین، روسیه واکنش فنی - نظامی نشان خواهد داد.
این وزیر خارجه روسیه همچنین گفت که سامانههای پدافند هوایی روسیه میان جنگندههای حامل سلاح هستهای و جنگندههای حامل تسلیحات متعارف تمایزی قائل نخواهند شد.
«با عضویت کشورهای عرب در بریکس موافقیم، اما زمانبر است»
علاوه بر این، لاوروف با اشاره به تمایل کشورهای عرب به گروه اقتصادی بریکس گفت: اینها همه کشورهای بزرگی هستند و هر یک تا حدی در جهان عرب و اسلام رهبری میکنند. بیشک این (عضویت) گروه بریکس را غنیتر خواهد کرد.
الجزیره، مصر، عربستان سعودی و امارات ابراز تمایل کردهاند که با گروه بریکس - متشکل از بزرگترین اقتصادهای درحالتوسعه - همکاری نزدیکتری داشته باشند. برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی اعضای بریکس هستند.
این دیپلمات ارشد روسیه گفت که شکی در فواید عضویت این کشورها نیست و پیوستن آنها بدین معناست که بریکس نمایندگانی از یکی از بزرگترین تمدنهای جهان خواهد داشت. او ادامه داد: این همچنین به تقویت بنیانهای چندقطبی بلوک بریکس کمک خواهد کرد.
لاوروف گفت که تصمیمات بریکس با توافق اعضای آن صورت میگیرد و این بلوک سازوکاری برای هماهنگی مواضع اعضا در مورد گسترش این اتحاد ایجاد کرده است. کارشناسان در حال حاضر مشغول کار بر روی گزارشهایی هستند که در نشست این گروه در ماه اوت در آفریقای جنوبی قرائت خواهند شد و در آن زمان است که بریکس درباره پیوستن اعضای جدید تصمیمگیری خواهد کرد.
وزیر خارجه روسیه همچنین با بیان اینکه روسیه مایل به گسترش بریکس است، تصریح کرد که از پیچیدگیهای خاص عضویت اعضای جدید آگاه است و آن را درک میکند.
این دیپلمات به خبرگزاری راشاتودی گفت: این مسئلهای بسیار حساس است؛ زیرا شهرت کشور موردنظر هم در خطر است. اگر کشوری درخواست عضویت بدهد و هیچ جوابی نگیرد، ظاهر خوبی نخواهد داشت.
چهار کشور نامبرده جهان عرب، از میان دهها کشوری هستند که تا امروز خواستار عضویت در بریکس شدهاند. در میان دیگر کشورهای برجسته که خواستار عضویت در بریکس هستند میتوان به ایران و آرژانتین اشاره کرد.
با حمله روسیه به اوکراین، غرب تحریمهای اقتصادی شدیدی را علیه مسکو و کشورهایی که از روسیه حمایت میکنند وضع کرد. غرب میکوشد نظامهای مالی بینالمللی را تحت کنترل خود درآورده و از آن بهعنوان اهرم فشار استفاده کند. در نتیجه، تمایل دیگر کشورها به پیوستن به گروه بریکس افزایش یافته است.
http://sanatnews.ir/News//278583
برچسب ها :
لاوروف
,
روسیه
,
اوکراین
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
آخرين اخبار
مذاکرهکننده روسیه با نماینده ویژه ترامپ دیدار کرد
«۲ درجه کمتر»؛ پویشی موفق در کاهش مصرف انرژی
استفاده از هوش مصنوعی برای تشخیص زودهنگام سرطان ریه
سوریه حملات رژیم صهیونیستی به حماه و حمص را محکوم کرد
پیشروی طلای جهانی در مسیر افزایش
محدودیتهای دولت ترامپ به دانشگاه پرینستون رسید
اعمال تعرفه ۱۰ درصدی ترامپ بر همه کشورها از ۵ آوریل
وزش باد شدید و رگبار در ارتفاعات کشور
کاهش روند تخلفات در حوزه رمزارزها با تدوین قوانین
کیفیت هوای تهران دروضعیت «قابل قبول»
زنان باردار در ماههای آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند
تبدیل امواج مغزی به کلمات با کمک هوش مصنوعی
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز