سه شنبه 1 خرداد 1403

غذای خانگی محبوب هندی ها

  تاريخ:بيست و چهارم آذر 1388 ساعت 09:23   |     کد : 31515   |     مشاهده: 681

واحد مرکزی خبر: هندی ها ترجیح می دهند در محل کار به جای غذاهای آماده یا تهیه غذا از رستوران، از غذاهای خانگی که همسرانشان تهیه کرده اند استفاده کنند.

بر این اساس مردم بمبئی به رغم آنکه گاهی اوقات فاصله محل کار و منزل آنها به هفتاد کیلومتر می رسد غذای منزل را به غذای رستوران ترجیح می دهند.

هندی ها برای رساندن غذا از منزل افراد به محل کار آنها سامانه دقیقی ایجاد کرده اند که از یکصد و سی سال پیش تاکنون بدون هرگونه اشکالی به کار خود ادامه می دهد.

غذاهایی که در منازل آماده می شوند تا رسیدن به دست صاحبان خود سه مرحله را پشت سر می گذارد.

در مرحله اول زنان پس از تهیه و بسته بندی غذا، آنرا تحویل افرادی که مسئولیت جمع آوری غذا از منازل را بر عهده دارند می دهند.

در مرحله دوم این غذاها در محل دیگری جمع آوری و بر اساس منطقه و محلی که افراد در آنجا کار می کنند تفکیک می شوند و در مرحله سوم با استفاده از وسایل نقلیه از جمله قطار به محل کار افراد منتقل و بین آنها توزیع می شود.

این کار علاوه بر آنکه باعث صرفه جویی در هزینه های خانواده های هندی می شود باعث می شود افراد در محل کار خود غذای سالم استفاده کنند و علاوه بر آن باعث ایجاد فرصت شغلی برای بسیاری از افراد می شود.

 

http://sanatnews.ir/News/1/31515
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است