شنبه 4 مهر 1405

کارمزد ثبت‌نام در سامانه سجام رایگان شد

  تاريخ:چهارم مهر 1405 ساعت 16:18   |     کد : 452226   |     مشاهده: 20
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، در راستای راهبرد کلان تسهیل دسترسی سرمایه‌گذاران به خدمات بازار سرمایه و ارتقای سطح خدمت‌رسانی به ذینفعان، کارمزد ثبت‌نام در سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) بر اساس مصوبه هیأت‌مدیره این شرکت، برای نخستین بار تا پایان مهرماه سال جاری رایگان شد.

بر اساس این تصمیم، همه افرادی که تاکنون در سامانه (سجام) ثبت‌نام نکرده‌اند، می‌توانند در این بازه زمانی بدون پرداخت کارمزد ثبت‌نام، فرآیند سجامی‌شدن خود را آغاز کنند و پس از تکمیل مراحل مربوط، از خدمات مختلف بازار سرمایه از جمله دریافت سود‌های جاری و سنواتی، حضور الکترونیکی در مجامع شرکت‌هایی که سهامدار آنها هستند، پذیره‌نویسی الکترونیکی حق‌تقدم و انجام فرآیند‌های مرتبط با انتقال دارایی متوفیان به وراث بهره‌مند شوند.

لازم به تأکید است که بر اساس این مصوبه، صرفاً «کارمزد ثبت‌نام اولیه در سامانه (سجام)» رایگان شده است و هزینه‌های مربوط به مراحل احراز هویت مشمول این معافیت نمی‌شود.

متقاضیان می‌توانند برای ثبت‌نام رایگان در سامانه (سجام) به نشانی رسمی این سامانه به آدرس https://www.sejam.ir مراجعه کنند.

http://sanatnews.ir/News/1/452226
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است