سه شنبه 31 شهريور 1405

قطعی شدن ۴ مدال برای ووشوی ایران در بازی‌های آسیایی

  تاريخ:سی و يکم شهريور 1405 ساعت 16:23   |     کد : 452172   |     مشاهده: 16
به گزارش ایسنا، در جریان رقابت‌های ووشوی روز سوم بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا، در وزن ۶۰- کیلوگرم ساندا پسران، مهدی کرمانی که پیش از این مقابل حریف خود از ازبکستان به برتری رسیده بود، در دومین مبارزه مقابل یوهونگ از هنگ کنگ در ۲ راند متوالی تن به شکست داد از دور مسابقات کنار رفت.

در وزن ۶۵- کیلوگرم، شجاع پناهی در مرحله یک چهارم نهایی برابر محمد جان اف از ازبکستان طی دو راند به برتری رسید و ضمن صعود به نیمه‌نهایی، مدال برنز خود را قطعی کرد. پناهی عصر فردا(چهارشنبه) در مرحله نیمه نهایی به مصاف گوین خاکین از ویتنام می‌رود. وی پیش از این حریف خود از ترکمنستان را شکست داده بود.

در وزن ۷۰- کیلوگرم، عرفان محرمی در مرحله یک چهارم نهایی مقابل جانگ سائیانگ از کره‌جنوبی در ۲ راند متوالی به برتری رسید و او نیز ضمن صعود به مرحله نیمه نهایی، مدال برنز خود را قطعی کرد.

در وزن ۷۵- کیلوگرم، سهیل موسوی در مرحله یک چهارم نهایی برابر سانگ از کره جنوبی با نتیجه ۲ بر یک به برتری رسید او نیز ضمن صعود به نیمه نهایی، مدال برنز خود را قطعی کرد.

اما سوگند سینکایی در وزن ۵۲- کیلوگرم دختران نیز در مرحله یک چهارم نهایی، مقابل تیفونگ از ویتنام در ۲ راند به برتری رسید و ضمن صعود به مرحله نیمه نهایی، مدال برنز خود را قطعی کرد. وی پیش از این مقابل حریف خود از هند به برتری رسیده بود. سینکایی برای رسیدن به فینال باید عصر فردا(چهارشنبه) از سد چان چینگ از هنگ‌کنگ عبور کند.

http://sanatnews.ir/News/1/452172
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است