شنبه 21 شهريور 1405

پیش‌بینی هوای مازندران؛ بارش‌های رگباری در ابتدای هفته و افزایش دما از سه‌شنبه

  تاريخ:بيست و يکم شهريور 1405 ساعت 16:08   |     کد : 451903   |     مشاهده: 17
هوشنگ بهزادی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس پیش‌بینی‌ های صورت‌گرفته وضعیت هوای مازندران، آسمان امروز نیمه‌ابری تا ابری، گاهی همراه با رگبار و رعدوبرق و وزش باد همراه است.

وی افزود: آسمان استان در روزهای یکشنبه و دوشنبه ۲۲ و ۲۳ شهریور، صاف تا نیمه‌ابری؛ در ساعات بعدازظهر و شب با افزایش ابر، به‌ویژه در مناطق غربی و ارتفاعات، همراه با رگبار و رعدوبرق پراکنده و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی مازندران تصریح کرد: طبق پیش‌بینی‌های انجام شده آسمان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۴ و ۲۵ شهریور صاف و با افزایش دما همراه است.

وی ادامه داد: در روز پنجشنبه ۲۶ شهریور آسمان مازندران صاف تا نیمه‌ابری؛ از شب با ابری شدن تدریجی آسمان، همراه با رگبار و رعدوبرق پراکنده و وزش باد مواجه خواهیم بود.

به گفته بهزادی آسمان استان در روز جمعه ۲۷ شهریور، نیمه‌ابری تا ابری همراه با رگبار پراکنده و وزش باد است.

وی خاطرنشان کرد: در صورت تغییر نقشه‌های هواشناسی، تغییرات پیش‌بینی نیز مجدداً اطلاع‌رسانی می‌شود.

http://sanatnews.ir/News/1/451903
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است