يک شنبه 17 خرداد 1405

هشدار بلایای طبیعی در پی بارش شدید باران در جنوب غرب ژاپن

  تاريخ:هفدهم خرداد 1405 ساعت 09:51   |     کد : 439591   |     مشاهده: 15
مقامات هواشناسی ژاپن پس از باران‌های شدید امروز (یکشنبه) که جنوب غربی این کشور را تحت تاثیر قرار داد، در مورد احتمال رانش زمین، سیل در مناطق کم‌ارتفاع و طغیان رودخانه‌ها هشدار دادند.

به گزارش ایسنا، آژانس هواشناسی ژاپن اعلام کرده است که تا اواخر صبح امروز، مناطقی از ابرهای باران‌زای سنگین در استان‌های «میازاکی» و «کاگوشیما» ایجاد شده است که خطر وقوع فاجعه را به شدت افزایش می‌دهد.

این آژانس همچنین شرایط جوی «بسیار ناپایدار» را در سراسر غرب ژاپن پیش‌بینی کرده است به طوری که «شیکوکو»، یکی از چهار جزیره اصلی ژاپن، احتمالاً با بارندگی‌های شدیدی مواجه خواهد شد که منجر به صدور هشدار می‌شود.

به گزارش آناتولی، تا اوایل دوشنبه، انتظار می‌رود میزان بارندگی در دوره ۲۴ ساعته در شیکوکو به ۳۰۰ میلی‌متر و در جنوب «کیوشو» و منطقه «آمامی» به ۱۵۰ میلی‌متر برسد.

http://sanatnews.ir/News/1/439591
Share

برچسب ها :  بارندگی , ژاپن
آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است