دو شنبه 11 خرداد 1405

سوالی که ترامپ دوست نداشت

  تاريخ:بيست و سوم ارديبهشت 1405 ساعت 08:43   |     کد : 438543   |     مشاهده: 12
رئیس‌جمهور آمریکا از پاسخ به پرسشی درباره تاثیر مالی جنگ بر مردم کشورش طرفه‌ رفت و دست به فرافکنی زد.

به گزارش ایسنا و به نقل از «الجزیره» ترامپ که تحت فشارهای اقتصادی و گرانی بنزین و سایر کالاها ناشی از بسته‌شدن تنگه هرمز و محاصره دریایی به آتش‌بس با ایران ادامه داده است، در پاسخ به خبرنگاری که از او پرسید «تا چه اندازه وضعیت اقتصادی آمریکا ـ جایی که تورم در حال افزایش است ـ او را به توافق با تهران ترغیب می‌کند؟» عنوان کرد: «حتی ذره‌ای هم نه.»

علی‌رغم اینکه تهران بارها تاکید کرده است سلاح هسته‌ای در دکترین دفاعی ایران جایگاهی ندارد، ترامپ ادعا کرد: «تنها چیزی که هنگام صحبت درباره ایران اهمیت دارد این است که آنها نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند.»

سپس خبرنگار دیگری از او پرسید آیا تاثیر مالی جنگ بر مردم آمریکا را در نظر می‌گیرد یا نه. ترامپ با طرفه‌رفتن از پاسخ مستقیم به این سوال مدعی شد که «هر آمریکایی می‌فهمد» که ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند.

http://sanatnews.ir/News//438543
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است