سه شنبه 21 بهمن 1404

مکزیک از ترس ترامپ، انتقال نفت به کوبا را متوقف کرد

  تاريخ:بيست و يکم بهمن 1404 ساعت 10:20   |     کد : 426688   |     مشاهده: 23
در بحبوحه فشارهای کاخ سفید، رئیس‌جمهور مکزیک می‌گوید که ارسال نفت از کشورش به کوبا در حال حاضر متوقف شده است.

به گزارش ایسنا، «کلودیا شینباوم» رئیس‌جمهور مکزیک گفت که ارسال نفت این کشور به کوبا در حال حاضر متوقف شده است، زیرا دولت او به دنبال حمایت از کوبا بدون برانگیختن انتقام از واشنگتن است.

مکزیک پس از توقف ارسال نفت ونزوئلا در ماه دسامبر به دنبال محاصره ایالات متحده، بزرگترین تأمین‌کننده کوبا بود. به گزارش رویترز، واشنگتن تهدید کرده است که کشورهایی را که به این جزیره کارائیب نفت ارسال می‌کنند، مشمول تعرفه خواهد کرد.

در همین حال، دو کشتی نیروی دریایی مکزیک که بیش از ۸۰۰ تن کمک‌های بشردوستانه را حمل می‌کردند، روز یکشنبه وراکروز را به مقصد کوبا ترک کردند، در حالی که رئیس جمهور مکزیک روز دوشنبه متعهد شد که حمایت بیشتری از این کشور جزیره‌ای کارائیب که درگیر بحران است، ارائه خواهد داد.

http://sanatnews.ir/News//426688
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است