شنبه 18 بهمن 1404
دوومیدانی قهرمانی آسیا - چین

شانس دوباره برای دونده ایران

شانس دوباره برای دونده ایران
  تاريخ:هجدهم بهمن 1404 ساعت 15:10   |     کد : 426607   |     مشاهده: 29
به گزارش صنعت نیوز، آرش سیاری با جایگزینی یک دونده مصدوم فینالیست ۴۰۰ متر داخل سالن آسیا شد.
به گزارش صنعت نیوز، آرش سیاری با جایگزینی یک دونده مصدوم فینالیست ۴۰۰ متر داخل سالن آسیا شد.

رقابت فینال ماده ۴۰۰ متر مسابقات دوومیدانی داخل سالن قهرمانی آسیا ظهر امروز در شهر تیانجین چین برگزار می‌شود و آرش سیاری نماینده ایران نیز در این مرحله به میدان خواهد رفت.

سیاری که در مرحله مقدماتی موفق به صعود مستقیم به فینال نشده بود در پی مصدومیت ژنگ چیو دونده چینی و یکی از فینالیست‌ها جایگزین او شد و عصر امروز در فینال ۴۰۰ متر رقابت‌های داخل سالن قهرمانی آسیا به رقابت خواهد پرداخت.

رقابت‌های دوومیدانی داخل سالن قهرمانی آسیا از ۱۷ تا ۱۹ بهمن در شهر تیانجین چین برگزار می‌شود که تیم ایران با ۸ ورزشکار در این رقابت‌ها حاضر شده است.

حسن عجمی (پرتاب وزنه)، محمد طالعی و آرش سیاری (۴۰۰ متر)، سبحان احمدی و امیرفرزام صفری (۸۰۰ متر و ۱۵۰۰ متر)، حسین نوری (۳۰۰۰ متر)، زهرا زارعی (۴۰۰ متر) و تکتم دستاربندان (۸۰۰ متر) نفرات اعزامی ایران به رقابت‌های داخل سالن قهرمانی آسیا هستند.

http://sanatnews.ir/News//426607
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است