يک شنبه 7 دی 1404

وام‌ ازدواج و فرزندآوری در بودجه حذف نشده است

  تاريخ:هفتم دی 1404 ساعت 11:26   |     کد : 415603   |     مشاهده: 21
رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ در واکنش به انتشار اخباری درباره حذف وام‌ ازدواج و فرزندآوری در بودجه گفت که دولت سهمی برای تسهیلات تکلیفی و اشتغالزایی و حمایتی در بودجه سال آینده دیده است.

به گزارش ایسنا، غلامرضا تاجگردون رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ درباره اینکه آیا در بودجه سال ۱۴۰۵ تسهیلات تکلیفی و استغالزایی و همچنین حمایتی دیده شده است، گفت: اعدادی در این بخش‌ها پیش‌بینی شده، اما فعلاً در مرحله بررسی‌های کلان هستیم.

وی ادامه داد: زمانی که وارد بررسی جزئیات شویم، هر کدام از این الزامات به‌صورت جداگانه بررسی خواهد شد؛ از جمله اعداد مربوط به وام‌های قرض‌الحسنه و الزامات بانک‌ها که متناسب با آن‌ها تصمیم‌گیری می‌شود. بنابراین باید تاکید کنم دولت سهمی برای تسهیلات تکلیفی و اشتغالزایی و حمایتی در بودجه سال آینده دیده است.

رئیس کمیسیون تلفیق همچنین با اشاره به جلسات این کمیسیون برای بررسی کلیات لایحه بودجه سال آینده، گفت: روز گذشته جلسه رسمی کمیسیون تلفیق برگزار شد. در این جلسات وزرای اقتصاد و امور دارایی و نفت، رئیس سازمان برنامه و بودجه، نمایندگان اتاق‌های سه‌گانه، مرکز پژوهش‌های مجلس و سایر دستگاه‌های مرتبط حضور داشتند.

وی افزود: آنچه برای اعضای کمیسیون تلفیق اهمیت دارد، رسیدن به اقناع درباره شاخص‌ها، اعداد و ارقام بودجه است. به‌ویژه در حوزه فروش و صادرات نفت و بازگشت منابع، بحث‌های بسیار مفصلی انجام شد اما برخی از این مباحث ناتمام ماند و مقرر شد دستگاه‌ها با اطلاعات دقیق‌تر مجدداً در جلسات بعدی حضور پیدا کنند.

تاجگردون با اشاره به گزارش‌های ارائه‌ شده در حوزه مسائل کلان اقتصادی توسط سازمان برنامه و بودجه، گفت: سازمان برنامه و بودجه گزارش کاملی ارائه داد که مورد بحث و بررسی قرار گرفت که این مباحث نیازمند ادامه جلسات خواهد بود.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه ادامه داد: در حوزه مالیات‌ها نیز نمایندگان نقطه‌نظرات مهمی را مطرح کردند؛ هم در جهت تنظیم بهتر نظام مالیاتی و هم برای جلوگیری از وارد شدن فشار بیشتر به مردم و تولیدکنندگان. ما تصور می‌کردیم بتوانیم این مباحث را در دو یا سه جلسه جمع‌بندی کنیم، اما شرایط خاص اقتصادی کشور ایجاب می‌کند که بررسی‌ها با دقت و حوصله بیشتری ادامه پیدا کند، به‌خصوص موضوعاتی که مستقیماً با زندگی مردم مرتبط است.

http://sanatnews.ir/News//415603
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است