سه شنبه 2 دی 1404

توافق انصارالله یمن و عربستان برای تبادل اسیران

  تاريخ:دوم دی 1404 ساعت 15:09   |     کد : 415368   |     مشاهده: 25
سخنگوی انصارالله یمن اعلام کرد که توافقی در مسقط برای تبادل اسیران با طرف سعودی و طرف‌های دیگر حاصل شده است.

به گزارش ایسنا، «محمد عبدالسلام» سخنگوی انصارالله یمن اعلام کرد که توافق تبادل اسرا شامل آزادی هزاران اسیر یمنی و اسرای عربستانی و سودانی است.

یک منبع دولتی یمنی به خبرگزاری ریانووستی گفت دولت یمن و انصارالله توافقی را برای تبادل اسرا در مسقط براساس اصل کل در ازای کل امضا کردند. این توافق شامل آزادی «محمد قحطان» عضو حزب اصلاح در پارلمان و هفت اسیر عربستانی است.

همچنین وزارت خارجه عمان اعلام کرد: ما از توافق برای تبادل اسرا در یمن و فضای مثبت حاکم بر مذاکرات و همکاری عربستان و تلاش‌های فرستاده ویژه سازمان ملل به یمن و صلیب سرخ قدردانی می‌کنیم.

همچنین پیش از این انصارالله یمن ۹ دریانورد فیلیپینی را که در یک کشتی در دریای سرخ بازداشت شده بودند با میانجی‌گری عمان آزاد کرد.

http://sanatnews.ir/News//415368
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است