معرفی ۱۲ هزار واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات بانکی
|
وزیر صمت عازم قزاقستان شد
|
روایت وزیر صمت از تلاطم بازار خودرو
|
تامین ورق خودرو، میلگرد و شمش فولادی بدون محدودیت
|
امروز ایران در جایگاه کشورهای تحریمکننده است
|
پرداخت تسهیلات با سود پایین به شرکتها برای حفظ کارگران
|
ایستادگی تولید؛ جنگ چرخ صنعت را متوقف نکرد
|
اعتراض رسمی وزارت صنعت به تخریب زیرساختهای صنعتی ایران در حملات اخیر
|
مشوق سرمایهگذاری در شهرکهای صنعتی تا پایان سال تمدید شد
|
هدفگذاری تجارت یک میلیارد دلاری میان ایران و تاجیکستان
|
وزیر صمت: فولاد مبارکه پشتوانهای برای توسعه و آبادانی کشور است
|
تأمین یارانه مورد نیاز بخشهای آسیبپذیر تولید و صنعت بهطور هدفمند
|
وزیر صمت: تامین خوراک صنایع پتروشیمی نقش مهمی در مزیت تولید دارد
|
يک شنبه 26 مهر 1405
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
رصد و آسیبشناسی مدارس غیردولتی
تاريخ:هفدهم آبان 1404 ساعت 12:57
|
کد : 403549
|
مشاهده: 91
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تشکیل کمیته رصد، پایش و مداخله در سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش، گفت: در این طرح کلیه مدارس غیر دولتی در سراسر کشور مورد رصد، تحلیل و بررسی قرار می گیرند تا با آسیب شناسی لازم بتوانیم نسبت به رفع مساله اقدام به موقع و صحیح انجام دهیم.
به گزارش ایسنا، احمد محمودزاده معاون وزیر آموزش و پرورش با تقدیر از حضور ارزشمند دانش آموزان ، همکاران محترم فرهنگی ، مدیران و موسسان مدارس غیردولتی در راهپیمایی عظیم سیزده آبان ماه گفت: رخداد های بزرگ این روز باید به نسل جدید انتقال یابد و دانش آموزان با تاریخ مهم انقلاب آشنا شوند .
وی در ادامه با اشاره به توجه ویژه رییس جمهور محترم جناب آقای دکتر پزشکیان به مسأله آموزش و پرورش و دغدغه مندی دولت چهاردهم به این موضوع ، اظهار کرد: حرکت در مسیر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و اسناد بالادستی از مهمترین تکالیف ما در رسیدن به اهداف عالی نظام تعلیم و تربیت کشور است که در این زمینه باید هم زیرساخت های سخت افزاری شامل فضا ، تجهیزات و امکانات لازم را فراهم کنیم و هم در حوزه نرم افزاری، برنامه ریزی آموزشی و پرورشی و ارتقای کیفیت را مورد غفلت قرار ندهیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه پایه و اساس اقتدار و مرجعیت علمی از آموزش و پرورش شروع می شود، تصریح کرد: تربیت نیروی انسانی کارآمد، فعال و کنشگر نیز در آموزش و پرورش شکل می گیرد و لذا باید توجه داشت که هم تولید علم و هم تربیت نیروی انسانی موثر و توانمند منوط به داشتن آموزش و پرورشی پویا و قدرتمند است.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، رییس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه نظام آموزش و پرورش در تمام دنیا ماموریت و اهداف مشخصی دارد ، گفت: تعلیم و تربیت در کشور ما نیز دارای اهداف مشخص وتعیین شدهای است که همگی مدارس غیردولتی نیز موظف به حرکت در چارچوب های مشخص شده آن هستند و هیچ مدرسه غیر دولتی حق خروج از ساختار نظام تعلیم و تربیت رسمی کشور را ندارد و همه باید تابع سیاست های دستگاه آموزش و پرورش کشور حرکت کنند.
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تشکیل کمیته رصد، پایش و مداخله در سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش، گفت: در این طرح کلیه مدارس غیر دولتی در سراسر کشور مورد رصد ، تحلیل و بررسی قرار می گیرند تا با آسیب شناسی لازم بتوانیم نسبت به رفع مساله اقدام به موقع و صحیح انجام دهیم.
http://sanatnews.ir/News//403549
برچسب ها :
مدارس غیر دولتی
,
آموزش و پرورش
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
معرفی ۱۲ هزار واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات بانکی
وزیر صمت عازم قزاقستان شد
روایت وزیر صمت از تلاطم بازار خودرو
اتابک: برق بخش تولید نباید قطع شود
وزیر صمت: تامین خوراک صنایع پتروشیمی نقش مهمی در مزیت تولید دارد
وزیر صمت: فولاد مبارکه پشتوانهای برای توسعه و آبادانی کشور است
تنها ۱۵ درصد سرمایهگذاری پتروشیمی از بخش خصوصی واقعی بوده است
تامین ورق خودرو، میلگرد و شمش فولادی بدون محدودیت
امروز ایران در جایگاه کشورهای تحریمکننده است
پرداخت تسهیلات با سود پایین به شرکتها برای حفظ کارگران
ایستادگی تولید؛ جنگ چرخ صنعت را متوقف نکرد
فرصت اندک برای استفاده از منابع نفتی
آخرين اخبار
رای حداکثری کمیسیون امنیت ملی مجلس به وزیر پیشنهادی دفاع
تأکید بر شناسایی آمران و عاملان ترور ۲ بانوی شهیده در سیستان و بلوچستان
پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال در مسابقات جهانی
دیدار عراقچی و دبیر کل جدید سازمان همکاری اسلامی
اسفناج سمی تعدادی از شهروندان بجنوردی را راهی بیمارستان کرد
عراقچی: صلح را نمیتوان با تهدید به نابودی بنا کرد
آزاد ارمکی: نسل جدید فرصتی طلایی برای ایران است
انفجار دومین سوپر نفتکش متخلف بعد از برخورد با مین در تنگه هرمز
هوش مصنوعی در خدمت تشخیص دقیقتر بیماریها
مستانه مهاجر: به مخاطب بیحوصله محتوا دهیم
۱۰۰۰ میلیارد تومان فروش سینما در ۷ ماه
ضرورت رفع موانع دسترسی افراد دارای آسیب بینایی
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز