عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
|
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
|
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
دو شنبه 5 آبان 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
«هل» میتواند یک ضدویروس قوی باشد
تاريخ:پنجم آبان 1404 ساعت 09:29
|
کد : 402885
|
مشاهده: 6
یک ادویه ساده که در آشپزخانه اکثر افراد پیدا میشود میتواند یک اثر ضد ویروسی قوی داشته باشد. محققان دریافتهاند که ترکیبات موجود در دانههای هل میتوانند سیستمهای تشخیص ویروس بدن را تحریک کنند و به طور بالقوه راه را برای درمانهای طبیعی سرماخوردگی و آنفلوانزا هموار کنند.
به گزارش ایسنا، اینترفرونهای نوع یک (IFN) پروتئینهایی هستند که هنگام حمله ویروسهایی مانند آنفلوانزا، مانند «اولین پاسخدهندگان» بدن عمل میکنند. پس از اتصال به گیرندههای روی سلولهای آلوده و غیرآلوده، آنها به سلولها سیگنال میدهند تا صدها ژن تحریکشده با اینترفرون (ISG) تولید کنند که باعث ایجاد حالت ضد ویروسی میشود و تکثیر ویروس را محدود میکند.
به نقل از نیواطلس، در یک مطالعه جدید به رهبری محققان دانشگاه شینشو در ژاپن، عصارهای از دانه هل به دلیل توانایی آن در افزایش تولید اینترفرونهای نوع I و در نتیجه، عمل به عنوان یک عامل ضد ویروسی مورد ارزیابی قرار گرفت.
تاکشی کاواهارا ، دانشیار دانشکده علوم و فناوری دانشگاه و یکی از نویسندگان مسئول، میگوید: ما از قبل از ظهور ویروس کرونای جدید، در حال تحقیق در مورد مواد غذایی بودیم که میتوانند از عفونتهای ویروسی در زندگی روزمره ما جلوگیری کنند. این بیماری همهگیر تمرکز جامعه را بر خواص ضد ویروسی مواد غذایی افزایش داده است که منجر به فرصتهای بیشتری برای ما جهت مشارکت در این تحقیق شده است.
محققان از سلولهای اپیتلیال ریه انسان استفاده کردند که دستگاه تنفسی را میپوشانند و به عنوان دفاعی در برابر عوامل بیماریزا و ذرات استنشاقی عمل میکنند. این سلولها معمولا به عنوان مدلهایی برای مطالعه ویروسهای تنفسی مانند سرماخوردگی و آنفلوانزا استفاده میشوند. این گروه عصاره آب گرم دانههای هل (CSWE) را تهیه کردند و اجزای شیمیایی آن را با استفاده از کروماتوگرافی گازی و مایع شناسایی کردند و تأیید کردند که عناصر شیمایی درون آن، دارای خواص ضد التهابی، آنتیاکسیدانی، ضد میکروبی و مسکن است که در طب سنتی نیز استفاده میشود.
محققان سلولهای ریه را با عصاره آب گرم دانههای هل و ترکیب اصلی آن، مورد درمان قرار دادند، سپس آنها را در معرض مولکولهایی قرار دادند که دیانای و آرانای ویروسی را تقلید میکنند تا عفونت را شبیهسازی کنند. آنها دریافتند که عصاره آب گرم دانههای هل به طور قابل توجهی دو مولکول ضد ویروسی مهم را افزایش میدهد. همچنین به سلولها کمک میکند تا تکثیر ویروسی را مسدود کنند. این بدان معناست که عصاره آب گرم دانههای هل مسیرهای ایمنی متعددی را فعال میکند و نشان میدهد که میتواند به دفاع در برابر انواع مختلف ویروسها کمک کند. این ترکیب حتی بدون عفونت شبیهسازی شده نیز کار میکرد که نشان میدهد ممکن است به حفظ سلولها در حالت آمادگی خفیف کمک کند.
محدودیتهای این مطالعه شامل این واقعیت است که تمام آزمایشها در سلولهای آزمایشگاهی انجام شدهاند، نه روی حیوانات یا انسانها. همچنین، غلظتهای مورد استفاده ممکن است بسیار بالاتر از مقداری باشد که با خوردن یا نوشیدن هل به دست میآید. با این حال، اگر مطالعات آینده این اثرات را در انسان تایید کنند، عصاره هل ممکن است به عنوان یک تقویتکننده سیستم ایمنی طبیعی برای کمک به پیشگیری از عفونتهای ویروسی یا یک درمان حمایتی در کنار واکسنها یا داروهای ضد ویروسی توسعه یابد.
کاواهارا میگوید: هل از لحاظ تاریخی به عنوان ادویهای با خواص دارویی به طور گسترده مورد استفاده قرار گرفته است، اما بر اساس این یافتهها، انتظار میرود که بتوان از آن به عنوان یک ماده ضد ویروسی برای جلوگیری از طیف وسیعی از عفونتهای ویروسی استفاده کرد. ما امیدواریم که این تحقیق دیدگاه جدیدی در مورد خواص ضد ویروسی مواد غذایی ارائه دهد و فرصتی برای تمرکز بر طیف وسیعتری از مواد غذایی ایجاد کند که میتوانند به جلوگیری از عفونتهای ویروسی در زندگی روزمره کمک کنند. با این حال، این تحقیقات در مراحل اولیه است و نباید آنها را به عنوان توصیه پزشکی در نظر گرفت. چای هل نیز به تنهایی جایگزین واکسنها یا داروهای ضد ویروسی نمیشود.
http://sanatnews.ir/News//402885
برچسب ها :
هل
,
اثر ضد ویروس قوی
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
احتمالاً تعرفه واردات آیفون ۳۰ درصد باشد
آمادگی ایران برای انتقال تجربههای دولت الکترونیک و هوش مصنوعی به ونزوئلا
به خاطر مشکلات اقتصادی شرایط صنعت بیمه مطلوب نیست
افتتاح یک یاور شهر و سه همراه سرا در تهران تا پایان سال
برگزاری نشست تخصصی معرفی اتاق تمیز میکرو نانوفب و اختتامیه رویداد ملی طراحی تراشه
رگبار باران از فردا بعداز ظهر در تهران
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
یک هیئت اوکراینی امروز وارد دمشق میشود
سکوت در برابر کودکان قربانی در غزه جایز نیست
آخرين اخبار
توافقات مرزی ایران و افغانستان
عرضه اولین استیبلکوین وابسته به ین ژاپن
یک کنسرت تلفیقی از موسیقی کلاسیک و جز
حق نداریم حتی برای لحظهای متوقف شویم
پوتین قانون مشارکت راهبردی با ونزوئلا را امضا کرد
شناگر ایران فینالیست شد
ارزش معاملات بازار مشتقه و مالی بورس کالا به بالای ۸ همت رسید
۳۵۴ کیلوگرم شمش نقره در بورس کالا معامله شد
تالار صادراتی کیش پیشتاز عرضه های امروز بورس کالا
صادق: طرحهای هادی روستایی بازنگری میشود؛ ساخت شهرکهای مسکونی
لزوم مقابله مؤثر با پشه آئدس و پیشگیری از طغیان تب دنگی
شکایت استرالیا از فریبکاری مایکروسافت
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز