سه شنبه 22 مهر 1404

متهم به قتل کارمند زن دانشگاه تهران دستگیر شد

  تاريخ:بيست و دوم مهر 1404 ساعت 11:32   |     کد : 402167   |     مشاهده: 17
مرکز اطلاع‌ رسانی پلیس ویژه غرب تهران از دستگیری متهم به قتل «زهرا قائمی» کارمند یکی از دانشکده‌های دانشگاه تهران خبر داد.

به گزارش ایسنا، مرکز اطلاع‌رسانی پلیس ویژه غرب تهران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در تاریخ ۱۷ مهرماه سال جاری، یک فقره قتل در شهر قدس به پلیس اعلام شد که با انجام تحقیقات مشخصات شد، مقتول با هویت «زهرا قائمی» کارمند یکی از دانشکده‌های دانشگاه تهران بوده که با شوهر خود اختلافات شدید خانوادگی داشته است.

در ادامه این اطلاعیه آمده است که متهم به قتل که همسر مقتول است، به سرعت توسط پلیس آگاهی شهرستان قدس بازداشت شد اما تا کنون به ارتکاب قتل اقرار نکرده است.

بر اساس این اطلاعیه، هیچگونه آثار ظاهری در ارتباط با وقوع قتل در بدن ایشان وجود ندارد؛ اما به دلیل خروج کف از دهان احتمال مسمومیت دارویی وجود دارد که تأیید این ادعا مستلزم نظریه قطعی پزشکی قانونی است.

تحقیقات تکمیلی در این خصوص ادامه داشته که به محض حصول نتیجه به اطلاع عموم خواهد رسید.

http://sanatnews.ir/News//402167
Share

برچسب ها :  پلیس , قتل
آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است