دو شنبه 20 مرداد 1404

صدها خلبان بازنشسته و ذخیره صهیونیست علیه جنگ غزه تظاهرات می‌کنند

  تاريخ:بيستم مرداد 1404 ساعت 11:49   |     کد : 347555   |     مشاهده: 18
صدها خلبان بازنشسته و ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی قصد دارند سه‌شنبه تظاهراتی علیه گسترش جنگ در غزه برگزار کنند.

به گزارش ایسنا، صدها خلبان بازنشسته و ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کردند که قصد دارند ساعت هفت عصر سه‌شنبه مقابل ساختمان ستاد کل ارتش این رژیم تظاهراتی علیه گسترش جنگ در غزه به راه بیندازند.

بر اساس این بیانیه، آنها اعلام کردند که در این تظاهرات از سران رژیم صهیونیستی درخواست خواهند کرد که مسؤولانه و خردمندانه اقدام کنند.

به نوشته روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت»، این نظامیان صهیونیست در بیانیه خود اعلام کردند که از موضع «ایال زامیر» رئیس ستاد ارتش این رژیم در مخالفت با گسترش دامنه جنگ در نوار غزه حمایت می‌کنند و خواهان رسیدن به یک توافق فوری برای بازگرداندن اسرای صهیونیست هستند.

آنها در پایان نیز تاکید کردند که این جنگ کنونی در غزه، تلفات سنگینی را به زندانیان صهیونیست وارد می‌کند.

http://sanatnews.ir/News//347555
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است