اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
سه شنبه 22 مهر 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
نرخ غذای دانشجویان علوم پزشکی
تاريخ:يازدهم مرداد 1404 ساعت 16:34
|
کد : 336975
|
مشاهده: 140
نرخ غذای دانشجویان علوم پزشکی برای سال تحصیلی جدید در شورای تخصصی تغذیه وزارت بهداشت افزایش یافت.
به گزارش ایسنا ، نشست شورای تخصصی تغذیه با حضور دکتر مسعود حبیبی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، دکتر عبدالرضا دیانی مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت و دیگر اعضای شورا و تعدادی از دانشجویان و همچنین نمایندگان شورای صنفی با هدف افزایش کیفیت غذای دانشجویان و رفع مشکلات و معضلات حوزه تغذیه دانشجویی برگزار شد.
در این نشست دلایل پایین بودن کیفیت غذای دانشجویان بررسی و پیشنهاداتی برای رفع این مشکل ارائه شد.
مشارکت دانشجویان در حوزه تغذیه، اصلاحات در حوزه تغذیه بر اساس نظرات دانشجویان و دانشگاه و بررسی تغذیه دانشجویان بینالملل و متاهل ساکن در خوابگاه از موضوعات مطرح شده در این نشست بود.
یکی از عمده موضوعات مورد توجه در این نشست بررسی چگونگی رفع اسراف غذای دانشجویی بود.
به نقل از مفدا، در این نشست عنوان شد که با توجه به تناسب دیده شده در قیمت نهایی غذا بنا شده است تا ۱۰ درصد قیمت تمام شده غذا بر عهده دانشجو باشد، این درحالی است که در سال تحصیلی گذشته افزایش قیمت کار دانشجویی در دو مرحله اتفاق افتاد و هیچ افزایش قیمتی در حوزه غذای دانشجویی اعمال نشد که در سال جاری افزایش بسیار کمی در نرخ غذای دانشجویی داده خواهد شد.
در نتیجه این نشست بنا شد تا ارتقای کیفیت غذای دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور در سال جدید تحصیلی، با تغییر نرخ غذای دانشجویی همراه باشد و نظارت دقیق بر عملکرد پیمانکاران به منظور حفظ کیفیت غذا صورت گیرد. این امر به گفته کارشناسان حاضر در این نشست میتواند بر کاهش هدر رفت غذای دانشجویی نیز تاثیرگذار باشد.
http://sanatnews.ir/News//336975
برچسب ها :
غذای دانشجویان
,
نرخ تورم
,
علوم پزشکی
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
بازار سرمایه مثبت شد
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
احتمالاً تعرفه واردات آیفون ۳۰ درصد باشد
تخفیف خرید خودرو برای متقاضیان طرح جایگزینی خودروهای فرسوده
افزایش ترددها از مرز ارمنستان
وزرای ورزش و میراث فرهنگی وارد بوموسی شدند
آمادگی ایران برای انتقال تجربههای دولت الکترونیک و هوش مصنوعی به ونزوئلا
اتوبوسرانی چگونه بر شرکتهای بخش خصوصی نظارت میکند؟
به خاطر مشکلات اقتصادی شرایط صنعت بیمه مطلوب نیست
برهانی در آستانه نشستن روی نیمکت نفت مسجدسلیمان
آخرين اخبار
ماجرای پخت یک غذا خاص برای اسرا
فهرست ابربدهکاران ۲۵ بانک اعلام شد
۳ اقدام کلیدی برای حضور موثر ایران در نمایشگاههای گردشگری خارجی
تحول بزرگ در نظافت بزرگراههای تهران
بحران نهادههای دامی؛ دامداران گرفتار «خرید دو فاکتوره» شدند
انفجار در شمال ایتالیا جان ۳ افسر پلیس را گرفت
سندرز: ترامپ به سرعت آمریکا را به سمت استبداد میبرد
ارائه اولین مدل بومی طراحی محصولات فیزیکی فناورانه برای سالمندان
یک انتصاب در سازمان منابع طبیعی کشور
ایهود باراک: نسل جوان جهان با اسرائیل دشمن شده است
هوش مصنوعی اثبات قصور پزشکی را دشوار میکند
لواندوفسکی مصدوم شد
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز