معرفی ۱۲ هزار واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات بانکی
|
وزیر صمت عازم قزاقستان شد
|
روایت وزیر صمت از تلاطم بازار خودرو
|
تامین ورق خودرو، میلگرد و شمش فولادی بدون محدودیت
|
امروز ایران در جایگاه کشورهای تحریمکننده است
|
پرداخت تسهیلات با سود پایین به شرکتها برای حفظ کارگران
|
ایستادگی تولید؛ جنگ چرخ صنعت را متوقف نکرد
|
اعتراض رسمی وزارت صنعت به تخریب زیرساختهای صنعتی ایران در حملات اخیر
|
مشوق سرمایهگذاری در شهرکهای صنعتی تا پایان سال تمدید شد
|
هدفگذاری تجارت یک میلیارد دلاری میان ایران و تاجیکستان
|
وزیر صمت: فولاد مبارکه پشتوانهای برای توسعه و آبادانی کشور است
|
تأمین یارانه مورد نیاز بخشهای آسیبپذیر تولید و صنعت بهطور هدفمند
|
وزیر صمت: تامین خوراک صنایع پتروشیمی نقش مهمی در مزیت تولید دارد
|
سه شنبه 10 شهريور 1405
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
تدوین استراتژی دریامحور ایمیدرو بهمنظور رشد صادرات
تاريخ:سوم ارديبهشت 1404 ساعت 20:51
|
کد : 302271
|
مشاهده: 586
به گزارش صنعت نیوز، رئیس هیات عامل ایمیدرو از برنامه تدوین استراتژی دریامحور ایمیدرو به منظور رشد صادرات و اجرای سیاست های این بخش در حوزه معدن و صنایع معدنی خبر داد.
به گزارش صنعت نیوز، رئیس هیات عامل ایمیدرو از برنامه تدوین استراتژی دریامحور ایمیدرو به منظور رشد صادرات و اجرای سیاست های این بخش در حوزه معدن و صنایع معدنی خبر داد.
محمد آقاجانلو در نشست هم اندیشی بررسی برنامه های اقتصاد دریامحور که با حضور معاونان و مدیران این سازمان برگزار شد، افزود: اجرای سیاست های مرتبط با اقتصاد دریامحور مورد تاکید وزیر صنعت، معدن و تجارت و ایمیدرو است.
وی گفت: تهیه یک سند توسعه ای برای پیشبرد اهداف این بخش باید مورد توجه باشد. در این راستا ایمیدرو و شرکت های زیرمجموعه باید از فرصت های قانونی موجود در زمینه اقتصاد دریامحور با هدف توسعه صادرات به ویژه از طریق ظرفیت مناطق ویژه اقتصادی این سازمان استفاده کند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: بخشی از زیرساخت های مورد نیاز این برنامه ریزی در مناطق ویژه اقتصادی تامین شده است اما توسعه و تکمیل زیربناها به ویژه در تامین انرژی؛ باید در اولویت برنامه های مناطق ویژه قرار گیرد.
آقاجانلو ضمن تاکید بر فعال تر شدن کارگروه مشترک دریامحور ایمیدرو به منظور ارائه پیشنهادات اجرایی مناسب و اجرای برنامه ها، گفت: برنامه های توسعه ای باید به فراخور ظرفیت های مناطق ویژه اقتصادی تقسیم و در نهایت با تعیین مدل های تامین مالی؛ پروژه های مرتبط با آن طراحی و اجرا شود.
رئیس هیات عامل ایمیدرو اظهار داشت: مناطق ویژه اقتصادی ایمیدرو همچون خلیج فارس، پارسیان و لامرد فرصت ها و برنامه های اقتصاد دریامحور را با توجه به ظرفیت های خود اعلام کنند و در این زمینه مجری و دبیرخانه این برنامه ریزی برای پایش برنامه ها و اقدامات آن تعیین شود.
در ادامه این جلسه معاون برنامه ریزی و توانمندسازی ایمیدرو با بیان اینکه در زمینه اقتصاد دریامحور فعالیت ها باید با اقدامات توسعه ای مناطق ویژه اقتصادی در زمینه تامین زیرساخت های لازم منسجم تر دنبال شود، گفت: مناطق ویژه اقتصادی به ویژه پارسیان در زمینه توسعه بنادر اقدامات لازم را داشته باشد تا اهداف اقتصاد دریامحور و تولید ثروت در این حوزه محقق شود.
سمیه خلوصی افزود: با توجه به ظرفیت های ایمیدرو در رونق اقتصاد دریامحور، باید دو موضوع توسعه "ریلی" و "بنادر" را مورد توجه قرار داد.
http://sanatnews.ir/News//302271
برچسب ها :
ایمیدرو
,
کشتیرانی
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
اتابک: برق بخش تولید نباید قطع شود
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
معرفی ۱۲ هزار واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات بانکی
وزیر صمت عازم قزاقستان شد
روایت وزیر صمت از تلاطم بازار خودرو
مکانیسم ماشه خطوط دریایی ایران را متوقف نکرد
هیچ نهاد مشخصی پاسخگوی مشکلات اقتصاد دریامحور نیست
آخرين اخبار
زلزله امروز تهران طبیعی بود؟
ضربه مالیاتی به جیب کارمندان
دستور جمعآوری فوری یک محصول درمانی صادر شد
تکلیف جدید بانکها برای تخصیص منابع در استانها
فعالیت ۴۰۰ موسسه حقوقی غیرمجاز در استان البرز
سامانه بازارگاه تنها مسیر تأمین سبوس گندم در فارس شد
زمانبندی پرداخت معوقات بازنشستگان تامیناجتماعی اعلام شد
بهرهمندی مردم از ارتباطات پایدار در شرایط جنگ
تاری دید؛ از علت تا درمان
نانوحسگر جدیدی برای تشخیص آلودگیهای جزئی در آب آشامیدنی
«آرتیکت» با هدیه ۲۰ درصدی «آرش» به استقبال تماشاگران میرود
معاون رئیس جمهوری: ۷۰ میلیارد تومان برای فنسکشی زیستگاه یوزپلنگ آسیایی اختصاص یافت
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز