اتابک: برق بخش تولید نباید قطع شود
|
عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
|
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
|
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
جمعه 7 آذر 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
آیا سرکه سیب برای کاهش وزش موثر است؟
تاريخ:بيست و هشتم فروردين 1404 ساعت 10:29
|
کد : 302191
|
مشاهده: 455
بسیاری ادعا میکنند سرکه سیب به کاهش وزن کمک میکند اما شواهد کمی مبنی بر اثربخشی آن برای کاهش وزن وجود دارد.
به گزارش ایسنا، سرکه سیب قرنها است که از نظر پزشکی استفاده میشود و این در حالی است که ادعاهای زیادی درباره فواید سلامتی احتمالی این سرکه وجود دارد. کاهش وزن، یکی از جدیدترین ادعاها درباره سرکه سیب است. «رژیم کاهش وزن با سرکه سیب» که گاهیاوقات سمزدایی با سرکه سیب نامیده میشود، چند سالی است که یکی از موضوعات پرطرفدار کاهش وزن قلمداد میشود.
سرکه سیب از سیبهایی که ابتدا خرد، تقطیر و سپس تخمیر شدهاند، به دست میآید. میتوان از آن در مقادیر کم استفاده کرد. این احتمال وجود دارد که سطوح بالای اسیداستیک یا شاید ترکیبات دیگر آن، مسئول مزایای سلامتی سرکه سیب باشد. اگرچه توصیهها برای دوز متفاوت است اما اغلب مصرف 1 تا 2 قاشق چایخوری قبل یا همراه غذا توصیه کردهاند.
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، هزاران سال است که از ترکیبات حاوی سرکه به دلیل خواص درمانی احتمالی آنها استفاده شده است؛ برای بهبود قدرت، سم زدایی، حتی به عنوان آنتی بیوتیک. در حالی که دیگر هیچ کس از سرکه سیب به عنوان آنتی بیوتیک استفاده نمیکند (حداقل، هیچ کس نباید استفاده کند!). سرکه سیب ممکن است با تغییر نحوه جذب غذا از روده، به کاهش سطح قند خون بعد از غذا کمک کند. تعدادی از مطالعات نشان میدهند که سرکه ممکن است با مسدود کردن جذب نشاسته از افزایش قند خون در افراد مبتلا به پیش دیابت و دیابت نوع 2 جلوگیری کند.
به نظر میرسد برای بسیاری از درمانهای طبیعی، خطر کمی وجود دارد، بنابراین یک رویکرد رایج این است که «چرا آن را امتحان نکنیم؟» با این حال، برای رژیم های غذایی با محتوای سرکه بالا، چند هشدار لازم است و سرکه باید رقیق شود. اسیدیته بالای آن در صورت مصرف "مستقیم" میتواند به مینای دندان آسیب برساند. به عبارتی مصرف آن به عنوان جزئی از سس سالاد راه حل بهتری است.
برخی گزارشها بیان کردهاند که سرکه سیب، سبب افت سطح پایین پتاسیم خون می شود. دانستن این امر به ویژه برای افرادی که از داروهایی استفاده می کنند که می توانند پتاسیم را کاهش دهند مانند دیورتیک های معمولی که برای درمان فشار خون بالا مصرف می شوند، مهم است. سرکه می تواند سطح انسولین را تغییر دهد. افراد مبتلا به دیابت باید به ویژه در مورد رژیم غذایی پر سرکه محتاط باشند.
http://sanatnews.ir/News//302191
برچسب ها :
وزارت بهداشت
,
سلامت
,
تغذیه
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
یک هیئت اوکراینی امروز وارد دمشق میشود
گفتوگوی وزیر صمت با پوتین در حاشیه اجلاس اوراسیا
سرپرست معاونت صنایع ماشینآلات و تجهیزات وزارت صمت منصوب شد
مذاکره وزیر نفت با مقامهای روسی در بخش انرژی
تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
ساروی مقتدرترین فرنگی کار سال جهان شد
وزیر صمت: حضور پرشور مردم، متضمن حرکت به سوی اهداف نظام اسلامی است
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
۱۲ بهمن آغاز مجدد پروازها به اروپا
آخرين اخبار
اعطای وام ۳۰ میلیونی به دانشجویان علوم پزشکی
«آلفاها» فناوری را نفس میکشند
ناصر مسعودی درگذشت
ونزوئلا تهدید خود را عملی کرد
ویروس آنفلوآنزا در میان اطفال تهاجمیتر است
محور رایزنی دیپلماتهای ایران و جمهوری آذربایجان
سدی که بسیجیان مقابل منافقین ساختند
اطلس جامع آب شهر تهران آماده شد
توصیه ترامپ به ژاپن: چین را تحریک نکن!
درگیری میان نیروهای الجولانی و قسد
جوانان راهحل مشکلات کشورند
«خرید نکنی، باختی!»
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز