چهارشنبه 22 اسفند 1403

پیروزی بزرگ انرژی خورشیدی در آمریکا با وجود مخالفت ترامپ

  تاريخ:بيست و يکم اسفند 1403 ساعت 20:14   |     کد : 301781   |     مشاهده: 24
انرژی خورشیدی، ۸۴ درصد از ظرفیت جدید تولید برق اضافه شده به شبکه برق آمریکا در سال گذشته را به خود اختصاص داد، اما این صنعت تحت سیاست‌های دولت فعلی، با آینده دشواری مواجه است.

به گزارش ایسنا، انجمن صنایع انرژی خورشیدی و شرکت مک کنزی در گزارشی اعلام کردند آمریکا، ۵۰ گیگاوات ظرفیت خورشیدی جدید در سال ۲۰۲۴ نصب کرده است و سال ۲۰۲۴، بزرگترین رشد سالانه برای صنعت انرژی خورشیدی در بیش از دو دهه گذشته بود.

صنعت خورشیدی یکی از ذینفعان اصلی یارانه‌های اختصاص یافته تحت قانون مهم کاهش تورم بود که توسط جو بایدن، رئیس جمهور وقت آمریکا اعلام شده بود. اما اکنون دولت ترامپ اعلام کرده است که در حال بررسی برنامه‌های بودجه فدرال است و هرگونه حذف اعتبار مالیاتی صادر شده تحت قانون کاهش تورم ۲۰۲۲، بر استقرار انرژی پاک تاثیر می‌گذارد.

بخش انرژی پاک از زمان پیروزی دونالد ترامپ، در وضعیت آماده‌باش قرار گرفته است، زیرا اولین دستورات اجرایی رئیس‌جمهور آمریکا، در اولویت قرار دادن تولید سوخت فسیلی، توقف پروژه‌های بادی فدرال و توقف بودجه پروژه‌های انرژی پاک از دو قانون دوره بایدن، بود.

بر اساس گزارش رویترز، انتظار می‌رود مجموع ظرفیت خورشیدی آمریکا تا سال ۲۰۳۵، به ۷۳۹ گیگاوات برسد. با این حال، این گزارش هشدار داد که تغییرات در اعتبارات مالیاتی فدرال، در دسترس بودن زنجیره تامین و سیاست مجوز، باعث کاهش سرعت نصب ظرفیت خورشیدی می‌شود.

http://sanatnews.ir/News/1/301781
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است