ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
|
تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بینالملل و تهدید ثبات جهانی است
|
ریلگذاری راهآهن چهارمحال و بختیاری آغاز شد
|
حمله ناو آمریکایی به هواپیمای ایرانایر در سال ۶۷ نمونه بارز تروریسم دولتی است
|
پاکنژاد: صادرات نفت مانند سابق با کیفیت و کمیت قبل ادامه دارد
|
اسکان موقت جنگزدگان توسط شهرداری
|
عملکرد قابل قبول فروشگاههای زنجیرهای در ۱۰ روز اخیر
|
نقش کلیدی فروشگاههای زنجیرهای در تثبیت بازار و پیروزی دیپلماتیک ایران
|
وزیر صمت: تعادل به بازار کالاهای اساسی بازگشته است
|
آمادگی کامل صنایع برای پشتیبانی از مردم و نیروهای مسلح
|
وقفهای در زمینه جابه جایی کالا و مسافر وجود ندارد
|
يک شنبه 5 مرداد 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
استفاده از آووکادو برای جلوگیری از فاسد شدن غذاها
تاريخ:چهاردهم مهر 1403 ساعت 12:43
|
کد : 300736
|
مشاهده: 195
دانشمندان از ترکیبات به دست آمده از دانههای آووکادو در بستهبندی مواد غذایی استفاده کردند تا به از بین بردن میکروبها و هشدار در مورد فساد مواد غذایی کمک کند.
به گزارش ایسنا، اکثر مواد بکار رفته در بستهبندی مواد غذایی فقط به عنوان یک مانع در برابر باکتریها عمل میکنند، اما در واقع میکروبها را از بین نمیبرند. اکنون یک ماده آزمایشی جدید دقیقاً این کار را انجام میدهد، ضمن اینکه زمانی که ماده غذایی در حال فاسد شدن است، تغییر رنگ میدهد تا هشدار دهد.
گفتنی است که این ماده جدید برای استفاده در بستهبندیهای مواد غذایی از دانههای آووکادو ساخته شده است.
این ماده در حال حاضر توسط گروهی به سرپرستی پروفسور ویلیام چن بیل(William Chen Bill) در دانشگاه فنی نانیانگ سنگاپور در حال توسعه است. ویلیام دانشمندی پرمشغله است، زیرا اخیراً نوآوریهایی مانند امولسیفایر غذایی ساخته شده از ضایعات جو، جایگزین روغن پالم مبتنی بر جلبک و سینیهای غذای ساخته شده از پر مرغ را توسعه داده است.
ویلیام و همکارانش در این پروژه جدید، دانههای دور ریخته شده آووکادو را فرآوری کردند تا سه ترکیب طبیعی به نام کاتچین(catechin)، اسید کلروژنیک(chlorogenic acid) و رنگدانهای به نام پرسیورانجین(perseorangin) از آنها استخراج کنند.
دو ماده اول با آسیب رساندن به غشای سلولی میکروبها، باکتریهای مضری مانند استافیلوکوکوس اورئوس(Staphylococcus aureus) و ای کولی(Escherichia coli) را از بین میبرند. از طرف دیگر، پرسیورانجین در واکنش به تغییر سطح pH تغییر رنگ میدهد. این سطوح به دلیل تولید ترکیبات نیتروژن توسط باکتریهایی که از غذاهای پر پروتئین مانند گوشت یا ماهی تغذیه میکنند، افزایش مییابد.
در حالی که دانههای آووکادو مواد فعال موجود در این ماده جدید را فراهم میکنند، بخش عمدهای از مواد از نشاسته برداشتشده از دانههای دور ریخته شده میوههای خارگیل و جکفروت تشکیل شده است.
در آزمایشات آزمایشگاهی، میگوهای خام به همراه مقداری از این مواد در ظروف پتری قرار داده شدند. هنگامی که میگوها شروع به فاسد شدن کردند، این مواد با تغییر رنگ از زرد به قهوهای هشدار دادند. نکته مهم اینکه این هشدار دو روز قبل از تغییر رنگ یا بوی میگو صادر شد.
ویلیام چن میگوید: ما یک پوشش غذایی جدید ایجاد کردهایم که انتظار میرود با استفاده از قدرت طبیعت، یعنی ترکیبات ضد میکروبی و ضد فساد موجود در دانههای دور ریخته شده آووکادو، تأثیر عمیقی بر کاهش هدر رفت مواد غذایی داشته باشد.
این در واقع اولین مادهای نیست که ما میبینیم تغییر رنگ میدهد تا در مورد فاشد شدن غذاها هشدار دهد، اما هیچ یک از آنها از دانههای آووکادو استفاده نکرده بودند.
http://sanatnews.ir/News//300736
برچسب ها :
فاسد شدن غذا
,
غذا
,
آووکادو
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
«خوشامدگویی» صندوق نوآوری به دانشبنیانهای جدید
آخرين اخبار
رایزنی السیسی و مکرون درباره تلاشها برای آتشبس در غزه
رونمایی از سامانه بهبود و نظارت بر عملکرد مالی شرکت های بزرگ معدن و صنایع معدنی
وضعیت منطقه ویژه پارس پس از زمینلرزه، عادی است
راهاندازی سامانه جامع قراردادهای داخلی صنعت نفت
دستورعمل جدید ارزیابی مالی در مناقصات وزارت نفت ابلاغ شد
انتشار اثر دیگری از نادر ابراهیمی
تهاترهای غیرقانونی در بازار مسکن پیگرد قانونی ندارد
فدراسیون فوتبال قرقیزستان پیوستن کوجو به نفتچی را تایید کرد
آغاز موج جدید تحول شهری با پروژههای هوشمندسازی و توسعه حمل و نقل
قیمت دلار در بازار ارز تجاری
زلزله ۴.۷ پایتخت انرژی ایران را لرزاند
آتشسوزی جنگلی در آلبانی؛ ۶ روستا تخلیه شد
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز