عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
|
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
|
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
دو شنبه 5 آبان 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
استفاده از آووکادو برای جلوگیری از فاسد شدن غذاها
تاريخ:چهاردهم مهر 1403 ساعت 12:43
|
کد : 300736
|
مشاهده: 262
دانشمندان از ترکیبات به دست آمده از دانههای آووکادو در بستهبندی مواد غذایی استفاده کردند تا به از بین بردن میکروبها و هشدار در مورد فساد مواد غذایی کمک کند.
به گزارش ایسنا، اکثر مواد بکار رفته در بستهبندی مواد غذایی فقط به عنوان یک مانع در برابر باکتریها عمل میکنند، اما در واقع میکروبها را از بین نمیبرند. اکنون یک ماده آزمایشی جدید دقیقاً این کار را انجام میدهد، ضمن اینکه زمانی که ماده غذایی در حال فاسد شدن است، تغییر رنگ میدهد تا هشدار دهد.
گفتنی است که این ماده جدید برای استفاده در بستهبندیهای مواد غذایی از دانههای آووکادو ساخته شده است.
این ماده در حال حاضر توسط گروهی به سرپرستی پروفسور ویلیام چن بیل(William Chen Bill) در دانشگاه فنی نانیانگ سنگاپور در حال توسعه است. ویلیام دانشمندی پرمشغله است، زیرا اخیراً نوآوریهایی مانند امولسیفایر غذایی ساخته شده از ضایعات جو، جایگزین روغن پالم مبتنی بر جلبک و سینیهای غذای ساخته شده از پر مرغ را توسعه داده است.
ویلیام و همکارانش در این پروژه جدید، دانههای دور ریخته شده آووکادو را فرآوری کردند تا سه ترکیب طبیعی به نام کاتچین(catechin)، اسید کلروژنیک(chlorogenic acid) و رنگدانهای به نام پرسیورانجین(perseorangin) از آنها استخراج کنند.
دو ماده اول با آسیب رساندن به غشای سلولی میکروبها، باکتریهای مضری مانند استافیلوکوکوس اورئوس(Staphylococcus aureus) و ای کولی(Escherichia coli) را از بین میبرند. از طرف دیگر، پرسیورانجین در واکنش به تغییر سطح pH تغییر رنگ میدهد. این سطوح به دلیل تولید ترکیبات نیتروژن توسط باکتریهایی که از غذاهای پر پروتئین مانند گوشت یا ماهی تغذیه میکنند، افزایش مییابد.
در حالی که دانههای آووکادو مواد فعال موجود در این ماده جدید را فراهم میکنند، بخش عمدهای از مواد از نشاسته برداشتشده از دانههای دور ریخته شده میوههای خارگیل و جکفروت تشکیل شده است.
در آزمایشات آزمایشگاهی، میگوهای خام به همراه مقداری از این مواد در ظروف پتری قرار داده شدند. هنگامی که میگوها شروع به فاسد شدن کردند، این مواد با تغییر رنگ از زرد به قهوهای هشدار دادند. نکته مهم اینکه این هشدار دو روز قبل از تغییر رنگ یا بوی میگو صادر شد.
ویلیام چن میگوید: ما یک پوشش غذایی جدید ایجاد کردهایم که انتظار میرود با استفاده از قدرت طبیعت، یعنی ترکیبات ضد میکروبی و ضد فساد موجود در دانههای دور ریخته شده آووکادو، تأثیر عمیقی بر کاهش هدر رفت مواد غذایی داشته باشد.
این در واقع اولین مادهای نیست که ما میبینیم تغییر رنگ میدهد تا در مورد فاشد شدن غذاها هشدار دهد، اما هیچ یک از آنها از دانههای آووکادو استفاده نکرده بودند.
http://sanatnews.ir/News//300736
برچسب ها :
فاسد شدن غذا
,
غذا
,
آووکادو
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
احتمالاً تعرفه واردات آیفون ۳۰ درصد باشد
آمادگی ایران برای انتقال تجربههای دولت الکترونیک و هوش مصنوعی به ونزوئلا
به خاطر مشکلات اقتصادی شرایط صنعت بیمه مطلوب نیست
افتتاح یک یاور شهر و سه همراه سرا در تهران تا پایان سال
برگزاری نشست تخصصی معرفی اتاق تمیز میکرو نانوفب و اختتامیه رویداد ملی طراحی تراشه
رگبار باران از فردا بعداز ظهر در تهران
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
یک هیئت اوکراینی امروز وارد دمشق میشود
سکوت در برابر کودکان قربانی در غزه جایز نیست
آخرين اخبار
توافقات مرزی ایران و افغانستان
عرضه اولین استیبلکوین وابسته به ین ژاپن
یک کنسرت تلفیقی از موسیقی کلاسیک و جز
حق نداریم حتی برای لحظهای متوقف شویم
پوتین قانون مشارکت راهبردی با ونزوئلا را امضا کرد
شناگر ایران فینالیست شد
ارزش معاملات بازار مشتقه و مالی بورس کالا به بالای ۸ همت رسید
۳۵۴ کیلوگرم شمش نقره در بورس کالا معامله شد
تالار صادراتی کیش پیشتاز عرضه های امروز بورس کالا
صادق: طرحهای هادی روستایی بازنگری میشود؛ ساخت شهرکهای مسکونی
لزوم مقابله مؤثر با پشه آئدس و پیشگیری از طغیان تب دنگی
شکایت استرالیا از فریبکاری مایکروسافت
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز