معرفی ۱۲ هزار واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات بانکی
|
وزیر صمت عازم قزاقستان شد
|
روایت وزیر صمت از تلاطم بازار خودرو
|
تامین ورق خودرو، میلگرد و شمش فولادی بدون محدودیت
|
امروز ایران در جایگاه کشورهای تحریمکننده است
|
پرداخت تسهیلات با سود پایین به شرکتها برای حفظ کارگران
|
ایستادگی تولید؛ جنگ چرخ صنعت را متوقف نکرد
|
اعتراض رسمی وزارت صنعت به تخریب زیرساختهای صنعتی ایران در حملات اخیر
|
مشوق سرمایهگذاری در شهرکهای صنعتی تا پایان سال تمدید شد
|
هدفگذاری تجارت یک میلیارد دلاری میان ایران و تاجیکستان
|
وزیر صمت: فولاد مبارکه پشتوانهای برای توسعه و آبادانی کشور است
|
تأمین یارانه مورد نیاز بخشهای آسیبپذیر تولید و صنعت بهطور هدفمند
|
وزیر صمت: تامین خوراک صنایع پتروشیمی نقش مهمی در مزیت تولید دارد
|
سه شنبه 10 شهريور 1405
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
جزئیات انهدام باند سرقتهای مسلحانه از منازل تهران و البرز
تاريخ:بيست و نهم مرداد 1403 ساعت 09:52
|
کد : 300072
|
مشاهده: 410
فرماندهی انتظامی تهران جزئیات دستگیری سارقان مسلح خانه های تهران و البرز را تشریح کرد.
به گزارش ایسنا، صبح امروز طرح دستگیری سارقان مسلح استان های تهران و البرز با حضور سردار عباسعلی محمدیان فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در محل این پلیس در خیابان شهدای ناجا برگزار شد.
محمدیان گفت: از شما خبرنگاران به خاطر زحمات شما تشکر میکنم چون مردم از ما راضی هستند و ان قسمتی که سهم پلیس از رسانه است را ما داریم و مدنظر مردم و مجرمان قرار دارد و هشدارهای ما را دریافت می کنند.
وی افزود: جرمی اگر اتفاق افتد پلیس با کارآگاهانی که دارد جرم را کشف می کند و مردم نیز اطمینان پیدا کنند که همکاران من نسبت به جرایم اگاه هستند و هر جرمی هرچقدر ام که پیچیده باشد توسط پلیس کشف می شود.
رییس پلیس تهران بزرگ خطاب به مجرمان ادامه داد: از دیگران عبرت بگیرید تا عبرت دیگران نشوید من این جمله را هم به مردم می گوییم که اقدامات امنیتی خانه های خود را جدی تر بگیرند و هم به مجرمان هشدار می دهم که دست از اقدامات مجرمانه خود دست بردارند.
محمدیان با اشاره به پرونده این سرقت مسلحانه گفت: این گروه از سارقان بیشتر در شرق پایتخت و استان البرز به صورت مسلحانه یا با باز کردن در منازل یا از طریق زنگ یا از طریق عنف وارد منازل میشدند و با حضور افراد اقدام به سرقت می کردند.
وی افزود: اقدامات پلیس بلافاصله شروع شد اما به واسطه پیچیدگی جرم،مقداری تاخیر در دستگیری این افراد پیش آمد.
رییس پلیس تهران بزرگ ادامه داد: از تاخیر به خاطر شناسایی و دستگیری این افراد عذرخواهی می کنم اما این افراد در سه استان سرقت میکردند و دستگیری آنها نیز در چهار استان انجام شد و به همین دلیل زمان برد.
محمدیان گفت: این افراد تشکیل باندی داده بودند که یک نفر پلاک را جعل می کرد، یک نفر محل سرقت را شناسایی می کرد و همچنین از تخصص های دیگر نیز استفاده شده بود و از چند استان دور هم جمع شده بودند.
وی افزود: امروز همه این افراد دستگیر شدند و قطعا حکم و مجازات سنگین در انتظارشان خواهد بود تا عبرت سایر مجرمان باشد.
رییس پلیس تهران بزرگ ادامه داد: اقدامات این سارقان به قدری بد بوده که تا مدت ها روی خیابان را نمی بینند و ممکن است حکم محاربه نیز بگیرند.
محمدیان گفت: این گروه شامل ۴ نفر بودند که از دو نفر دیگر موردی استفاده می کردند و امروز ۶ نفر دستگیر شده و نفر آخر نیز شناسایی شده و تحت تعقیب است.این افراد همگی ایرانی بوده و از اتباع بیگانه نبودند.
وی افزود:مالخران این باند دستگیر شده اند و اموال مردم به آنها باز می گردد. این باند در سه استان اقدام به سرقت می کردند که تاکنون ۱۰ شاکی شناسایی شده اند.
http://sanatnews.ir/News//300072
برچسب ها :
سرقت مسلحانه
,
سرقت
,
البرز
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
اتابک: برق بخش تولید نباید قطع شود
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
معرفی ۱۲ هزار واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات بانکی
وزیر صمت عازم قزاقستان شد
روایت وزیر صمت از تلاطم بازار خودرو
مکانیسم ماشه خطوط دریایی ایران را متوقف نکرد
هیچ نهاد مشخصی پاسخگوی مشکلات اقتصاد دریامحور نیست
آخرين اخبار
بارش ۶۶ میلی متری در سیاهکل
۶۰ درصد مردم اورژانس اجتماعی را میشناسند
بیمار مبتلا به سرطان پس از مشورت با «چتجیپیتی»، داروی اشتباه مصرف کرد!
راز موفقیت برخی کشورها در بازیافت زباله چیست؟
افتتاح تصفیه خانه شهرک صنعتی در شیروان
حاجی بابایی: بازنگری سیاستی در سطوح خدمات الکترونیکی و امنیت سایبری ضروری است
نجات جوان کرمانی بعد از ۳ بار بازگشت از چوبه دار
زنگنه: کالابرگ باید حداقل ۲۵ درصد افزایش یابد
ایران هنوز دیپلماسی و مذاکره را مسیر اصلی حل اختلافات میداند
نکوداشتی برای شاپور پساوند
حمایت از زوجهای جوان تنها به تأمین جهیزیه محدود نشود
ثبتنام بیمه درمان تکمیلی اصحاب فرهنگ و هنر
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز