تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
|
تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بینالملل و تهدید ثبات جهانی است
|
ریلگذاری راهآهن چهارمحال و بختیاری آغاز شد
|
پنج شنبه 20 شهريور 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
افزودن عسل به ماست سلامت روده را بهبود میبخشد
تاريخ:نوزدهم مرداد 1403 ساعت 10:33
|
کد : 299912
|
مشاهده: 338
نتایج تحقیقات جدید نشان داده است که افزودن یک قاشق غذاخوری عسل به یک کاسه ماست به زنده ماندن پروبیوتیکهای موجود در آن در روده کمک میکند.
به گزارش ایسنا، انسانها عاشق غذا و نوشیدنی و ترکیب مواد غذایی مختلف با هم هستند. ما دهها هزار سال است که این کار را انجام میدهیم.
ماست یکی از غذاهای مورد علاقه مردم سراسر دنیاست. ماستهای معمولی با تخمیر شیر و با عوامل باکتریایی لاکتوباسیلوس و استرپتوکوک تولید میشوند. ماستهای پروبیوتیک نیز با سویههای پروبیوتیک مانند بیفیدوباکتریوم(Bifidobacterium animalis) شکل میگیرند.
شواهد فزایندهای وجود دارد که نشان میدهد مصرف پروبیوتیکها بر خلق و خو و سلامت روده تأثیر مثبت میگذارد.
اکنون محققان دانشگاه ایلینویز اوربانا-شمپین در دو مطالعه پیشگامانه، تأثیری را که افزودن عسل به ماست بر میکروبیوم روده دارد، بررسی کردهاند.
هانا هولشر، دانشیار دپارتمان علوم غذایی و تغذیه انسانی و علوم کشاورزی و محیط زیست در دانشگاه ایلینویز و نویسنده مسئول هر دو مطالعه میگوید: ما به ترکیب ماست و عسل که در رژیم غذایی مدیترانهای رایج است و چگونگی تأثیر آن بر میکروبیوم دستگاه گوارش علاقهمند بودیم.
محققان در مطالعه اول بررسی کردند که آیا افزودن یکی از چهار نوع عسل (یونجه، گندم سیاه، شبدر و شکوفه پرتقال) به یک ماست تجاری (Activia) حاوی باکتری B. animalis بر بقای پروبیوتیکها در ماست در طول هضم تأثیر میگذارد؟
آنها دو قاشق غذاخوری معادل ۴۲ گرم عسل را به دو سوم فنجان (۱۷۰ گرم) ماست اضافه کردند و مخلوط را در معرض محلولهایی در آزمایشگاه قرار دادند که هضم را در دهان، معده و روده تقلید میکرد.
هولشر گفت: آنزیمهای موجود در دهان، معده و رودهها به هضم غذا کمک میکنند و جذب مواد مغذی را تسهیل میکنند، اما باعث کاهش حیات میکروبها نیز میشوند. این کار زمانی که پای پاتوژنها در میان باشد، عالی است، اما در مورد باکتریهای مفید اینطور نیست. ما میخواستیم ببینیم که آیا عسل میتواند به زنده ماندن باکتریهای پروبیوتیک در روده کمک کند؟
محققان برای محلولهای دهان و معده هیچ تفاوتی در بقای B. animalis بین انواع مختلف عسل و انواع دیگر محلولهای کنترل شامل ماست مخلوط شده با شکر یا آب مشاهده نکردند. با این حال، ترکیب عسل با ماست به ویژه عسل شبدر به بقای پروبیوتیک در فاز هضم رودهای کمک کرد.
سپس محققان یافتههای خود را از اولین مطالعه در یک مطالعه بالینی آزمایش کردند. ۶۶ بزرگسال سالم به طور تصادفی به دو گروه تقسیم شدند. یک گروه کنترل ۱۷۰ گرم ماست پاستوریزه تجاری با باکتری B. animalis را دو بار در روز به مدت دو هفته مصرف کردند و گروه دیگر به همان مقدار از همان ماست به اضافه ۲۱ گرم عسل شبدر خوردند.
پس از دو هفته و پس از یک دوره پاکسازی چهار هفتهای، گروه اول و دوم با هم جابجا شدند و از شرکت کنندگان خواسته شد که پروبیوتیکهای مکمل یا رژیمی، محصولات لبنی تخمیر شده و غذاهای تخمیر شده مصرف نکنند.
سپس نمونههای مدفوع آنها و اطلاعاتی در مورد حرکات روده آنها و همچنین پرسشنامههایی برای ارزیابی خلق و خو، وضعیت شناختی و شرایط تندرستی کلی آنها جمعآوری شد.
هولشر میگوید: یافتههای ما نشان داد که ترکیب عسل با ماست از بقای باکتریهای پروبیوتیک ماست در روده حمایت میکند، بنابراین نتایج مطالعه آزمایشگاهی در دنیای واقعی روی انسانها نیز نشان داده شد.
با این حال محققان دریافتند که افزودن عسل شبدر به ماست تأثیری بر مدت زمانی که غذا در روده میماند، دفعات اجابت مزاج، خلق و خو یا شناخت ندارد. هولشر این را به سالم بودن شرکت کنندگان نسبت میدهد.
یک مطالعه پیگیری کوچک نیز انجام شد که در آن ۳۶ شرکتکننده ماست را با شکر مصرف کردند. محققان با مقایسه نتایج هر سه مطالعه دریافتند که ترکیب ماست و عسل بیشترین پروبیوتیکها را حفظ میکند، اما تاثیری بر سایر فاکتورهای سلامت اندازهگیری شده ندارد.
هولشر گفت: ما دریافتیم که یک قاشق غذاخوری عسل در یک وعده ماست به بقای پروبیوتیکها کمک میکند. با این حال، ما باید در نظر داشته باشیم که عسل یک قند افزوده است و مردم باید از میزان قند موجود در رژیم غذایی خود آگاه باشند تا وزن بدن خود را متناسب نگه دارند.
وی افزود: در هر صورت، افزودن کمی عسل به ماست غیر شیرین یک راهکار خوب است که میتواند در رژیم غذایی شما گنجانده شود.
هر دو مطالعه اول و دوم در مجله Nutrition منتشر شده است.
http://sanatnews.ir/News//299912
برچسب ها :
سلامت
,
روده
,
ماست
,
عسل
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
احتمالاً تعرفه واردات آیفون ۳۰ درصد باشد
رایزنی برای عرضه خودروهای داخلی و خارجی در بورس کالا
توقف پروژه ساخت مجتمع گردشگری در حریم تخت جمشید
پذیرش بدون آزمون دانشجو در ۶ رشته دانشگاه امیرکبیر
آخرين اخبار
لوکا مودریچ؛ میراثدار صبر، درد و شکوه
استیضاح وزیر کار با ۵۸ امضا کلید خورد
کنایه تند سرمربی ازبکستان به ایران
دستگاههای اجرایی از اقتصاد دولتی دل نمیکنند
دیدار عراقچی با وزیر خارجه مصر
۱۰ عملیات یمن با پهپادهای رادارگریز
نگرانی اروپا از تاثیر فسخ یک توافق اطلاعاتی با آمریکا
امنیت میلیاردها کاربر واتساپ به خطر افتاد
افتتاح بزرگترین سد برق آبی آفریقا
آغاز ثبتنام انتخابات فدراسیون سوارکاری
تتر به کانال ۹۰ هزار تومان بازگشت؛ سیگنال اصلاح نرخ غیررسمی دلار؟
برادران عالمیان در رنکینگ جهانی تنیس روی میز از هم دورتر شدند
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز