اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
سه شنبه 22 مهر 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
همهگیری موجب بهبود رژیمهای غذایی شد؟
تاريخ:بيست و نهم تير 1403 ساعت 10:46
|
کد : 289585
|
مشاهده: 320
کیفیت رژیم غذایی برای مدت کوتاهی در همهگیری بهبود یافت.
ارث گزارش کرد، نتایج تحقیقات جدید به رهبری دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا نشان میدهد که رژیمهای غذایی ممکن است پس از شروع همهگیری کووید- ۱۹ از نظر کیفیت و تنوع بهبود یافته باشند. طی قرنطینه، کیفیت رژیم غذایی شهروندان تا ۸.۵ درصد و تنوع غذایی تا ۲.۶ درصد بهبود یافته است.
محققان اظهار کردند همهگیری جهانی کووید-۱۹ علاوه بر ایجاد خطر مستقیم برای سلامت انسان و ایجاد شوکهای نامطلوب به سیستمهای مراقبتهای بهداشتی، باعث ایجاد اختلال در خرید و مصرف مواد غذایی به روشهایی شد که طی نسلها دیده نشده است.
در ایالاتمتحده، از مارس ۲۰۲۰، همهگیری تقریبا تمام رستورانها و کافهها را تعطیل و زنجیره تامین محصولات کشاورزی را مختل کرد بهطوریکه خریداران خردهفروشی موادغذایی برای اولین بار در دههها با کمبود برخی از اقلام مواجه شدند.
محققان میگویند این تغییر ممکن است بهطور چشمگیری بر ترکیب مواد غذایی و کیفیت کلی رژیم غذایی تأثیر بگذارد.
یکی از نویسندگان این مقاله گفت وقتی رستورانهای غذاخوری تعطیل شدند، رژیم غذایی ما کمی متنوعتر و سالمتر شد.
این یافتهها نشان میدهد که دوری از صرف غذا در رستوران میتواند تأثیر مثبتی بر تنوع غذایی و سلامت آمریکاییها داشته باشد.
رژیمهای غذایی آمریکایی قبل از همهگیری، به طور کلی ناسالم تلقی میشدند.
این تحقیق افزایش اندکی در تنوع غذایی و بهبود قابلتوجهی در کیفیت رژیم غذایی طی ماههای پس از تعطیلی مدارس را نشان داد.
این الگوها در جمعیتهای مختلف مشاهده شد، اگرچه خانوارهایی با فرزندان خردسال، درآمد پایینتر و بدون خودرو افزایش کمتری نشان دادند.
همه گیری ممکن است آگاهی سلامتی را در میان مصرفکنندگان افزایش دهد و آنها را به خرید مواد غذایی سالمتر و متنوعتر سوق دهد.
اختلالات زنجیره تامین ممکن است مصرفکنندگان را به این سمت سوق دهد که محصولات جدید و متنوعی را امتحان کنند.
علاوه بر این، تعطیلی مدارس و مشاغل به احتمال زیاد به خانوارها زمان بیشتری برای پختن و آماده کردن وعدههای غذایی میداد.
نتایج این تحقیق در مجله PLoS ONE منتشر شده است.
http://sanatnews.ir/News//289585
برچسب ها :
رژیم غذایی
,
کرونا
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
بازار سرمایه مثبت شد
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
احتمالاً تعرفه واردات آیفون ۳۰ درصد باشد
تخفیف خرید خودرو برای متقاضیان طرح جایگزینی خودروهای فرسوده
افزایش ترددها از مرز ارمنستان
وزرای ورزش و میراث فرهنگی وارد بوموسی شدند
آمادگی ایران برای انتقال تجربههای دولت الکترونیک و هوش مصنوعی به ونزوئلا
اتوبوسرانی چگونه بر شرکتهای بخش خصوصی نظارت میکند؟
به خاطر مشکلات اقتصادی شرایط صنعت بیمه مطلوب نیست
برهانی در آستانه نشستن روی نیمکت نفت مسجدسلیمان
آخرين اخبار
نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه آغاز شد
هشدار لندن به سیاستمداران انگلیسی
خواهر و برادران یانیس در میلواکی
سرمایهگذاری ۱۰ میلیارد دلاری گوگل در هند
رژه نظامی عراق در مرز با سوریه
بیشتر حوادث مدارس از آبدارخانهها آغاز میشود
تاکید بر بازسازی نظام سلامت غزه
برگزاری مانور سونامی ۲۰۲۵ اقیانوس هند
آیا سفر در زمان واقعاً ممکن است؟
اتباع غیرمجاز هم میتوانند دیه دریافت کنند
احتمال بازگشت خاموشیها قوت گرفت
شیوه پرداخت کالابرگ از آبان تغییر میکند
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز