مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
|
تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بینالملل و تهدید ثبات جهانی است
|
ریلگذاری راهآهن چهارمحال و بختیاری آغاز شد
|
حمله ناو آمریکایی به هواپیمای ایرانایر در سال ۶۷ نمونه بارز تروریسم دولتی است
|
پاکنژاد: صادرات نفت مانند سابق با کیفیت و کمیت قبل ادامه دارد
|
اسکان موقت جنگزدگان توسط شهرداری
|
پنج شنبه 30 مرداد 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
نمک اضافی چگونه به کلیهها آسیب میزند
تاريخ:هشتم اسفند 1402 ساعت 10:46
|
کد : 287603
|
مشاهده: 282
سدیم یک ماده معدنی است که بدن برای عملکرد خوب به آن نیاز دارد. وقتی سدیم را با ماده معدنی کلرید ترکیب می کنید، این دو ماده نمک خوراکی را میسازند.
به گزارش ایسنا، سدیم به بسیاری از غذاهای فرآوری شده از جمله غذاهای بسته بندی شده و منجمد اضافه می شود.
همچنین بسیاری از مردم نمک سفره را برای طعم دادن به غذای خود اضافه می کنند. با این حال به گفته دکتر «ایوان پورتر»، یک متخصص مایو کلینیک، افزودن نمک زیاد به رژیم غذایی چیز خوبی نیست. دادههای یک مطالعه اخیر در JAMA Network Open نشان داد که افزودن نمک به غذا می تواند خطر ابتلا به بیماری مزمن کلیوی را افزایش دهد.
کلیه های شما میزان سدیم را در بدن متعادل می کنند و اگر آن را بیش از حد مصرف کنید، مقدار اضافی در خون شما جمع می شود. قلب شما برای پمپاژ بیشتر کار می کند و فشار خون را افزایش می دهد و خطر بیماری قلبی، سکته مغزی و بیماری کلیوی افزایش مییابد.
دکتر پورتر میگوید: بیماری مزمن کلیوی هنگامی اتفاق میافتد که کلیه شما مشکلاتی با فیلتر کردن مواد زائد و سموم خون دارد.
سدیم به اکثر غذاهای فرآوری شده اضافه می شود. همچنین در بسیاری از چاشنی ها نیز وجود دارد. بنابراین دریافت سدیم بیشتر از نیازمان بسیار آسان است.
به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، حد توصیه شده روزانه سدیم ۲۳۰۰ میلی گرم یا حدود یک قاشق چایخوری است. همچنین دکتر پورتر خواندن برچسب مواد غذایی را در هنگام خرید آنها توصیه می کند.
http://sanatnews.ir/News//287603
برچسب ها :
نمک
,
کلیه
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
احتمالاً تعرفه واردات آیفون ۳۰ درصد باشد
رایزنی برای عرضه خودروهای داخلی و خارجی در بورس کالا
توقف پروژه ساخت مجتمع گردشگری در حریم تخت جمشید
آخرين اخبار
فریبا: سحرخیزان نصف قراردادش را حلال کرد
والیبال ایران قهرمانی جهان را با برد آغاز کرد
ناو جنگی آمریکا طعمه حریق شد
عشق در غربت: رویا یا کابوس؟
پزشکیان دقایقی قبل به تهران بازگشت
طعنه سنگین زیدآبادی به دولت چهاردهم
چند برش از ادعاهای مضحک نتانیاهو
عیادت وزیر بهداشت از سید محمد خاتمی
عیادت پزشکیان از سید محمد خاتمی
دستگیری ۱۵ جاعل با پرونده ۵۰۰ میلیاردی
یک کلاهبردار رمز ارز به ایران بازگردانده شد
مزدهای غیرواقعی و بار مالی سنگین آن بر تامین اجتماعی
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز