اسکان موقت جنگزدگان توسط شهرداری
|
عملکرد قابل قبول فروشگاههای زنجیرهای در ۱۰ روز اخیر
|
نقش کلیدی فروشگاههای زنجیرهای در تثبیت بازار و پیروزی دیپلماتیک ایران
|
وزیر صمت: تعادل به بازار کالاهای اساسی بازگشته است
|
آمادگی کامل صنایع برای پشتیبانی از مردم و نیروهای مسلح
|
وقفهای در زمینه جابه جایی کالا و مسافر وجود ندارد
|
تسریع در ترخیص کالاها و تأمین ارز واردات با هماهنگی دستگاهها
|
وزیر نفت: سوخترسانی پایدار است؛ جای نگرانی برای مردم وجود ندارد
|
اتابک: مشارکت اعضا در تدوین چشمانداز ۱۰ ساله اکو الزامی است
|
اتابک: بازارهای از دست رفته فرش را بازپس میگیریم
|
توسعه صنایع معدنی از ارکان اصلی پیشرفت اقتصاد ملی است
|
صنعت فولاد به اهداف افق ۱۴۰۴ دست یافته است
|
بخش اعظم مینروبی مسیر راهآهن شلمچه - بصره انجام شده است
|
چهارشنبه 11 تير 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
نمک اضافی چگونه به کلیهها آسیب میزند
تاريخ:هشتم اسفند 1402 ساعت 10:46
|
کد : 287603
|
مشاهده: 256
سدیم یک ماده معدنی است که بدن برای عملکرد خوب به آن نیاز دارد. وقتی سدیم را با ماده معدنی کلرید ترکیب می کنید، این دو ماده نمک خوراکی را میسازند.
به گزارش ایسنا، سدیم به بسیاری از غذاهای فرآوری شده از جمله غذاهای بسته بندی شده و منجمد اضافه می شود.
همچنین بسیاری از مردم نمک سفره را برای طعم دادن به غذای خود اضافه می کنند. با این حال به گفته دکتر «ایوان پورتر»، یک متخصص مایو کلینیک، افزودن نمک زیاد به رژیم غذایی چیز خوبی نیست. دادههای یک مطالعه اخیر در JAMA Network Open نشان داد که افزودن نمک به غذا می تواند خطر ابتلا به بیماری مزمن کلیوی را افزایش دهد.
کلیه های شما میزان سدیم را در بدن متعادل می کنند و اگر آن را بیش از حد مصرف کنید، مقدار اضافی در خون شما جمع می شود. قلب شما برای پمپاژ بیشتر کار می کند و فشار خون را افزایش می دهد و خطر بیماری قلبی، سکته مغزی و بیماری کلیوی افزایش مییابد.
دکتر پورتر میگوید: بیماری مزمن کلیوی هنگامی اتفاق میافتد که کلیه شما مشکلاتی با فیلتر کردن مواد زائد و سموم خون دارد.
سدیم به اکثر غذاهای فرآوری شده اضافه می شود. همچنین در بسیاری از چاشنی ها نیز وجود دارد. بنابراین دریافت سدیم بیشتر از نیازمان بسیار آسان است.
به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، حد توصیه شده روزانه سدیم ۲۳۰۰ میلی گرم یا حدود یک قاشق چایخوری است. همچنین دکتر پورتر خواندن برچسب مواد غذایی را در هنگام خرید آنها توصیه می کند.
http://sanatnews.ir/News//287603
برچسب ها :
نمک
,
کلیه
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
آخرين اخبار
رم: در تلاش برای از سرگیری مذاکرات ایران و آمریکا هستیم
هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری با عنوان «وام فوری»
۱۲ دستورالعمل ضد ترور در شرایط کنونی
بازدید سفیر ایران در گرجستان از پایانه مسافری مرز ساداخلو
سفیر ایران: واکنش هلند به تجاوز رژیم صهیونیستی ناامیدکننده بود
اردوغان: توهین به پیامبر (ص) تحریکی نفرتانگیز است
تخفیفات جدید کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران برای تحویل بار صاحبان کالا در بنادر خشک
انتقاد از فعال نشدن معادن شرکت ملی مس در جنوب کرمان طی ۲۰ سال
افزایش ۵۰ درصدی میانگین مصرف بنزین در جنگ ۱۲ روزه
تمدید لغو پروازهای فرودگاه امام(ره) و مهرآباد تا ساعت ۱۴ فردا
حمایت جدی از بورس جزو سیاستهای وزارت اقتصاد است
۹ سهم به تنهایی نیمی از ارزش معاملات بازار سهام را بلعیدند
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز