ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
|
تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بینالملل و تهدید ثبات جهانی است
|
ریلگذاری راهآهن چهارمحال و بختیاری آغاز شد
|
حمله ناو آمریکایی به هواپیمای ایرانایر در سال ۶۷ نمونه بارز تروریسم دولتی است
|
پاکنژاد: صادرات نفت مانند سابق با کیفیت و کمیت قبل ادامه دارد
|
اسکان موقت جنگزدگان توسط شهرداری
|
عملکرد قابل قبول فروشگاههای زنجیرهای در ۱۰ روز اخیر
|
نقش کلیدی فروشگاههای زنجیرهای در تثبیت بازار و پیروزی دیپلماتیک ایران
|
وزیر صمت: تعادل به بازار کالاهای اساسی بازگشته است
|
آمادگی کامل صنایع برای پشتیبانی از مردم و نیروهای مسلح
|
وقفهای در زمینه جابه جایی کالا و مسافر وجود ندارد
|
سه شنبه 7 مرداد 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
خواص انار برای سلامتی
تاريخ:پانزدهم بهمن 1402 ساعت 11:29
|
کد : 287128
|
مشاهده: 189
انار میوهای با طعم ترش و شیرین و گًس است که طرفداران بسیاری دارد. این میوه کمکالری و سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و فیبر با داشتن خواص آنتیاکسیدانی، فواید بسیاری دارد و به محافظت در برابر بیماریها و همچنین بهبود سلامت قلب هم کمک میکند.
به گزارش ایسنا، یک عدد انار که حدود ۱۰۰ گرم است، مکملی عالی برای رژیم غذایی به شمار میرود.
یک انار حاوی ۸۵ کالری، ۱.۱۷ گرم چربی، ۱.۶۷ گرم پروتئین، ۱۸.۵۷ گرم کربوهیدرات، ۴.۳ گرم فیبر، ۱۳.۷ گرم شکر، ۲۶۳ میلیگرم پتاسیم، ۱۲ میلیگرم منیزیم، ۱۰ میلیگرم کلسیم، ۱۰.۲ میلیگرم ویتامین سی و ۳۸ میکروگرم اسید فولیک است.
همچنین دانههای انار حاوی پلیفنولهایی هستند که ترکیبات آنتیاکسیدانی و به دنبال آن اثرات ضدالتهابی روی سلولهای بدن دارند.
هفت فایده دانههای انار
همانطور که گفته شد انار بهدلیل خواص آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی در بهبود سلامت بدن نقش مهمی ایفا میکند. برخی از این فواید عبارتند از:
* از سلامت قلب محافظت میکند
نتایج برخی پژوهشها به مصرف روزانه آب انار برای کاهش چربی خون اشاره دارند. این میوه با کاهش کلسترول بد و همچنین کاهش التهاب مرتبط با بیماری قلبی و سایر بیماریهای مزمن، این امر را میسر میکند.
* از سلامت روده پشتیبانی میکند
انار با حمایت از میکروبیوم روده که محیط باکتریایی طبیعی است به سلامت دستگاه گوارش کمک میکند. پژوهشی بر روی حیوانات نشان داد عصاره انار در پیشگیری از بیماری التهابی روده (آیبیدی) موثر است. کارشناسان این را به ترکیبات و فیبر موجود در انار نسبت میدهند که روی جلوگیری از رشد باکتریهای مضر در روده تاثیرگذار است.
* سلامت پوست را افزایش میدهد
بنابر نتیجه یک تحقیق، پوست شرکتکنندگانی که ۱۲ هفته آب انار مصرف کرده بودند، پس از قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش (UV) محافظت بیشتری داشت و به سرعت آسیب ندید یا اکسید نشد. اکسیداسیون پوست زمانی اتفاق میافتد که عوامل استرسزای خارجی باعث تخریب کلاژن و عملکرد سلولهای پوست میشوند و بیماریهای پوستی مانند سرطان پوست را ایجاد میکنند.
* حافظه را بهبود میبخشد
آنتیاکسیدانهای موجود در انار به کاهش سرعت تحلیل رفتن حافظه که در طول فرآیند پیری ایجاد میشود، کمک میکنند. مواد مغذی گیاهی انار (فیتونوترینتها) به کاهش استرس اکسیداتیو در مغز کمک میکند و بر همین مبنا در محافظت از حافظه بلندمدت و کوتاهمدت موثر است.
پژوهشهای دیگر هم نشان میدهد آنتیاکسیدانهای خاص در انار موجب کاهش التهاب میشوند. این التهاب در ابتلا به بیماریهای شناختی مانند بیماری آلزایمر نقش دارد.
* خواص ضد سرطانی دارد
سطوح بالای آنتیاکسیدان موجود در انار التهاب کلی را کاهش میدهد و رشد و گسترش تومورهای موجود در مراحل اولیه برخی سرطانها را کند میکند.
* درد مفاصل را کاهش میدهد
باز هم به لطف آنتیاکسیدانها و اثرات ضدالتهابی انار، تورم و درد مفاصل کاهش مییابد. بنا بر تحقیقات، احتمال دارد این میوه از استئوآرتریت جلوگیری کند. استئوآرتریت نوعی بیماری مفصلی عموما در زانو، مفصل ران و دستها است که به دلیل افزایش سن یا آسیبها ایجاد میشود. البته به تحقیقات بیشتری در این زمینه نیاز است.
* از عفونت جلوگیری میکند
پلیفنولهای موجود در انار به محافظت در برابر باکتریها و ویروسها که احتمالا کووید-۱۹ را هم شامل میشود، کمک میکند. با این حال هیچ تحقیقی وجود ندارد که تایید کند صرفا خوردن انار یا دانههای آن، بلافاصله از ابتلا به هر گونه ویروسی پیشگیری میکند یا اینکه بیماری ویروسی را درمان میکند.
چه کسانی باید در خوردن انار احتیاط کنند؟
به نظر میرسد که انار برای اکثر افراد مفید و ایمن است اما افراد با شرایط ذکرشده، برای افزودن این میوه به رژیم غذایی خود حتما باید با متخصص مراقبهای بهداشتی مشورت کنند.
بنابر گزارش ایندیپندنت، زنان در دوره بارداری یا شیردهی باید در مصرف این میوه دقت کنند. البته مشخص نیست که این میوه چه تاثیری بر جنین یا نوزاد در حال رشد دارد.
مصرف انار برای افرادی که داروهای تجویزی خاص مانند استاتینها، رقیقکنندههای خون و داروهای کاهشدهنده فشار خون مصرف میکنند میتواند مضر باشد، زیرا ممکن است بر جذب دارو در بدن تاثیر بگذارد یا عوارض جانبی ناخواسته دیگری ایجاد کند.
افرادی که دیابت دارند باید در مصرف این میوه احتیاط کنند زیرا دانههای این میوه نسبت به سایر میوهها قند و کربوهیدرات بیشتری دارند.
برخی افراد نیز ممکن است پس از مصرف انار با علائم گوارشی مانند اسهال مواجه شوند.
اما به طور کلی دانههای انار از آنتیاکسیدانها و سایر ویتامینهای ضروری سرشارند. آنها فواید ضدالتهابی متعددی دارند که با بهبود سلامت قلب، عملکرد حافظه، محافظت از سرطان و موارد دیگر مرتبط است.
http://sanatnews.ir/News//287128
برچسب ها :
انار
,
سلامتی
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
«خوشامدگویی» صندوق نوآوری به دانشبنیانهای جدید
آخرين اخبار
«کبد» قربانی سبک زندگی ناسالم
رودریگو به تیمی بزرگتر از تاتنهام میرود
کمک هوایی یا مهندسی گرسنگی؟
تیراندازیِ مرگبار در اکوادور با ۱۷ قربانی
تراکتور - استقلال در نقش جهان؟
شرایط اتباع خارجی برای شرکت در آزمون دکتری چیست؟
بورس همچنان قرمز ماند
آقای دکتر پزشکیان، کدام نخبگان
رونمایی از فیلم سینمایی اتاقک گلی
ثبتنام یک میلیون نفر برای اربعین
پیام رئیسجمهور مصر درباره غزه
یک هنرمند جوان درگذشت
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز