اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
سه شنبه 22 مهر 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
بایدها و نبایدهای رژیم غذایی برای کاهش وزن
تاريخ:دهم بهمن 1402 ساعت 13:09
|
کد : 286990
|
مشاهده: 339
ایسنا/زنجان سرپرست گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: داشتن رژیم غذایی سالم، جایگزینی مواد غذایی مضر با سالم، سرو غذا در ظروف کوچک و افزایش تعداد وعدههای غذایی و غیره به کاهش وزن کمک میکند.
سعیده محمدی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه رژیم غذایی سالم بر اصل تعادل و توازن و تنوع استوار است، اظهار کرد: تغذیه سالم، فعالیت فیزیکی و رفتار درمانی سه اصل مهم در درمان چاقی است.
وی در پاسخ به این سوال که چطور وزن خود را ایدهآل نگه داریم، افزود: برای دستیابی به سلامت فردی باید برنامه غذایی خود را تنظیم و اصلاح کرده و داشتن فعالیت بدنی نیز به متعادل نگهداشتن وزن کمک میکند.
این مسئول با اشاره به اهمیت افزایش تعداد وعدههای غذایی در طول روز و کاهش حجم هر وعده غذایی، تصریح کرد: افراد بهتر است برای جلوگیری از پرخوری، غذای خود را در ظروف کوچکتری سرو کرده و به آرامی میل کنند.
سرپرست گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی استان در پاسخ به این سوال که برای جلوگیری از گرسنگی چه کار کنیم، گفت: استفاده از پیشغذاهای کمکالری مانند سوپ و سالاد را به منظور کنترل اشتها و احساس سیری مفید بوده و با توجه به اینکه سبزیجات دارای کالری بسیار کمی هستند و برای جلوگیری از گرسنگی مفید هستند.
محمدی با اشاره به اینکه استفاده از نانهای سبوسدار و حجیم به جای نان سفید و غلات تصفیه شده توصیه میشود، اظهار کرد: مصرف شیر و لبنیات کمچرب در رژیم غذایی میتواند به کاهش وزن کمک کند.
وی در رابطه با جایگزین برخی از موادغذایی با یکدیگر، افزود: به جای استفاده از سس سالاد، چاشنیهای دیگر مثل آبلیمو و به جای نوشابههای گازدار با قند زیاد، نوشیدنیهای سالمتر مثل دوغ مصرف شود.
این مسئول، کاهش مصرف مواد قندی مانند شیرینی، شکلات، مربا، عسل و انواع نوشیدنیهای صنعتی و جایگزین کردن قند و شکر با مقدار کمی خرما یا انجیر خشک برای داشتن رژیم غذایی سالم، توصیه کرد و گفت: غذاهای فرآوری شده مانند سوسیس، کالباس، چیپس و پفک مصرف نشود.
محمدی در رابطه با بهترین روش طبخ غذا، خاطرنشان کرد: غذا بیشتر به شکل بخارپز، کبابی یا تنوری آماده شود و از مصرف غذاهای پرچرب و سرخ شده پرهیز شود.
http://sanatnews.ir/News//286990
برچسب ها :
کاهش وزن
,
رژیم غذایی
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
بازار سرمایه مثبت شد
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
احتمالاً تعرفه واردات آیفون ۳۰ درصد باشد
تخفیف خرید خودرو برای متقاضیان طرح جایگزینی خودروهای فرسوده
افزایش ترددها از مرز ارمنستان
وزرای ورزش و میراث فرهنگی وارد بوموسی شدند
آمادگی ایران برای انتقال تجربههای دولت الکترونیک و هوش مصنوعی به ونزوئلا
اتوبوسرانی چگونه بر شرکتهای بخش خصوصی نظارت میکند؟
به خاطر مشکلات اقتصادی شرایط صنعت بیمه مطلوب نیست
برهانی در آستانه نشستن روی نیمکت نفت مسجدسلیمان
آخرين اخبار
نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه آغاز شد
هشدار لندن به سیاستمداران انگلیسی
خواهر و برادران یانیس در میلواکی
سرمایهگذاری ۱۰ میلیارد دلاری گوگل در هند
رژه نظامی عراق در مرز با سوریه
بیشتر حوادث مدارس از آبدارخانهها آغاز میشود
تاکید بر بازسازی نظام سلامت غزه
برگزاری مانور سونامی ۲۰۲۵ اقیانوس هند
آیا سفر در زمان واقعاً ممکن است؟
اتباع غیرمجاز هم میتوانند دیه دریافت کنند
احتمال بازگشت خاموشیها قوت گرفت
شیوه پرداخت کالابرگ از آبان تغییر میکند
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز