عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
|
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
|
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
دو شنبه 5 آبان 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
استفاده از لبنیات و نمک یددار برای سلامتی ضروری است
تاريخ:اول بهمن 1402 ساعت 10:10
|
کد : 286749
|
مشاهده: 312
ایسنا/زنجان معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: افزایش مصرف لبنیات، استفاده از نمک یددار و کنترل مصرف نمک برای حفظ سلامت شهروندان ضروری است.
داوود رحمانی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه توجه به تغذیه سالم از سوی خانوادهها امری ضروری و مورد تاکید است، اظهار کرد: توجه به سبد تغذیه خانوارها و گنجاندن موارد ضروری در آن باید مدنظر قرار گیرد؛ چراکه شرایط زندگی و تغییر الگوهای تغذیهای افراد را با مشکلات جسمانی متعدد مواجه کرده است.
وی تصریح کرد: با توجه به رواج برخی عادات غذایی ناصحیح در جامعهی ما از جمله گرایش به مصرف غذاهای پرنمک و چرب که اثرات زیانآوری بر سلامت افراد دارد، لزوم اصلاح ذائقه خصوصا از دوران کودکی مورد تاکید است.
این مسئول در ادامه با اشاره به اهمیت توجه به تغذیه سالم از آغاز پویش ملی اطلاعرسانی تغذیه سالم در استان از روز یکشنبه، اول بهمنماه همزمان با سراسر کشور خبر داد و افزود: رویکرد پویش ملی اطلاعرسانی تغذیه سالم در کشور، مصرف نمک یُددار و لبنیات است و در یان رابطه سعی میشود اطلاعرسانی لازم انجام شود.
معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان، به برشماری عناوین ایام پویش اطلاعرسانی تغذیه سالم پرداخت و گفت: هفته اول این پویش از اول تا هفتم بهمنماه به اطلاعرسانی در خصوص نوع و مقدار نمک مصرفی در تغذیه روزانه اختصاص دارد.
وی افزود: هفته دوم این پویش به اطلاعرسانی در خصوص مصرف لبنیات اختصاص یافته است و عناوین آن از ۸ تا ۱۵ بهمن به ترتیب، عبارت است از " لبنیات کم چرب خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش میدهد"، " شیر یک میان وعده بسیار مغذی برای افزایش یادگیری و رشد بهتر دانشآموزان است"، "مصرف لبنیات خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش میدهد"، "مصرف لبنیات به کنترل فشار خون کمک میکند"، "مصرف لبنیات از کوتاهقدی کودکان پیشگیری میکند"، "سیستم ایمنی خود را با مصرف ماست قوی کنید"، "بهترین منبع کلسیم شیر و لبنیات است".
http://sanatnews.ir/News//286749
برچسب ها :
لبنیات
,
نمک ید دار
,
سلامت
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
احتمالاً تعرفه واردات آیفون ۳۰ درصد باشد
آمادگی ایران برای انتقال تجربههای دولت الکترونیک و هوش مصنوعی به ونزوئلا
به خاطر مشکلات اقتصادی شرایط صنعت بیمه مطلوب نیست
افتتاح یک یاور شهر و سه همراه سرا در تهران تا پایان سال
برگزاری نشست تخصصی معرفی اتاق تمیز میکرو نانوفب و اختتامیه رویداد ملی طراحی تراشه
رگبار باران از فردا بعداز ظهر در تهران
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
یک هیئت اوکراینی امروز وارد دمشق میشود
سکوت در برابر کودکان قربانی در غزه جایز نیست
آخرين اخبار
تسریع در رسیدگی به شکایات مردمی از آموزش و پرورش
برنامههای هفته ملی نوجوان اعلام شد
بدهیهای بانک آینده به بانک ملی منتقل نمیشود
فیزیکدانان به درون اتم نفوذ کردند
واحد خاکدان به خانه ابدی بدرقه شد
استارت ساخت آخرین قطعه آزادراه تهران - شمال زده شد
افغانستان مسیرهای تجاری جدید ایجاد میکند
تصویب سند ملی اسباببازی
دیدار وزیران خارجه روسیه و کرهشمالی در مسکو
«گوگل جمینای» اکنون برای شما «ارائه» تولید میکند
«ایران صفوی در عصر امپراتوریها»
اقتصاد آمریکا در تاریکی ماند
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز