مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
|
تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بینالملل و تهدید ثبات جهانی است
|
ریلگذاری راهآهن چهارمحال و بختیاری آغاز شد
|
حمله ناو آمریکایی به هواپیمای ایرانایر در سال ۶۷ نمونه بارز تروریسم دولتی است
|
پاکنژاد: صادرات نفت مانند سابق با کیفیت و کمیت قبل ادامه دارد
|
اسکان موقت جنگزدگان توسط شهرداری
|
پنج شنبه 30 مرداد 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
بهترین نحوه مصرف سیبزمینی
تاريخ:چهارم آذر 1402 ساعت 10:22
|
کد : 285377
|
مشاهده: 370
ایسنا/البرز یک کارشناس تغذیه اظهار کرد: از نظر کالری هر ۱۰۰ گرم سیب زمینی خام حاوی ۷۷ کیلوکالری و آب پز شده آن حاوی ۸۷ کیلوکالری است. همچنین سیب زمینی کبابی ۹۳ کیلوکالری و سرخ شده آن حدود ۵۰۰ کیلوکالری دارد. بنابراین مصرف آن به صورت ترجیحا آب پز یا تنوری و به میزان متعادل توصیه میشود.
فرزانه سینکایی در گفت و گو با ایسنا، گفت: مصرف سیب زمینی پخته شده، پس از گذشت چند روز از پخت آن خطر مسمومیت بالایی ایجاد میکند، به همین علت توصیه ما این است که نهایتا بعد از چهار روز، سیب زمینی پخته شده، مصرف نشود.
وی افزود: نگهداری طولانی مدت سیب زمینی پخته شده باعث تجمع باکتریها و پاتوژنها شده و ممکن است بیماریهایی مثل لیستریا، بوتولیسم یا مسمومیتهای غذایی استافیلوکوک ایجاد کند. علایمی که سیب زمینی فاسد میتواند ایجاد کند تب، مشکلات شکمی، تهوع، استفراغ، کرامپهای شکمی و اسهال است که در صورت تداوم علائم، خطر کم آبی و دهیدراته شدن بدن نیاز به مراجعه پزشک ضرورت دارد.
سینکایی ادامه داد: بسیاری از افراد تصور میکنند که در مورد سیب زمینی خام یا پخته که کپک زده است، اگر قسمت کپک زده را جدا کنند، مصرف آن مشکلی ایجاد نخواهد کرد. در حالی که کپک یک حالت شبکهای در مواد غذایی ایجاد میکند که با چشم دیده نمیشود. بنابراین ممکن است بخشهایی از کپک دیده نشده و مصرف شود.
این کارشناس تغذیه بیان کرد: مصرف قسمت کپک زده به مرور زمان مشکلات متعددی مثل بیماریهای گوارشی و سرطان کولون ایجاد میکند. بنابراین اگر سیب زمینی علایم کپک داشت حتما به صورت کامل دور ریخته شود.
سینکایی درباره ارزش غذایی سیب زمینی اظهار کرد: سیب زمینی یکی از اقلام گروه غذایی ششگانه و یک نوع سبزی نشاستهای است. سیب زمینی حاوی کربوهیدرات پیچیده، نشاسته و مقداری پروتئین است. همچنین حاوی ویتامین C و B۶ و سرشار از پتاسیم است.
وی ادامه داد: از نظر کالری هر ۱۰۰ گرم سیب زمینی خام حاوی ۷۷ کیلوکالری و آب پز شده آن حاوی ۸۷ کیلوکالری است. همچنین کبابی سیب زمینی ۹۳ کیلوکالری و سرخ شده آن حدود ۵۰۰ کیلوکالری دارد. بنابراین مصرف آن به صورت ترجیحا آب پز یا تنوری و به میزان متعادل توصیه میشود. اما زیاده روی در مصرف سیب زمینی و خصوصا به صورت سرخ شده به دلیل اینکه حاوی کربوهیدرات و کالری بالایی است، خصوصا در افراد چاق و یا مبتلا به دیابت توصیه نمیشود.
http://sanatnews.ir/News//285377
برچسب ها :
دیابت
,
سیب زمینی
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
احتمالاً تعرفه واردات آیفون ۳۰ درصد باشد
رایزنی برای عرضه خودروهای داخلی و خارجی در بورس کالا
توقف پروژه ساخت مجتمع گردشگری در حریم تخت جمشید
آخرين اخبار
پزشکیان دقایقی قبل به تهران بازگشت
طعنه سنگین زیدآبادی به دولت چهاردهم
چند برش از ادعاهای مضحک نتانیاهو
عیادت وزیر بهداشت از سید محمد خاتمی
عیادت پزشکیان از سید محمد خاتمی
دستگیری ۱۵ جاعل با پرونده ۵۰۰ میلیاردی
یک کلاهبردار رمز ارز به ایران بازگردانده شد
مزدهای غیرواقعی و بار مالی سنگین آن بر تامین اجتماعی
صعود علی آقامیرزایی به نیمه نهایی کایاک
دستگیری شرور مسلح در محله فلاح
پهپاد «باور ۵» هدف خود را منهدم کرد
صعود نکونام به فینال تفنگ ۱۰ متر
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز