جزئیات حادثه تصادف خودروی حامل وزیر صنعت
|
وزیر نفت: هزینه بنزین سوپر متناسب با هزینه واردات خواهد بود
|
وزیر نفت خبر داد: مدیریت سوخت منازل و مراکز صنعتی برای زمستان
|
سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی منصوب شد
|
تحویل واحدهای مسکونی به خانوادههای جانباختگان معدن طبس
|
تلاش برای کاهش تفاوت نرخ ارز نیمایی و آزاد
|
وزیر راه: اجرای پروژههای عمرانی باید «اقتصاد پایه» باشد
|
اجلاس وزرای کشورهای عضو «تراسیکا» به میزبانی تهران برگزار میشود
|
ایران و پاکستان برای رفع موانع تجارت توافق کردند
|
در صنعت و اقتصاد، فرصت سعی و خطا نداریم
|
وجیهالله جعفری معاونت معدنی وزارت صمت شد
|
نگران بحرانهایی که دشمنان ایجاد میکنند نیستیم
|
تاکید بر توسعه همکاریهای صنعتی و معدنی بین ایران و ارمنستان
|
جمعه 25 آبان 1403
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
مصرف میوه و سبزی دوران کودکی تضمین کننده سلامت بزرگسالی
تاريخ:ششم آبان 1402 ساعت 13:56
|
کد : 284293
|
مشاهده: 293
ایسنا/خراسان رضوی مصرف میوهها و سبزیجات سلامت کلی روده را بهبود میبخشد.
به نقل از ارث، بدن انسان اکوسیستم پیچیدهای دارد که میزبان تریلیونها باکتری است و بهطور قابلتوجهی بر رفاه ما تأثیر میگذارند. تنوع این جامعه از میکروارگانیسمها به ویژه در روده ما، نقشی اساسی در سلامت کلی ما ایفا میکند با این حال، منابعی که به این تنوع کمک میکنند مدتهاست موضوع کنجکاوی و تحقیق علمی بوده است.
تحقیقات بر اهمیت انتقال میکروبیومهای مادر به نوزادان در هنگام تولد و از طریق شیردهی تاکید کرده است. با این حال، موضوع به همین جا متوقف نمیشود زیرا محققان همچنان به کشف منابع بیشتری که به تنوع باکتریایی ما کمک میکند، ادامه میدهند.
این تحقیق بر روی میکروارگانیسمهای مشتق شده از مواد گیاهی، به ویژه میوهها و سبزیجات متمرکز شد و یافتههای این مطالعه ارتباط مستقیمی بین محتوای گیاهی رژیم غذایی ما و ترکیب جامعه باکتریایی روده ما را نشان میدهد.
مصرف مکرر میوه و سبزیجات تأثیر قابلتوجهی در افزایش جمعیت باکتریهای مرتبط با میوه و سبزیجات در روده انسان دارد. بهطور قابل توجهی، اوایل کودکی به عنوان یک دوره حیاتی برای این باکتریهای مرتبط با گیاهان در روده ظاهر میشود. این کشف به پیامدهای درازمدت سلامتی بر اساس عادات غذایی شکل گرفته در سالهای اولیه زندگی اشاره دارد.
پیامدهای این تحقیق برای بخشهای مختلف ازجمله کشاورزی، تولید موادغذایی و مراقبتهای بهداشتی است و بهطور کلی، تغذیه شخصی بهطور بالقوه میتواند رابطه ما با غذا و تندرستی را متحول کند.
یافتههای مطالعه کنونی در مجله Gut Microbes منتشر شده است.
http://sanatnews.ir/News//284293
برچسب ها :
سبزیجات
,
میوه
,
کودکان
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
بذرپاش: حدود یک میلیون و ۹۰۰ هزار واحد مسکونی در حال ساخت است
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
بذرپاش: سامانه رایگان خودنویس برای تنظیم قرارداد موجر و مستاجر راهاندازی شد
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
آخرین جزئیات گواهیهای اسقاط خودروهای سنگین از سامانه راهداری
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
آخرين اخبار
رابطه استرس و دیابت؛ از افسانه تا واقعیت
پیشفروش بلیت بخشی از قطارهای حومهای از اول آذرماه
انتصاب سرپرست صندوق ملی مسکن قانونی است
دلیل کاهش سرعت اینترنت مشخص شد
اطلاعیه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره حادثه معدن کلات آزادشهر
جزئیات حادثه تصادف خودروی حامل وزیر صنعت
نقشه شوم چند مسافرنما
حکاکی کمتر از ۵ میکرومتر با دستگاه لیزر حکاکی فرابنفش ایرانساخت
رونمایی از قرآن دستنوشته در کاخ گلستان
با کلیات جداسازی صنایعدستی از وزارت میراث و گردشگری موافقت شده است
عزم جدی ایروان برای سرمایهگذاری در بندر چابهار
فرایند مسابقه معماری در جزیره بوموسی آغاز شد
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز