تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
|
تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بینالملل و تهدید ثبات جهانی است
|
ریلگذاری راهآهن چهارمحال و بختیاری آغاز شد
|
چهارشنبه 19 شهريور 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
عوارض صبحانه نخوردن دانشآموزان
تاريخ:بيست و هفتم شهريور 1402 ساعت 09:14
|
کد : 282900
|
مشاهده: 363
رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان با تاکید بر اهمیت وعده صبحانه برای دانشآموزان، گفت: نخوردن صبحانه و ناشتایی طولانی مدت موجب افت قند خون میشود و در نتیجه در وعده ناهار به علت گرسنگی و اشتهای زیاد، غذای بیشتری خورده میشود و در نهایت اضافه وزن و چاقی را به دنبال دارد.
مهنوش صاحبدل در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به در پیش بودن بازگشایی مدارس و اهمیت مصرف صبحانه برای دانشآموزان اظهار کرد: در برنامه غذایی کودکان و نوجوانان مصرف صبحانه از اهمیت خاصی برخوردار است زیرا صبحانه نخوردن میتواند آثار منفی بر یادگیری کودک و نوجوان داشته باشد.
وی افزود: در شرایط ناشتایی کوتاه مدت معمولا سطح قند خون به نحوی تنظیم میشود که به عملکرد طبیعی مغز لطمه وارد نشود اما اگر مدت زمان ناشتایی طولانیتر باشد، به دلیل افت قند خون، مغز قادر به فعالیت طبیعی خود نیست و در نتیجه یادگیری و تمرکز حواس مختل میشود.
رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان گفت: کودک و نوجوانی که صبحانه نمیخورد بیشتر در معرض اضافه وزن و چاقی قرار دارد. نخوردن صبحانه و ناشتایی طولانی مدت موجب افت قند خون میشود و در نتیجه در وعده ناهار به علت گرسنگی و اشتهای زیاد، غذای بیشتری خورده میشود و در نهایت اضافه وزن و چاقی را به دنبال دارد.
صاحبدل بیان کرد: برای اینکه کودک و نوجوان اشتهای کافی برای خوردن صبحانه داشته باشد، باید شام را در ساعات ابتدایی شب صرف کند و شبها در ساعت معین بخوابد تا صبحها بتواند زودتر بیدار شود و وقت کافی برای خوردن صبحانه داشته باشد.
یک صبحانه خوب برای دانشآموز
وی افزود: اگر والدین صبحانه را به عنوان یک وعده غذایی مهم تلقی کنند و هر روز دور سفره صبحانه بنشینند، مشوق کودک و نوجوان برای صرف صبحانه خواهند بود. والدین باید سحرخیزی، ورزش و نرمش صبحگاهی و خوردن صبحانه در محیط گرم خانواده را به کودک و نوجوان خود بیاموزند.
رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان گفت: غذاهایی مانند فرنی، شیربرنج، حلیم و عدسی، انواع آشهای محلی ارزش غذایی بالایی دارند و این غذاها را میتوان در وعده صبحانه به کودک و نوجوان داد.
وی افزود: غذاهایی از قبیل نان و پنیر و گردو، نان و تخممرغ و گوجه فرنگی، نان و کره و مربا، نان و کره و عسل، نان و پنیر و خرما همراه با یک لیوان شیر نیز یک صبحانه سالم و مغذی برای کودک و نوجوان محسوب میشود.
صاحبدل عنوان کرد: یکی از دلایل صبحانه نخوردن کودک و نوجوان، تکراری و یکنواخت بودن آن است. تنوع در صبحانه، کودک و نوجوان را به خوردن صبحانه تشویق میکند.
اهمیت مصرف میان وعده
رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به اهمیت مصرف میان وعده برای کودک یا نوجوان گفت: کودکان و نوجوانان علاوه بر سه وعده غذایی اصلی، به دو میان وعده در طول روز نیز نیاز دارند و در این سنین باید برای نگهداشتن غلظت قند خون در حد طبیعی، هر ۴ تا ۶ ساعت غذا بخورند تا فعالیت سیستم عصبی و عملکرد مغز در حد مطلوب باقی بماند.
وی با بیان اینکه باید ارزش غذایی میان وعدههای کودکان یا نوجوانان در نظر گرفته شود، افزود: انواع چیپس و غلات حجیم شده ارزش غذایی کمی دارند. انواع خشکبار مانند انجیر خشک، توت خشک، فندق، نخودچی، کشمش، بادام زمینی، بادام، پسته، گردو و برگه زردآلو و انواع میوهها مانند سیب، پرتقال، نارنگی، هلو، زردآلو و لیمو شیرین و سبزیهایی مانند هویج، کاهو، خیار، کرفس و گل کلم و لقمههای سالم مانند نان و پنیر و سبزی، انواع کوکو و کتلت، نان و پنیر و خرما و یک لیوان شیر با دو عدد خرما میتواند به عنوان میان وعده در برنامه غذایی کودک یا نوجوان قرار بگیرد.
صاحبدل بیان کرد: به طور کلی تشویق کودکان و نوجوانان به استفاده از تنقلات سنتی و در دسترس مانند نخودچی، کشمش، گندم بو داده، عدس بو داده و انواع خشکبار که سالمتر و مغذیتر از چیپس، پفک، شیرینی و شکلات هستند، یک راهکار عمده برای ترویج الگوی غذایی صحیح و تامین بخشی از نیازهای تغذیهای کودکان و نوجوانان است.
http://sanatnews.ir/News//282900
برچسب ها :
دانش آموزان
,
صبحانه
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
احتمالاً تعرفه واردات آیفون ۳۰ درصد باشد
رایزنی برای عرضه خودروهای داخلی و خارجی در بورس کالا
توقف پروژه ساخت مجتمع گردشگری در حریم تخت جمشید
پذیرش بدون آزمون دانشجو در ۶ رشته دانشگاه امیرکبیر
آخرين اخبار
لوکا مودریچ؛ میراثدار صبر، درد و شکوه
استیضاح وزیر کار با ۵۸ امضا کلید خورد
کنایه تند سرمربی ازبکستان به ایران
دستگاههای اجرایی از اقتصاد دولتی دل نمیکنند
دیدار عراقچی با وزیر خارجه مصر
۱۰ عملیات یمن با پهپادهای رادارگریز
نگرانی اروپا از تاثیر فسخ یک توافق اطلاعاتی با آمریکا
امنیت میلیاردها کاربر واتساپ به خطر افتاد
افتتاح بزرگترین سد برق آبی آفریقا
آغاز ثبتنام انتخابات فدراسیون سوارکاری
تتر به کانال ۹۰ هزار تومان بازگشت؛ سیگنال اصلاح نرخ غیررسمی دلار؟
برادران عالمیان در رنکینگ جهانی تنیس روی میز از هم دورتر شدند
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز