تکمیل راه آهن رشت - آستارا تا پایان دولت چهاردهم
|
تلاش میکنیم بار جادههای جنوبشرق استان تهران به ریل منتقل شود
|
عهد خود را با مردم مظلوم فلسطین تجدید میکنیم
|
وزیر صنعت، معدن و تجارت: جذب سرمایهگذاری و مشارکت عمومی اولویت صنایع باشد
|
راهبرد رونق سرمایه گذاری برای تولید سرلوحه برنامه وزارت صمت قرار گرفت
|
تاکید وزیر راه و مسکن بر رفع چالش ها در سال سرمایه گذاری برای تولید
|
امنیت سفر یک مسئله فردی نیست
|
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
|
تجارت در بخش کشاورزی را تحریمناپذیر و سودآور میکنیم
|
تاکید رئیس جمهور بر استفاده از فناوری درتأمین امنیت
|
تهدید ناترازیها برای شرکتهای دانش بنیان فرصت است
|
وزیر صمت: حضور پرشور مردم، متضمن حرکت به سوی اهداف نظام اسلامی است
|
دیدار وزیر راه و شهرسازی با دبیرکل اتحادیه بینالمللی حملونقل جادهای
|
سه شنبه 19 فروردين 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
کدام نانها ارزش غذایی بیشتری دارند؟
تاريخ:بيست و ششم شهريور 1402 ساعت 10:21
|
کد : 282844
|
مشاهده: 173
فرماندار سمنان گفت: نانهای تیرهتر ارزش غذایی بیشتری دارند و برخلاف باور عموم نانهای سفید ارزش غذایی کمتری دارند.
محمد بهرامی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: سفید بودن نانها به معنای کیفیت مطلوب آنها نیست.
وی با بیان اینکه کارشناسان این حوزه بر مصرف نان سبوسدار تاکید دارند، ادامه داد: نانهای تیرهتر بهدلیل برخورداری از مقادیر بیشتری از سبوس ارزش غذایی بیشتری دارند.
وی با بیان اینکه تیرگی نان به هیچ عنوان به معنای کیفیت پایین آن نیست، ادامه داد: نانواها موظفند که نانی که در دسترس مردم قرار میدهند از نظر میزان سبوس و دیگر موادمغذی استانداردهای لازم را داشته باشند.
فرماندار سمنان با بیان اینکه بخشی مهمی از مواد مغذی آرد در سبوس آن قرار دارد، توصیه کرد: باید در زمینه مصرف نانهای سبوسدار فرهنگسازی بیشتری صورت گیرد.
وی از رسانهها خواست در زمینه آموزش عمومی مردم در حوزه موادغذایی و از جمله نان تلاش بیشتری داشته باشند.
بهرامی از افزایش قابل توجه نظارتها بر خبازیهای این شهرستان در یکی دو سال اخیر خبر داد و خاطرنشان کرد: خوشبختانه با توجه به افزایش نظارتها در این یکی دو سال شاهد افزایش کیفیت نان در سطح شهرستان بودیم.
فرماندار سمنان از فعالیت نانوایی های کشیک در شهرستان خبر داد و گفت: با توجه به عبور میلیونی زوار حرم مطهر رضوی از شهر سمنان خبازی هایی که در مسیر عبور زوار قرار دارند مورد نظارت بیشتری قرار گرفتند.
وی از افزایش سهمیه برخی از خبازیهای فعال و با کیفیت در سطح شهرستان خبر داد و تصریح کرد: این افزایش سهمیه ها از طریق صلاحیت سنجی صورت گرفته انجام شده است.
وی با بیان اینکه در گذشته خبازی های شهرستان سمنان کمترین سرانه آرد را در سطح استان داشتند خاطرنشان کرد: سرانه آرد در مرکز استان ۵.۹ درصد بوده و این در حالی است که میانگین این شاخص در استان ۷.۲ درصد است. این شاخص در برخی شهرها به ۱۴ و ۱۵ درصد هم میرسد.
http://sanatnews.ir/News//282844
برچسب ها :
نان
,
ارزش غذایی
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
آخرين اخبار
نخل طلای افتخاری کن برای رابرت دنیرو
شهید و زخمی شدن ۴ نفر در پی حملات رژیم صهیونیستی به لبنان
بخشودگی جرایم مالیات بر ارزش افزوده مشروط به پرداخت اصل مالیات
اعزام و پذیرش بیش از ۲.۷ میلیون مسافر نوروزی در فرودگاههای کشور
بازمعماری کارت هوشمند سوخت و استفاده از کارتهای بانکی
نشست خبری نتانیاهو و ترامپ لغو شد
هشدار نسبت به عوارض خطرناک مسمومیت با قارچهای سمی
واریز اعتبار کالابرگ دهک یک تا سه درآمدی؛ از پسفردا
ابتکار جدید ناسا برای تصفیه آب مریخ
جنگ تجاری آمریکا زمینهساز سقوط بازار رمزارزها شد
هوای تهران همچنان در شرایط قابل قبول
سرمایهگذاری در صنعت غذا، پیشران تولید و ارتقای سلامت عمومی
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز