جزئیات حادثه تصادف خودروی حامل وزیر صنعت
|
وزیر نفت: هزینه بنزین سوپر متناسب با هزینه واردات خواهد بود
|
وزیر نفت خبر داد: مدیریت سوخت منازل و مراکز صنعتی برای زمستان
|
سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی منصوب شد
|
تحویل واحدهای مسکونی به خانوادههای جانباختگان معدن طبس
|
تلاش برای کاهش تفاوت نرخ ارز نیمایی و آزاد
|
وزیر راه: اجرای پروژههای عمرانی باید «اقتصاد پایه» باشد
|
اجلاس وزرای کشورهای عضو «تراسیکا» به میزبانی تهران برگزار میشود
|
ایران و پاکستان برای رفع موانع تجارت توافق کردند
|
در صنعت و اقتصاد، فرصت سعی و خطا نداریم
|
وجیهالله جعفری معاونت معدنی وزارت صمت شد
|
نگران بحرانهایی که دشمنان ایجاد میکنند نیستیم
|
تاکید بر توسعه همکاریهای صنعتی و معدنی بین ایران و ارمنستان
|
جمعه 25 آبان 1403
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
شستن سبزیجات با نمک و سرکه راهی مطمئن است؟
تاريخ:سيزدهم شهريور 1402 ساعت 09:13
|
کد : 282453
|
مشاهده: 125
یک کارشناس تغدیه شبکه بهداشت و درمان در چهارمحال و بختیاری در خصوص استفاده از نمک یا سرکه برای ضدعفونی کردن سبزیجات، گفت: برخی باکتریها طیف میکروارگانیسم آنها نمک دوست و اسید دوست هستند، با قرارگیری در محیط نمکی و اسیدی تکثیر بیشتری پیدا میکنند و از طرفی نمک و سرکه توانایی نابود کردن تمامی باکتریها و میکروبها را ندارند.
زهرا آزاد شهرکی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به فواید مصرف سبزیجات، اظهار کرد: همواره در توصیههای غذای سالم عنوان میشود که روزانه حداقل سه واحد سبزیجات مصرف شود و طبق گفته متخصصان تغذیه به غیر از افرادی که مشکلات کلیوی دارند، مابقی افراد باید مصرف سبزیجات خود را به حداکثر برسانند.
آزاد افزود: اگر سبزیجات به خوبی شسته نشوند، همه خواصی که از آنها انتظار داریم با آلودگیها و انگلها از بین میرود، بنابرین شست وشوی سبزیجات به دلیل اینکه اغلب خام مصرف میشوند بسیار حائز اهمیت است.
این کارشناس تغدیه شبکه بهداشت و درمان با اشاره به اینکه وزارت بهداشت دستور عملی را برای شست و شوی سبزیجات تهیه کرده است، تصریح کرد: قبل از شست و شوی سبزیجات باید گل و لای، برگهای زرد و پلاسیده، کود و هر چیز اضافی آن را به خوبی برطرف کنیم و پس از دست زدن به سبزیهای آلوده، شست و شوی دستها با مایع دستشوی بسیار پراهمیت است.
آزاد تاکید کرد: در مرحله اول با فشار آب سرد اجسام خارجی را از سبزیجات بیرون کشیده و در مرحله دوم استفاده از مایع ظرفشویی طبق دستور عمل وزارت بهداشت استفاده شود به طوری که به ازای هر لیتر آب دو قطره مایع ظرفشویی استفاده شود سپس اجازه می دهیم پنج دقیقه سبزیجات داخل این مایع کف و آب بماند. بعد از پنج دقیقه سبزیها را به آرامی از درون ظرف به سبد آبکش منتقل میکنیم تا انگلها و کیستها دوباره به سبزیجات منتقل نشوند.
وی در ادامه بیان کرد: مایع ظرفشویی به دلیل اینکه لیز است تخم انگلها و کیستها را در انتهای ظرف تهنشین میکند.
این کارشناس تغدیه با اشاره به اینکه در مرحله سوم باید به ازای هر پنج لیتر آب نصف قاشق مایع ضدعفونی کننده مانند کلر مخلوط کرده و سبزیجات را به این مایع اضافه کنیم، گفت: در واقع در این مرحله گندزدایی انجام میشود. باید یادمان باشد سبزیجات بیش از پنج دقیقه در مایع ضدعفونی نمانند و پس از آن سبزیجات را از ظرف خارج کرده و در مرحله آخر با فشارآب سرد آبکشی را انجام میدهیم.
آزاد تصریح کرد: در صورتیکه مقادیر مصرفی مواد ضدعفونیکننده و زمان ماندن سبزیجات در آن به درستی رعایت شود، هیچ مشکلی برای سلامتی افراد ایجاد نخواهد شد.
این کارشناس تغذیه در خصوص استفاده از نمک یا سرکه برای ضدعفونی کردن سبزیجات، گفت: برخی باکتریها طیف میکروارگانیسم آنها نمک دوست و اسید دوست هستند، با قرارگیری در محیط نمکی و اسیدی تکثیر بیشتری پیدا میکنند و از طرفی نمک و سرکه توانایی نابود کردن تمامی باکتریها و میکروبها را ندارند.
وی خاطر نشان کرد: تاکنون ماده قابل اطمینان دیگری به جز مایع ظرفشویی و کلر برای شست و شوی سبزیجات از سوی وزارت بهداشت اعلام نشده است.
http://sanatnews.ir/News//282453
برچسب ها :
سبزیجات
,
ضدعفونی کننده
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
بذرپاش: حدود یک میلیون و ۹۰۰ هزار واحد مسکونی در حال ساخت است
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
بذرپاش: سامانه رایگان خودنویس برای تنظیم قرارداد موجر و مستاجر راهاندازی شد
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
آخرین جزئیات گواهیهای اسقاط خودروهای سنگین از سامانه راهداری
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
آخرين اخبار
رابطه استرس و دیابت؛ از افسانه تا واقعیت
پیشفروش بلیت بخشی از قطارهای حومهای از اول آذرماه
انتصاب سرپرست صندوق ملی مسکن قانونی است
دلیل کاهش سرعت اینترنت مشخص شد
اطلاعیه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره حادثه معدن کلات آزادشهر
جزئیات حادثه تصادف خودروی حامل وزیر صنعت
نقشه شوم چند مسافرنما
حکاکی کمتر از ۵ میکرومتر با دستگاه لیزر حکاکی فرابنفش ایرانساخت
رونمایی از قرآن دستنوشته در کاخ گلستان
با کلیات جداسازی صنایعدستی از وزارت میراث و گردشگری موافقت شده است
عزم جدی ایروان برای سرمایهگذاری در بندر چابهار
فرایند مسابقه معماری در جزیره بوموسی آغاز شد
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز