توسعه صنایع معدنی از ارکان اصلی پیشرفت اقتصاد ملی است
|
صنعت فولاد به اهداف افق ۱۴۰۴ دست یافته است
|
بخش اعظم مینروبی مسیر راهآهن شلمچه - بصره انجام شده است
|
وزیر صمت: سهام خودروسازان واگذار میشود
|
هشدار وزیر صمت درباره قاچاق سوخت معادن
|
پروژههای عمرانی از دل تحریم و تنگناها سر بلند کردند
|
وزیر صمت: ارزآوری کشور با مقررات فعلی لطمه میخورد
|
شبکههای غیررسمی مالی، صادرات را تا ۱۵ درصد گرانتر کردهاند
|
قرارداد ۲۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی برای شهرکهای صنعتی منعقد شد
|
نمیتوانیم خود را منفک از زنجیره ارزش جهانی بدانیم
|
انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده
|
آمادگی وزارت صمت برای افتتاح طرحهای فناورانه در کرمانشاه
|
ممنوعیت واردات کالاهای خارجی مشابه ساخت داخل ادامه دارد
|
يک شنبه 18 خرداد 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
در زمان گرمازدگی چه بخوریم؟
تاريخ:بيست و هفتم تير 1402 ساعت 10:00
|
کد : 280427
|
مشاهده: 287
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی گفت: در هنگام گرمازدگی بسیاری از صیفیجات مانند خیار، هندوانه، طالبی جایگزین الکترولیتها یا مواد معدنی از دست رفته بدن خواهند شد که مصرف آنها بسیار توصیه میشود.
سیدهراضیه موسوی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به مصرف آب روزانه ۸ تا ۱۲ لیوان، اظهار کرد: برای جلوگیری از گرمازدگی مصرف آب باید افزایش پیدا کند؛ به طوریکه هر نیم الی یک ساعت، یک لیوان آب و در روز ۱۶ لیوان آب باید نوشیده شود.
وی با اشاره به خوردن سبزیجاتی همچون نخودفرنگی، گوجهفرنگی، اسفناج، فلفل سبز، کاهو، هویج، کرفس و خیار، بیان کرد: افرادی که کم آب مینوشند، غذاهای چرب، تند، شور و پرادویه استفاده میکنند و سپس در معرض هوای گرم قرار میگیرند و زمینه گرمازدگی را برای خود فراهم میکنند.
موسوی خوردن هندوانه، لیموترش، توتفرنگی، هلو، طالبی و ... را توصیه و اذعان کرد: حتما آب یا نوشیدنیهای حاوی الکترولیت مصرف کنید. همچنین مصرف خاکشیر، آب زرشک و شربت سکنجبین در فصل تابستان توصیه میشود. گیاه دارویی خاکشیر، تببر و مسکن بوده و مصرف آن برای تسکین التهاب پوست، درمان کهیر و کاهش دمای بدن توصیه میشود.
وی خاطرنشان کرد: آب آلبالو یا دمنوش آلبالوی ترش علاوه بر رفع عطش و تشنگی، برای افرادی که فشارخون بالا دارند، بسیار مفید است. هر چقدر نوشیدنیها شیرینتر باشند، گرمی آنها بیشتر است. به همین دلیل توصیه میشود که آن را به صورت خام یا شربت کمشیرین استفاده کنید.
http://sanatnews.ir/News//280427
برچسب ها :
گرمازدگی
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
آخرين اخبار
قرارداد بیمه با توانیر تمام شده است/ نوسان برق تحت پوشش بیمه نیست
اولمرت: هیچ دلیلی نمیتواند گسترش عملیات نظامی در غزه را توجیه کند
ممنوعیت صدور مجوز برای اماکن گردشگری فاقد پایان کار
خانواده الهه حسیننژاد: بعضی نمک روی زخم میریزند و از احساسات مردم سوءاستفاده میکنند
ابراهیم صادقی سرمربی پالایش نفت بندرعباس شد
درخشان: تیمملی هنوز در دفاع و بازی گروهی ایرادهای زیادی دارد
بررسی تاریخ اسماعیلیان در نشست پژوهشی تهران
مناسبسازی جت اهدایی قطر به ترامپ ۴۰۰ میلیون دلار هزینه دارد
شیوهنامههای دارودرمانی ملی تدوین شد
مقاومت جهانی برای صلح و عدالت: ائتلاف کاروان آزادی جنبشی بینالمللی از دل مردم است
بازگشت ۶۱ رشته ارشد پیامنور به دفترچه انتخاب رشته
لودریان: اسرائیل منفور شده است
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز