ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
|
تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بینالملل و تهدید ثبات جهانی است
|
ریلگذاری راهآهن چهارمحال و بختیاری آغاز شد
|
حمله ناو آمریکایی به هواپیمای ایرانایر در سال ۶۷ نمونه بارز تروریسم دولتی است
|
پاکنژاد: صادرات نفت مانند سابق با کیفیت و کمیت قبل ادامه دارد
|
اسکان موقت جنگزدگان توسط شهرداری
|
عملکرد قابل قبول فروشگاههای زنجیرهای در ۱۰ روز اخیر
|
نقش کلیدی فروشگاههای زنجیرهای در تثبیت بازار و پیروزی دیپلماتیک ایران
|
وزیر صمت: تعادل به بازار کالاهای اساسی بازگشته است
|
آمادگی کامل صنایع برای پشتیبانی از مردم و نیروهای مسلح
|
وقفهای در زمینه جابه جایی کالا و مسافر وجود ندارد
|
جمعه 3 مرداد 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
در زمان گرمازدگی چه بخوریم؟
تاريخ:بيست و هفتم تير 1402 ساعت 10:00
|
کد : 280427
|
مشاهده: 312
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی گفت: در هنگام گرمازدگی بسیاری از صیفیجات مانند خیار، هندوانه، طالبی جایگزین الکترولیتها یا مواد معدنی از دست رفته بدن خواهند شد که مصرف آنها بسیار توصیه میشود.
سیدهراضیه موسوی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به مصرف آب روزانه ۸ تا ۱۲ لیوان، اظهار کرد: برای جلوگیری از گرمازدگی مصرف آب باید افزایش پیدا کند؛ به طوریکه هر نیم الی یک ساعت، یک لیوان آب و در روز ۱۶ لیوان آب باید نوشیده شود.
وی با اشاره به خوردن سبزیجاتی همچون نخودفرنگی، گوجهفرنگی، اسفناج، فلفل سبز، کاهو، هویج، کرفس و خیار، بیان کرد: افرادی که کم آب مینوشند، غذاهای چرب، تند، شور و پرادویه استفاده میکنند و سپس در معرض هوای گرم قرار میگیرند و زمینه گرمازدگی را برای خود فراهم میکنند.
موسوی خوردن هندوانه، لیموترش، توتفرنگی، هلو، طالبی و ... را توصیه و اذعان کرد: حتما آب یا نوشیدنیهای حاوی الکترولیت مصرف کنید. همچنین مصرف خاکشیر، آب زرشک و شربت سکنجبین در فصل تابستان توصیه میشود. گیاه دارویی خاکشیر، تببر و مسکن بوده و مصرف آن برای تسکین التهاب پوست، درمان کهیر و کاهش دمای بدن توصیه میشود.
وی خاطرنشان کرد: آب آلبالو یا دمنوش آلبالوی ترش علاوه بر رفع عطش و تشنگی، برای افرادی که فشارخون بالا دارند، بسیار مفید است. هر چقدر نوشیدنیها شیرینتر باشند، گرمی آنها بیشتر است. به همین دلیل توصیه میشود که آن را به صورت خام یا شربت کمشیرین استفاده کنید.
http://sanatnews.ir/News//280427
برچسب ها :
گرمازدگی
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
«خوشامدگویی» صندوق نوآوری به دانشبنیانهای جدید
آخرين اخبار
تعداد قربانیان هک مایکروسافت افزایش یافت
«کرونا» مغز مردم را «پیر» کرده است
سلبریتیها در ایران دیگر محبوب نیستند؟
دیدار زاکانی با خانواده شهیدان «سردار محقق» و «منصورهزارجریبی»
هزینه ۵ دلاری شیرینسازی آب از دریا
شهادت ۱۰ فلسطینی دیگر بر اثر گرسنگی
استقبال مسکو از سفر هیات فنی آژانس اتمی به ایران
نیویورک تایمز یادداشت دستنویس ترامپ برای جفری اپستین را منتشر کرد
لهستان مغلوب والیبالیستهای نوجوان ایران شد
پرتاب بومی «ناهید ۲» از شرق روسیه
آخرین پیشنهاد اینتر برای جذب جانشین طارمی
شعار روز جهانی غرق شدگی اعلام شد
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز