عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
|
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
|
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
يک شنبه 4 آبان 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
تجلیل از واحدهای غذایی برتر یزد همزمان با «روز جهانی ایمنی غذا»
تاريخ:هفدهم خرداد 1402 ساعت 10:48
|
کد : 278089
|
مشاهده: 580
واحدهای غذایی برتر استان یزد در مراسمی به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا معرفی و تجلیل شدند.
دکتر «بهروز حیدری» معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در این همایش که امروز چهارشنبه هفدهم خردادماه به مناسبت روز جهانی «ایمنی غذا» در سالن همایشهای باقر العلوم یزد برگزار شد، ضمن قدردانی از فعالان این حوزه، گفت: قطعاً تولید در شرایط دشوار کنونی کشور به نوبهی خود، جهاد و کار بزرگی است.
وی با بیان این که صیانت از ایمنی و سلامت ماده غذایی یکی از رسالتهای دانشگاه علوم پزشکی است، گفت: نقش تغذیه بر سلامت جامعه بر کسی پوشیده نیست لذا ایمنی غذا همواره در کنار امنیت غذا بسیار حائز اهمیت است.
حیدری یکی از عوامل مهم جهت پیشگیری از بروز بسیاری از بیماریها و هزینههای درمانی تحمیلی به کشور را از طریق تغذیه درست، کنترل رژیمهای غذایی و اصلاح سبک زندگی افراد ذکر کرد.
این مسئول با بیان این که تولیدکنندگان همواره تلاش دارند که محصولی باکیفیت و سالم و مورد رضایت مصرفکنندکان ارائه کنند، استفاده از دانش در این رابطه را مهم و دارای جایگاه ویژهای خواند.
در این همایش ضمن تبیین اهداف ایمنی غذا و الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی، واحدهای غذایی برتر استان معرفی و از آنها تقدیر شد. در این برنامه همچنین برخی مدیران واحدهای تولید به بیان مسائل و مشکلات حوزه تولید مواد غذایی و ارائه راهکارهایی در این زمینه پرداختند.
گفتنی است؛ در حال حاضر در استان یزد ۸۸۰ واحد فعال تولید محصولات غذایی، بهداشتی و آرایشی وجود دارد که از این تعداد ۲۷۰ واحد غذایی، ۱۱۴ واحد آرایشی و بهداشتی و مابقی واحدهای کارگاهی کوچک هستند.
http://sanatnews.ir/News//278089
برچسب ها :
یزد
,
ایمنی غذا
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
احتمالاً تعرفه واردات آیفون ۳۰ درصد باشد
آمادگی ایران برای انتقال تجربههای دولت الکترونیک و هوش مصنوعی به ونزوئلا
به خاطر مشکلات اقتصادی شرایط صنعت بیمه مطلوب نیست
افتتاح یک یاور شهر و سه همراه سرا در تهران تا پایان سال
برگزاری نشست تخصصی معرفی اتاق تمیز میکرو نانوفب و اختتامیه رویداد ملی طراحی تراشه
رگبار باران از فردا بعداز ظهر در تهران
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
یک هیئت اوکراینی امروز وارد دمشق میشود
سکوت در برابر کودکان قربانی در غزه جایز نیست
آخرين اخبار
مواد غذایی منجمد که به کنترل قند خون کمک میکنند
جولان گوشیهای قاچاق آیفون ۱۷ در بازار
به انسان اعتماد کنیم یا هوش مصنوعی؟
جواد مولانیا با «مکبث» به صحنه میآید
هشدار طوفان و سیل در جامائیکا و هائیتی
راهکار کاهش قیمت گوشت در بازار چیست؟
پیام پزشکیان در پی درگذشت مادر ۳ شهید
مقایسه ابراهیم قیصری با فردوسی
تلسکوپ «4MOST» اولین نور را دریافت کرد
ترافیک میدان آزادی کاهش مییابد
حزبالله: سلاح خود را تحویل نمیدهیم
چاپلوسی هوش مصنوعی تایید شد!
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز