حمله ناو آمریکایی به هواپیمای ایرانایر در سال ۶۷ نمونه بارز تروریسم دولتی است
|
پاکنژاد: صادرات نفت مانند سابق با کیفیت و کمیت قبل ادامه دارد
|
اسکان موقت جنگزدگان توسط شهرداری
|
عملکرد قابل قبول فروشگاههای زنجیرهای در ۱۰ روز اخیر
|
نقش کلیدی فروشگاههای زنجیرهای در تثبیت بازار و پیروزی دیپلماتیک ایران
|
وزیر صمت: تعادل به بازار کالاهای اساسی بازگشته است
|
آمادگی کامل صنایع برای پشتیبانی از مردم و نیروهای مسلح
|
وقفهای در زمینه جابه جایی کالا و مسافر وجود ندارد
|
تسریع در ترخیص کالاها و تأمین ارز واردات با هماهنگی دستگاهها
|
وزیر نفت: سوخترسانی پایدار است؛ جای نگرانی برای مردم وجود ندارد
|
اتابک: مشارکت اعضا در تدوین چشمانداز ۱۰ ساله اکو الزامی است
|
اتابک: بازارهای از دست رفته فرش را بازپس میگیریم
|
توسعه صنایع معدنی از ارکان اصلی پیشرفت اقتصاد ملی است
|
شنبه 14 تير 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
تجلیل از واحدهای غذایی برتر یزد همزمان با «روز جهانی ایمنی غذا»
تاريخ:هفدهم خرداد 1402 ساعت 10:48
|
کد : 278089
|
مشاهده: 463
واحدهای غذایی برتر استان یزد در مراسمی به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا معرفی و تجلیل شدند.
دکتر «بهروز حیدری» معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در این همایش که امروز چهارشنبه هفدهم خردادماه به مناسبت روز جهانی «ایمنی غذا» در سالن همایشهای باقر العلوم یزد برگزار شد، ضمن قدردانی از فعالان این حوزه، گفت: قطعاً تولید در شرایط دشوار کنونی کشور به نوبهی خود، جهاد و کار بزرگی است.
وی با بیان این که صیانت از ایمنی و سلامت ماده غذایی یکی از رسالتهای دانشگاه علوم پزشکی است، گفت: نقش تغذیه بر سلامت جامعه بر کسی پوشیده نیست لذا ایمنی غذا همواره در کنار امنیت غذا بسیار حائز اهمیت است.
حیدری یکی از عوامل مهم جهت پیشگیری از بروز بسیاری از بیماریها و هزینههای درمانی تحمیلی به کشور را از طریق تغذیه درست، کنترل رژیمهای غذایی و اصلاح سبک زندگی افراد ذکر کرد.
این مسئول با بیان این که تولیدکنندگان همواره تلاش دارند که محصولی باکیفیت و سالم و مورد رضایت مصرفکنندکان ارائه کنند، استفاده از دانش در این رابطه را مهم و دارای جایگاه ویژهای خواند.
در این همایش ضمن تبیین اهداف ایمنی غذا و الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی، واحدهای غذایی برتر استان معرفی و از آنها تقدیر شد. در این برنامه همچنین برخی مدیران واحدهای تولید به بیان مسائل و مشکلات حوزه تولید مواد غذایی و ارائه راهکارهایی در این زمینه پرداختند.
گفتنی است؛ در حال حاضر در استان یزد ۸۸۰ واحد فعال تولید محصولات غذایی، بهداشتی و آرایشی وجود دارد که از این تعداد ۲۷۰ واحد غذایی، ۱۱۴ واحد آرایشی و بهداشتی و مابقی واحدهای کارگاهی کوچک هستند.
http://sanatnews.ir/News//278089
برچسب ها :
یزد
,
ایمنی غذا
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
آخرين اخبار
وحید هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
مسافران هواپیما بخوانند
اوکراین از حملات گسترده روسیه با صدها پهپاد به کییف خبر داد
هکر ۱۳ سالهای که مایکروسافت را وادار به تغییر قوانین امنیتی کرد
ماجرای پیشبینی پهپادها در سریال «پایتخت»
توصیه به دستههای عزاداری در آستانه تاسوعا وعاشورا
تظاهرات مردم یمن در حمایت از غزه
وقوع حادثه سخت برای سربازان رژیم صهیونیستی در نوار غزه
لرزه های مکرر در جنوب غربی ژاپن و تخلیه ساکنان محلی
روسیه و بلاروس روز استقلال آمریکا را تبریک گفتند
بازداشت یک آمریکایی هنگام ورود به ساختمان کنگره با سلاح گرم
آذرپیرا ملیپوش کشتی آزاد ایران در جهانی زاگرب شد
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز