معرفی ۱۲ هزار واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات بانکی
|
وزیر صمت عازم قزاقستان شد
|
روایت وزیر صمت از تلاطم بازار خودرو
|
تامین ورق خودرو، میلگرد و شمش فولادی بدون محدودیت
|
امروز ایران در جایگاه کشورهای تحریمکننده است
|
پرداخت تسهیلات با سود پایین به شرکتها برای حفظ کارگران
|
ایستادگی تولید؛ جنگ چرخ صنعت را متوقف نکرد
|
اعتراض رسمی وزارت صنعت به تخریب زیرساختهای صنعتی ایران در حملات اخیر
|
مشوق سرمایهگذاری در شهرکهای صنعتی تا پایان سال تمدید شد
|
هدفگذاری تجارت یک میلیارد دلاری میان ایران و تاجیکستان
|
وزیر صمت: فولاد مبارکه پشتوانهای برای توسعه و آبادانی کشور است
|
تأمین یارانه مورد نیاز بخشهای آسیبپذیر تولید و صنعت بهطور هدفمند
|
وزیر صمت: تامین خوراک صنایع پتروشیمی نقش مهمی در مزیت تولید دارد
|
سه شنبه 10 شهريور 1405
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
تئاترها در تهران چقدر فروختند؟
تاريخ:بيست و سوم ارديبهشت 1402 ساعت 13:35
|
کد : 276757
|
مشاهده: 577
آمار هفتگی فروش و تماشاگران نمایش های به صحنه رفته در تالارهای مختلف مجموعه تئاتر شهر، تماشاخانه سنگلج و تالار هنر تا پایان روز جمعه بیست و دوم اردیبهشت ماه به تفکیک اجراها مشخص شد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی، آمار هفتگی فروش و تماشاگران نمایش های به صحنه رفته در تالارهای اصلی، چهارسو، قشقایی ، سایه و کارگاه نمایش مجموعه تئاتر شهر، تماشاخانه سنگلج و همچنین تالار هنر تا پایان روز جمعه بیست و دوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ به تفکیک اجراها اعلام شد.
نمایش «مکبث زار » به کارگردانی ابراهیم پشتکوهی که از روز ۲۷ فروردین ماه اجرای خود را در تالار اصلی با ظرفیت ۵۷۹ تماشاگر و قیمت بلیت ۱۵۰ هزار تومان آغاز کرده ، تا پایان روز جمعه ۲۲ اردیبهشت ماه با مجموع ۲۴ اجرا ( با احتساب ارائه بلیت تمام بها، نیم بها، تخفیف دار و مهمان ) و میزبانی از ۵ هزار و ۲۶۶ به فروشی معادل۶۰۲ میلیون و ۱۷۵ هزار تومان دست پیدا کرده است.
نمایش «اپرای شیپور » به کارگردانی فریدون ولایی که از روز ۲۷ فروردین در تالار چهارسو با ظرفیت ۱۳۲ نفر و قیمت بلیت ۱۰۰ هزار تومان آغاز اجرای خود را آغاز کرد، روز جمعه ۲۲ اردیبهشت، با مجموع ۲۴ اجرا و ۱۰۳۰ تماشاگر (با احتساب ارائه بلیت تمام بها، نیم بها، تخفیف دار و مهمان) و ۷۱ میلیون و ۵۸۰ هزار تومان فروش ، به اجرای خود پایان داد.
نمایش «مردمان خشمگین » به کارگردانی ایرج افشاری که از روز ۲۷ فروردین ماه در تالار چهارسو با ظرفیت ۱۳۲ نفر پیش روی مخاطبان قرار گرفته ، تا روز جمعه ۲۲ اردیبهشت با قیمت بلیت ۱۰۰ هزار تومان، مجموع ۲۴ اجرا و ۱۷۰۰ تماشاگر ، (با احتساب ارائه بلیت تمام بها، نیم بها، تخفیف دار و مهمان) ۱۲۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان فروش داشته است.
نمایش « فراموشان» به کارگردانی امیر امیری نیز که از روز ۲۷ فروردین ماه اجرای خود را در تالار قشقایی با ظرفیت ۹۶ نفر و قیمت بلیت ۹۰ هزار تومان آغاز کرد ( با احتساب ارائه بلیت تمام بها، نیم بها، تخفیف دار و مهمان) روز جمعه ۲۲ اردیبهشت ماه با ۲۴ نوبت اجرا ، میزبانی از ۷۸۲ تماشاگر و فروشی معادل ۵۴ میلیون ۴۷۷ هزار تومان به اجرای خود پایان داد.
نمایش «لانگ شات» به کارگردانی محمدرضا مالکی هم که از روز ۲۷ فروردین ماه در تالار سایه با ظرفیت ۷۲ نفر اجرای خود را آغاز کرده تاکنون با ۲۶ نوبت اجرا ، قیمت بلیت ۱۰۰ هزار تومان ( با احتساب ارائه بلیت تمام بها، نیم بها، تخفیف دار و مهمان) و ۱۲۳۸ تماشاگر ، ۹۲ میلیون و ۹۰ هزار تومان فروش داشته است.
نمایش « مجلس شبیه لیر بیچاره » به کارگردانی ملیکا رضی که از روز ۲۱ اردیبهشت در کارگاه نمایش با ظرفیت ۲۶ نفر و قیمت بلیت ۶۰ هزار تومان روی صحنه رفته تا روز جمعه ۲۲ اردیبهشت ماه با مجموع ۲ اجرا ( احتساب ارائه بلیت تمام بها، نیم بها، تخفیف دار و مهمان) ۳۹ تماشاگر ، ۲ میلیون و ۴۰ هزار تومان فروش داشته است.
نمایش «ماشین دودی» به کارگردانی حسین تفنگدار هم که از ۶ فروردین ماه در تماشاخانه سنگلج با ظرفیت ۲۳۶ نفر و قیمت بلیت ۷۰ تا ۸۰ هزار تومان روی صحنه رفته است (با احتساب ارائه بلیت تمام بها، نیم بها، تخفیف دار و مهمان) تا روز ۲۲ اردیبهشت با ۲۹ نوبت اجرا و ۳ هزار و ۴۹۵ تماشاگر به فروشی معادل ۱۶۳ میلیون و ۸۰۸ هزار تومان دست پیدا کرده است.
نمایش «کنیزک و پادشاه» به کارگردانی ریحانه چزانی هم که از ۱۹ اردیبهشت ماه در تماشاخانه سنگلج با ظرفیت ۲۳۶ نفر و قیمت بلیت ۷۰ تا ۸۰ هزار تومان روی صحنه رفته است (با احتساب ارائه بلیت تمام بها، نیم بها، تخفیف دار و مهمان) تا روز ۲۲ اردیبهشت ماه با ۴ نوبت اجرا و ۶۷ تماشاگر به فروشی معادل ۱ میلیون و ۷۸۷ هزار تومان دست پیدا کرده است.
نمایش « سیندرلا » به کارگردانی مریم کاظمی هم که از روز ۲۰ اردیبهشت با قیمت بلیت ۶۰ و ۷۰ هزار تومان در تالار هنر روی صحنه رفته، تاکنون با مجموع ۳ اجرا (با احتساب ارائه بلیت تمام بها، نیم بها، تخفیف دار و مهمان ) و ۶۴۲ تماشاگر به فروشی معادل ۴۲ میلیون و ۴۸۶ هزار تومان دست یافته است.
http://sanatnews.ir/News//276757
برچسب ها :
فرهنگ
,
تئاتر
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
اتابک: برق بخش تولید نباید قطع شود
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
معرفی ۱۲ هزار واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات بانکی
وزیر صمت عازم قزاقستان شد
روایت وزیر صمت از تلاطم بازار خودرو
مکانیسم ماشه خطوط دریایی ایران را متوقف نکرد
هیچ نهاد مشخصی پاسخگوی مشکلات اقتصاد دریامحور نیست
آخرين اخبار
زلزله امروز تهران طبیعی بود؟
ضربه مالیاتی به جیب کارمندان
دستور جمعآوری فوری یک محصول درمانی صادر شد
تکلیف جدید بانکها برای تخصیص منابع در استانها
فعالیت ۴۰۰ موسسه حقوقی غیرمجاز در استان البرز
سامانه بازارگاه تنها مسیر تأمین سبوس گندم در فارس شد
زمانبندی پرداخت معوقات بازنشستگان تامیناجتماعی اعلام شد
بهرهمندی مردم از ارتباطات پایدار در شرایط جنگ
تاری دید؛ از علت تا درمان
نانوحسگر جدیدی برای تشخیص آلودگیهای جزئی در آب آشامیدنی
«آرتیکت» با هدیه ۲۰ درصدی «آرش» به استقبال تماشاگران میرود
معاون رئیس جمهوری: ۷۰ میلیارد تومان برای فنسکشی زیستگاه یوزپلنگ آسیایی اختصاص یافت
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز